Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2017 18:51 - Меню от развалени манджи
Автор: zabavnata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4370 Коментари: 17 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Идват избори. Виждам до болка познати лица, а тук там за цвят и някои нови, непознати. След като реално няма партии, а различни фракции, рожби на ДС извратенящината как да отида до урните. Защо? Предлагат ни меню от развалени манджи и най-лошото, че нищо не се променя за един дълъг, дълъг период. Животът е прекалено кратък. Генералите, които създадоха тези измислени милионерчета вече ходят с бастуни и памперси. Техните отрочета също остаряха, но не се предават. Предадоха единствено заветите на Левски и Ботев. Предадоха нас, хората. Предадоха родината. Предадоха или продадоха е по-точната дума. Все тая... Родителите ни мизерстват с някакви кирливи 200 лева на месец, докато техните влизат в различни бордове на директорите. "Много вожд - малко индианец!". Вярно е. Охранителни фирми, които пазят ТЯХ - ПРЕДАТЕЛИТЕ! За обикновенните хора няма охрана. Баби биват бити и насилвани за да могат бледи наркоманчета да им отмъкнат спестените левчета за "матрял". Момичеца проституират, за да могат "шефовете" да карат яки коли и да размахват пачки в чалготеките. Кокаин... Трева... Амфети... Ежедневие. Списъци с български милионери на прехода. Прокуратурата спи! Съдът спи! Капитали с неясен произход заливат страната, партии никнат като гъби, а народа простее и чака предизборни кебапчета или заветната банкнота от 50 лева, за да си напълни хладилника за два, три дни.
"На къде вървиш, народе?"
България тъне в руини без военни действия.  Българи срещу българи! Това ли искаха политиците ни? Предателите! Майната ви. Аз обичам България, но отказвам да гласувам за вас. Няма да избера тези, които отровиха живота на няколко поколения българи. Мразя ви!


Тагове:   8 милиона шарани,


Гласувай:
16



1. aip55 - Споделям
18.03.2017 21:18
постинга и мнението ти!
На същото мнение съм и аз, колкото и да
не ми се иска. Разочарование и разруха.
Това ни донесе прехода!
Жалко за народа ни...
цитирай
2. zabavnata - aip55
18.03.2017 21:35
А имаме уникална природа, невероятен климат, чиста вода, гори, море... Защо не копирахме някой модел на нормална държава и не го приложихме тук? Защо децата ни търсят и намират нормални държави, но извън пределите на държавната ни граница?
Гневна съм и има защо.
цитирай
3. aip55 - А имаме уникална природа, невер...
18.03.2017 23:12
zabavnata написа:
А имаме уникална природа, невероятен климат, чиста вода, гори, море... Защо не копирахме някой модел на нормална държава и не го приложихме тук? Защо децата ни търсят и намират нормални държави, но извън пределите на държавната ни граница?
Гневна съм и има защо.


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Исках да цитирам някоя част от написаното по горе, която ми е допадна най-много, но има един проблем - всичко ми допада, като размишления! :)
Поздравления!
цитирай
4. larryone - А имаме уникална природа, невер...
19.03.2017 04:18
zabavnata написа:
А имаме уникална природа, невероятен климат, чиста вода, гори, море... Защо не копирахме някой модел на нормална държава и не го приложихме тук? Защо децата ни търсят и намират нормални държави, но извън пределите на държавната ни граница?
Гневна съм и има защо.


Защото, ако копираме някой от моделите на нормалните държави, милиционерите трябва да изчезнат, а те това не го искат. Но има нещо друго: населението на страната е останало около 6 милиона. Как мислите - ако тези хора демонстрират кураж поне веднъж в живота си и излязат на улицата, от милиционерите и охраната им какво ще остане?!
Но познавайки страхливостта на нацията ни, това няма как да стане.
цитирай
5. apostapostoloff - Интересно е да се знае обаче
19.03.2017 05:49
как тези предадени и измамени българи натрупаха цели 47 МИЛИАРДА, които държат на депозити в банките. Всичките тези хора имат и собствени жилища и леки коли.

