Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2017 21:50 - Страхът е огромен! Партиите се обединяват срещу протеста на 11.09.2017г. http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 695 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.07.2017 21:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Страхът е огромен! Партиите се обединяват срещу протеста на 11.09.2017г.   image

След като вчера Организаторите на Протеста – Има Такъв Народ – 11.09.2017 година.
Излязоха с изявление!

Партийните централи явно се разтресоха от страх (и не без основание), защото основното искане на протеста е Оставка на правителството и разпускане на парламента за срок от две години.

Организаторите настоятелно призоваваха народа към Единение и съпричастност в организацията на самия протест. След цялата тази директно заявена гражданска позиция и предвид огромния интерес и активност на хората, заявяващи готовност да участват в протеста, партиите не можаха да скрият страха и паниката си. Още от днес са активирани цели групи с партийни симпатизанти, чиято настояща цел в живота е да всеят смут, страх, съмнения и раздори сред хората решили да подкрепят протеста.

Другата основна задача на тези по принцип спящи трол клетки на партийните секти е да пускат организирано хиляди доклади към Фейсбук, с цел да се ограничи свободата на словото, да се изтрият или блокират ключови профили свързани с организацията на протеста, да се заглуши гласът на народното недоволство, да се пресече желанието за единство и промяна. Още от днес, въпреки че до самият протест има повече от месец започнаха, репресиите срещу организаторите на протеста. Благодарение на смелостта да се изправят срещу системата и да заявят готовност за обединение и промяна, някои от тях останаха с блокирани профили, на други им ограничават възможностите във социалната мрежа, а срещу човекът изправил се с лицето си пред всички, започна да се лее всякакъв вид невярна и подвеждаща информация.

Интересното в случая е, че не само парламентарно представените партии се включиха в тази трол война, направиха го и всякакви треторазрядни, безизвестни партийни организацийки – много е показателно нали, когато пред кражбите и усвояването им няма никакви пречки го играят врагове, но в момента в който някой застраши келепира им всички се обединяват във свещената война – „Да опазим статуквото“, което разбира се е нещо съвсем нормално. Няма партия, която да остане безпристрастна пред опита да им се спре далаверата, привилегиите, екстрите, кражбите, унищожителното разточителство на гърба на бедния български народ. Няма как да заглушат общия страх от обединение и пробуждане. Няма как да преживеят кошмара на пряката демокрация, за която се говори.

„От самото начало беше ясно, че ще ни атакуват по всякакъв възможен начин, но не очаквахме това да се случи още днес, един ден след обявяването на исканията. Масовите доклади и дори свалянето на статии от електронни сайтове са най – леката част от тази война, сега тепърва ще ми се налага всеки ден да се информирам от партийните пасквили кой съм, какъв съм и кой ми плаща и т.н. „- разказва лицето на протеста- Атанас Калев.

 

 

„Каквото и да направят срещу нас, няма да ни спрат. Процеса вече започна. На 11.09.2017г ще пишем история, изключително много хора се свързват с нас, готови да помагат и да се включат – това ни дава надежда и увереност – България ще я бъде, хората вече са готови да си върнат държавата. Готови са за Рестарт на Системата“- споделят останалите организатори.

В крайна сметка да 11.09.2017г. има доста време и за организация и за нападки и мръсни партийни номерца, определено екипът ни ще продължи да следи развитието по организирането на мащабното народно недоволство.

Източник: IBTnews.bg

http://bultimes.bg




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697055
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031