Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2016 15:12 - Поредният хибрид - муТРуски диверсант срещу българската държавност
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5249 Коментари: 4 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
​В Кремъл очакват Румен Радев да саботира решенията на НАТО и ЕС       image

Поредният български  слуга под руското знаме

/Допускът на "натовския генерал" кРадев до тайните на НАТО и ЕС ще бъде отнет, както на Първанов и генерал Колев/
.................................................................................................................................................................

Проруски силовак в креслото на държавния глава може периодично да работи за интересите на Москва

 

Медиите и в България, и в Русия, и на Запад вече успяха да кръстят Румен Радев „приятелят на Путин”.

Кандидатът за президент на България подкрепя идеята за сближаване между София и Кремъл. Той нарича „стратегическа грешка” Русия да бъде определяна като противник и подкрепя идеята да бъдат отменени санкциите на ЕС и САЩ.

Като държавен глава Радев ще има възможността да лобира за интересите на Русия в сферата на енергетиката и отбраната в източната част на евроатлантическия регион.

Идването на власт в България на Радев наистина е изгодно за Кремъл.

Проруски силовак в креслото на държавния глава може периодично да повдига въпроса за отмяната на санкциите против Русия в рамките на ЕС, да убеждава в целесъобразността на това своите европейски колеги.

Москва има интерес София да прокарва в Европа идеята за либерализация на отношенията с Русия, които са замразени заради Украйна.

В годините на Студената война България беше един от най-близките съюзници на СССР. Кремъл разчита на това, че новият президент ще убеди българските граждани да гласуват за БСП, приемник на Българската компартия, която до последно държеше

да бъде запазен съюзът с Москва

Русия има интерес от това, България като член на НАТО да саботира решенията на алианса за повишаване на отбранителната способност на страните от Източна Европа. Решенията на НАТО се приемат с консенсус. Румен Радев напусна поста командващ българските военновъздушни сили заради несъгласие с инициативата на НАТО за съвместна охрана на границите с ВВС на Полша.

Президентът-силовак може да започне информационна кампания в българското общество против съвместното патрулиране с ВВС на САЩ на въздушното пространство на Черно море. А също така да блокира инициативите за създаването на команден център на НАТО във Варна или Шабла, за разполагането на бронетехника от НАТО на територията на България.

Москва да реанимира проекта за газопровода „Южен поток”, който беше блокиран заради законодателството на ЕС.

Сегашният приоритетен за Русия „Турски поток” ще включва две, вместо четири тръби, поради което мощността ще бъде намалена от 63 до 31,5 млрд. куб. м газ годишно.

Ако Русия построи „Южен поток” той ще заобиколи Украйна.

Румен Радев може да лобира и за бизнес-интересите на Русия в сектора на ядрената енергетика. Руският бизнес има интерес

да бъде завършено строителството на АЕЦ „Белене”, 

спряно през 2012 година от сегашното правителство.

Премиерът Бойко Борисов заяви, че ако кандидатите на ГЕРБ загубят на втория тур, той ще подаде оставка и в страната ще има предсрочни избори. Ако Радев спечели президентските избори това ще повиши рейтинга на БСП сред избирателите. Идеологически обработеният електорат на Радев автоматично ще гласува за БСП, която го издигна.

Като се имат предвид резултатите от първия тур, социалистите ще имат шанс да влязат в състава на една бъдеща коалиция.

Тогава парламентът няма да може да блокира проруските инициативи на президента.

Георгий Кухайлешвили, Fraza.ua
.........................................................................................................................................................

Радев е отдавна внедрен като руска къртица в българскта армия, за да бъде активиран в необходим на Русия момент.

Подобно на десетки и стотици подобни нему, които "спят", в готовност да се предложат на Кремъл за цената на бащинско потупване по задника от най-горе и за шепа сребърници.

Това лице не е никакъв натовец или американски възпитаник. Такива бяха и генералите Михов и Колев, за които бяеше уредена старателна легендировка, чрез изпращането им в западни учебни центрове.