Ако това състояние на нещата не ви харесва, напуснете страната!
цитирай
6. zabavnata - aip55
19.03.2017 08:15
Написах го, защото това не са само мои мисли и разсъждения. Хората се осъзнаха, но малко късно. Минаха доста пропиляни години, в които всички ние можехме да живеем, а не да съществуваме.
Поздрави! :)
цитирай
7. zabavnata - larryone
19.03.2017 08:17
Границата на търпение е подмината, а лимита на доверие към "новите" стари - изчерпан. Метла трябва и то час по-скоро!
Хубав ден! :)
цитирай
8. zabavnata - Здравейте, Апостол!
19.03.2017 08:31
Натрупаха, да. Интересно е да се знае КОИ ги натрупаха и най-вече КАК. ДС ги научи да пеят една фалшива песен как те са "УМНИ И НАДАРЕНИ", а останалите българи "ПРОСТИ И МЪРЗЕЛИВИ". Ядец! Не, познахте, Апостолов. Познавам повечето от родните ни милионери лично и ми се повръща от тях. На 99% тези хора са с картончета от ДС, а някои вече и с "унищожени" досиета. Вярвам, че ДОСИЕТАТА им ще ВЪЗКРЪСНАТ и ще има ВИДОВ ДЕН. Знаете ли, много неща не могат да си купят с тези КЪРВАВИ ПАРИ - ЛЮБОВ, ДОВЕРИЕ, ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ... И още - здраве, хармония, култура. Купуват си ВЕЩИ и тунинговат прости момиченца, които изглеждат атрактивно, но са без грам мозък в красивите си главици. Обикновено ДС-тата пушат пури, пият марково уиски или водка / ракията им е ниска топка/ и говорят цинично. Да, те имат много повече от 47 МИЛИАРДА, повечето ОТКРАДНАТИ чрез КОРУПЦИОННИ СХЕМИ или директно подарени от СЪЗДАТЕЛИТЕ ИМ. Те не виждат, не чуват, не чувстват, загубили са мярка за стойностното и красивото. Приказка за стълбата, помните ли я?
Не, няма да напусна страната, заради тези помияри, АПОСТОЛОВ. Ще остана, за да им вгорчавам деня. А такива като мен са мнозинство и ЗАЕДНО СМЕ СИЛНИ. Заветът на Кубрат ще проработи. Имаше индикация да бъда УБИТА дори, но не ми пука. Знам, че съм трън в очите на ИЗМЕКЯРИТЕ и ПРЕДАТЕЛИТЕ, но ще се БОРЯ за обикновените хора, за родината си, за това БЪЛГАРИЯ да остане на БЪЛГАРИТЕ.
ПП - Изтрийте пяната от устата си и кажете на вашите началници, че няма да напусна България.
цитирай
9. zabavnata - Апостолов
19.03.2017 08:36
apostapostoloff написа:
как тези предадени и измамени българи натрупаха цели 47 МИЛИАРДА, които държат на депозити в банките. Всичките тези хора имат и собствени жилища и леки коли.

Ако това състояние на нещата не ви харесва, напуснете страната!


Какво предлагате, да им вземем жилищата и колите ли? Освен бедни да ги направим и безимотни ли? Странно мислене за "родолюбец", ако сте такъв. По-скоро ми приличате на онези, които с нокти и зъби защитават ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Странно, но с какво ви купиха? Може би са ви дали малко трохи от софрата си... Жал ми е за вас, но ви разбирам. Интересът!!! Бъдете здрав, ако не сте щастлив.
цитирай
10. apostapostoloff - Вие, драга, страдате от
19.03.2017 09:51
психическото заболяване, наречено параноя. Кой ще тръгне да трепе някаква лелка от циганската махала на Европа, която на всичко отгоре е Никой и Нищо?!

А онези от ДС, които споменавате са, или отдавна мъртви, или са на по 80 години и едвам кретат. Тази плоча се изтърка, миличка.

Вие сте бедна, защото сте проста. Или мързелива. Или и двете, взети заедно.

А аз, за разлика от вас, знам перфектно и немски, и английски. За превод ми плащат 12 лв. на страничка. Превеждам с лекота по 10 страници на ден. Така прибирам по 4000 лева месечно. Така, така ние, знаещите и можещите, натрупахме нашите състояния. И никой не може нито да ни купи, нито да ни подкупи.

Даааа, едни се наживяхме, а други се намизерувахте... Хак ви е! Малко ви е!
цитирай
11. milady - здр. гневна ани...право е твоето слово, поздрав.
19.03.2017 10:04
но, няма нужда от емоции, макар,че ние сме
си такива българите.
има нужда от разумни действия..
това е безумно за 50 лв, да продадеш бъдещето си..
дано над 50% от хората го проумеят най сетне..
/макар ,че политиката/ и властта..лежат на многооо пари,
които, разбира се са..мръсни..
бъдете разумни, изгубихме многоо време, българи!!
цитирай
12. zabavnata - Апостолов, усмихнахте деня ми!
19.03.2017 11:30
Научете и цигански, че кадърните българи отдавна офейкаха. Научете арабски, защото скоро ще са повече и от циганите, турците и другите общности, които обитават тази територия.
Парите не са направили никой БОГАТ, нито пък щастлив. Запомнете го. Може да съм бедна, но построих къща, посадих дърво, родих и отгледах българско дете, за което не съм получила нито лев. Според държавата явно не съм била достатъчно бедна.
За следата няма да говоря. Фактите ще говорят вместо мен. Вие каква следа оставихте? Вашите приятелчета, които ограбиха българския народ какво ще оставят след като вече станат храна за червеите? Нищо. Абсолютно нищо, защото не са научени да градят, да създават. Ще умрат с парите в банковите си сметки. Впрочем някои пари никога няма да видят бял свят, защото собствениците им са покойници, а роднините им дори не знаят за тези сметки. И каква е ползата от тези пари???
Благодаря за констатацията. Едни се наживяхте, а на други ни беше тъпо да живеем сред вас и предпочетохме да сме там, сред бедстващия народ. Продължавайте да кълнете и да казвате, че ни е малко. Този народ трябва да се нахъса и да се обедини, за да смаже изкуствената среда от позорни и прости "випове". Дори не ми се спори с вас. Няма да ме разберете, защото живеете в измислен свят, под стъклен похлупак. Вие никога няма да видите ХОРИЗОНТИТЕ, които аз виждам, нито полета на орела, нито капката сутрешна роса. Вие сте слепи по рождение и такива ще напуснете този свят. Простено да ви е.
цитирай
13. zabavnata - milady
19.03.2017 11:39
Загубихме много време в безсмислени спорове на къде да поеме България, по кой път. През това време успяхме да укрепим монополите и да съсипем, и земеделие, и промишленост. Няма да коментирам глупостите на Апостолов, защото имам поглед върху това как се трупат пари. Бях втрещена когато един от най-богатите българи въпреки състоянието си продължаваше да краде и да източва парите на българите. Вероятно не е сам. Та този човек беше АГЕНТ Х от СЛУЖБИТЕ. И състоянието му е част от тези 45 МИЛИАРДА за които Апостолов говори. За сметка на това този човек стои НАД ЗАКОНА, защото там важи принципа "аз на тебе, ти на мене". Явно много мръсници съсипаха България. Да им ръкопляскам ли? Ако бях Апостолов, а не бунтарката, "психично неуравновесена" / супер!/ сигурно.
Искам, изисквам, говоря, пиша, мисля... Спри ме, Апостолов! Ако можеш...
цитирай
14. panazea - Здравей , Забавна ,
19.03.2017 18:51
Пише ти Панацея ! Прегръдка , момиче !
На 25 ще се освободим . Как ще стане , не зная ! Но ще стане !
Освен тези с пачките , съществуват други сили ! Те ще поразчистят , като ураганен вятър! И след бурята ще има мир и спокоъйствие ! Няма и една седмица ! Въоражи се с търпение ! Най-сърдечен поздрав ! Остави ги тези да си поиграят още малко на тука има , тука нема. Това им е за последно ! Панацея
цитирай
15. krassko - Да, има и нови лица
19.03.2017 19:09
И аз си бях харесал един от тях за когото да гласувам, но племенникът ми който е ръководител на една от големите фирми каза, че когато кандидат депутатът дошъл при него да преговарят за една сделка си поискал три милиона.
Така му сложих кръстчето още преди изборите и сега се чудя за кого да гласувам.
Добре че не са махнали последното квадратче: "Не харесвам никого".
цитирай
16. zabavnata - panazea
19.03.2017 20:25
Здравей! Глътка свеж въздух след тежко робство. Българи бяха поробени от други българи, заобиколени от много "адвокати" като Апостолов. Интересно е друго. Едно 25 годишно момченце си направи фирма, кандидаства в определена банка и чудо... Получи 316 МИЛИОНА, за да си напазарува един завод. Друго момиченце искаше да си купи дипломатическия клуб също срещу няколко МИЛИОНА. Моята дъщеря е на тяхната възраст и наивно ме попита как става това. Не можах да и обясня. Правителството мълчеше. Народните представители мълчаха. Полицията мълчеше. Банковата система мълчеше. Темида мълчеше. ДАНС, ГДБОП сякаш не съществуваха. Сигурно са превеждали от немски или английски по 10 странички на ден. Нали така, Апостолов?!!! Не мога да се засмея, съжалявам.
Чакам с нетърпение ВЯТЪРА НА ПРОМЯНАТА, та дори и УРАГАН да е. УРАГАНИТЕ винаги носят женски имена.;)
цитирай
17. zabavnata - krassko
19.03.2017 20:36
Само 3 МИЛИОНА. Скромно. Живея до Северния парк. Днес са раздавали бира и безплатни кебапчета. Кой е платил според теб? Плащаме всички, ежедневно и цената е ... МИЗЕРИЯТА. Не отидох. Някаква тъжна нотка на певица"Ние сме номер едно...". Да бе номер едно сме - банкови измами, побой, кражби, проституция, мизерия... Как да не сме номер 1? После друга певица подхвана "Кой уши байрака, кой му тури знака..." Какъв байрак, бе? Спи народа, но пък се пробужда за безплатно кебапче, а после 4 години ГЛАД и МИЗЕРИЯ. Усмихнах се тъжно и си представих как се лее бира, тече мас от зацапани скари и се вият пищни хорА на "Бяла роза". Кметицата дръпна реч, но слава богу имам 5 камерна дограма, която добре изолира всякакъв шум. Отворих лаптопа и се усмихнах. От другата страна ме чакаше щастливото личице на моето дете. Делят ни само някакви 3000 километра. Да, мила, гордея се че учиш право и искаш да наблегнеш на човешките права. България има нужда от пазители на човешките права.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabavnata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1938226
Постинги: 1615
Коментари: 6834
Гласове: 16770
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031