През всичкото време на "спането" им те са се престрували на демократи, на атлантици, на проамериканци, на проевропейци и на пронатовци, мимикрирайки и сменяйки козината си, за да заблудят съюзниците ни и държавата за кого в същност се готвят работят. Отвратително.

Това лице не е и никакъв български патриот, защото не случайно първото му събуждане за активен саботаж беше направено от групата "Калфин президент" за която "любовта към България се измерва с любовта към Русия"...

Това лице е без морал, не само защото е прикривал агентството си в полза на чужда държава, но и защото няма такъв като човек , съпруг и баща.

Това лице е лъжец, който зад публичната си "загриженост" за националните интереси на България, саботираше изправянето на българската авиация на крака само и само да прокара интересите на господарите си от Русия. "Битката" му за прословутите МИГ29 е в същност битка за руския и нтерес и неговите лични комисионни от сделката с руснаците.

Товва лице е безогледен манипулатор, който не свени да изопачава историческите факти, като спекулациите му за Нцойския мирен договор, само и само да подведе българите след продажната си кауза към още по-голяма мизерия и несправедливост.

- Какво освен рубли за себе си и за останалите изменници на Отечеството, ще докара кРадев  от Русия за българите?

Квас, водка, военни тенекии, които да плащаме до гроб? Бездънни ями подобни на Белене, КТБ, БТК, Булгартабак в които да потъват пансии и заплати на поколения? Пиявици като Лукойл и хилядите фирми на КГБ, които са на загуба от минаването им в руски ръце, които не са внесли един лев данъци в българскта хазна, а изнасят доходите на българите в Русия, чрез свръхвисоки цени на горива, енергия, лекарства..?

- Нима това лице не знае, че 40% от европейските пари заминават директно за Русия откраднати и изпрани от създадените и коткани от русофилството в България руски фирми с български имена, които печелят търговете за европроекти? Не е ли това безсрамна кражба на доходите и проидобивките на българите...? Не знае ли кРадев това? Знае, но подобно на останалите си съпартийници и ратаи на Кремъл, той усърдно се готви да храни майната си Русия с оскъдните залъци на българите.

- Нима това лице не знае, че 30% от държавните инвестиции заминават по същите крадливи схеми за Русия, която се прави на  "велика" финасирайки диващините си по света и изкупувайки поилитицитес парите на болните оскотяли българи...?

- Какво ще донесе кРадев от Русия срещу спирането на помощните фондове на ЕС? Двестата милиона рубли за "съвместни инвестиции", които рубли са за копуването на продажници за него и останалите руски патриоти - българи. С рубли или евра ще се увеличават доходите на българите под руско?

- С какво ще замести геополитическата сигурност и цена на България това лице, когато напуснем НАТО и ЕС, водени от него по хлъзгавите пътеки към калта на степите и замръзналите пустини на Сибир? С руските въздушно-космически сили ли ще спре кРадев бягството на българите от оскубаната от руснаците му България?
.........

Радев е мутруска марионетка без ум и съвест. Като всички слепи комунисти и русофили. Ще дойде ден да погледне мерзостта на делата си в очите. И този ден ще е черен за него.
Дано не е черен и за българите.




Гласувай:
5



1. olivie - не е толкова сложно, колкото го правиш
10.11.2016 16:16
Просто ще има нова Ялта и граници на влияние. По добре виж къде са руските имоти, ако искаш да си направиш сметка къде да живееш, че границата не е задължително да съвпада с държавната.
цитирай
2. dolsineq - Имаш, право Генерале! НАТО няма ...
11.11.2016 14:50
Имаш, право Генерале! НАТО няма място на Балканите!
цитирай
3. tomcat2 - Смърт за лайНАТО и натовските по...
11.11.2016 15:07
Смърт за лайНАТО и натовските помияри и национални предатели!
цитирай
4. zaw12929 - Ти очакваш заради тази лъжа дола...
11.11.2016 16:27
Ти очакваш заради тази лъжа доларчета, но Тръмп затвори кранчето о мисли за отговорностите да си маша на чужди интереси...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7939832
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол