Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2010 17:31 - Живот в Дивотино
Автор: ivoberov Категория: Изкуство   
Прочетен: 20901 Коментари: 31 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Не спирай край село Дивотино
  там има вампири
  Ако ти е мил живота
  ако ти е мил
  не спирай

 Денем те
 клечат по мегданите
 като
истуканите на остров Пасха

А нощем с кървави длани...
по-нататък
виж и чуй песента





Гласувай:
7



1. анонимен - Еманацията на ДСБ
29.01.2010 11:17
На тоя нещастен задръстеняк сега пък му е виновно Дивотино.
За ония, които не знаят, Дивотино е селище между София и Перник. Населено с прекрасни хора. Нито по добри, нито по лоши, от хората в което и да било друго селище в България. Отрудени, и борещи се с живота. Като всички.
Къде може да се сравняват те с този умопобъркан, задръстен от главата до петите с фобии и комплекси. За такъв съвсем естествено е да ръси гадости. По адрес на всичко и всички. Уродлив пример на отрицание и отрицателна енергия. Не можещ да направи разлика между бога и дявола. За него всичко е едно-една безкрайна омраза и отрицание.
Е това е еманацията на ДСБ.
цитирай
2. анонимен - Благодаря
29.01.2010 13:23
Благодаря ,че ме "светнахте" къде се намира Дивотино..!Само дето си мисля,че този"нещастен задръстеняк"както вие го наричате,е имал предвид не село Дивотино,а дивата ни България.Такива като вас дето са еманация на БКП/БСП,да не би да не сте най-изпълнените с омраза и отрицание?Вместо да си мълчите и наведете глави,вие сте отворили едни уста,дето цял свят да се.е не може да ви я напълни.
цитирай
3. анонимен - Моля
29.01.2010 15:46
О да. Как щях да забравя, че всички, които не са маргинали от ДСБ, са от БКП/БСП. Нали 20 години се люспите. И размахвате кинжали. Срещу всички и всичко.
А че България ви е най-омразното място-много пъти сте го доказвали. Така че нищо ново под слънцето. Беров нищо ново не е направил. Просто поредната плювка. Утре ще има пак. В други ден пак, и така до края на света.
Виж много ще се учудя, ако той, или такива като него кажат някоя добра дума за нещо. Не вярвам това някога да се случи. Просто силна деформация на личвостта и морално-ценностната система. Това им е диагнозата.
цитирай
4. анонимен - аман от супертехника
29.01.2010 18:03
Тия ежедневни ъпгрейдвания на комп-техниката, ни пречат да гледаме клипчетата.
Всеки ден ли да си сменям компютъра, джанъм?
Не се отваря и ме изхвърля от сайта.
цитирай
5. анонимен - България намери талант!
29.01.2010 20:35
Винаги съм се чудил какво ли ще стане ака ашладисат филиз от Леонард Коен връз дънер от Булат Окуджава.

Е, вече знам.
Мичурин е жив!
цитирай
6. анонимен - видех те и в Чуйпетлово на църквата - същият тъпан си
31.01.2010 14:43
Демокрация или вКОСТяване?


Дата: 31-01-2010 11:22
Читатели : 102


Доколко Костов е в състояние да променя съдбите на хора, градове и региони в страната, е показателна най-новата история на Варна. Градът от “синя крепост” се превърна в “червен модел” и повече от 10 години, след онези прочули се в цялата страна местни избори през 1999г., демократичните сили не успяват да се възстановят.




Според повечето от внимателните наблюдатели на процесите в България, изолацията, в която изпада Иван Костов, се задълбочава.
Фактите на повърхността на политическото блато изглеждат такива: Премиерът Борисов не се консултира с Костов по никакви въпроси, касаещи управлението на страната, повечето медии си остават негативно настроени спрямо Командира, а основният проблем за единствения официален партньор на Костов – Мартин Димитров, си остава … точно това партньорство. На практика, Иван Костов е изолиран и от външната политика на България.
Тоест, би трябвало много малко неща извън микроскопичния остров ДСБ, да зависят от него!
С натиска и последвалия отказ на Илиян Михов от вицепремиерски пост, обаче, Командира подсказа, че ситуацията не е точно такава.
Първо, на Костов не му трябват съюзници в това, което умее най-добре! Да руши! Да пречи! Той даже не си дава труда да обясни защо една работа не трябва да стане. Просто я проваля и не плаща данък обществено мнение. За него чуждият провал е успех и това му стига.
Тезата, че част от олигарсите (кръгът “Капитал”) са изолирали Костов, има само едно слабо място - самият Костов е олигарх. При това, със сериозни финансови възможности и огромна икономическа мощ. Този факт обяснява и най-често срещаното оправдание в полза на Костов, че, видите ли, били го проверявали много през годините, обаче никой съд не го е осъдил. Като се замисли човек, българският съд не е вкарал в затвора нито един от българските олигарси – това означава ли, че те са чисти като сълза на девица? Може и така да е, но по-добре да не отклоняваме темата към репутацията на българската съдебна система.
Грешат онези които си мислят, че вече са поставили Иван Костов в изолация.
Костов може да бъде изолиран само когато бъде лишен от възможността да руши.
И от парите си, натрупани (според българското правосъдие) честно и почтено.
И пак няма да е сигурно, че е постигнат даже частичен успех.
Защото третият източник на силата на Иван Костов не е в България. За него намекна първи Христо Бисеров, споменавайки за един, меко казано, тъмен период от живота на Иван Костов в Русия. В последно време, въпросът на Бисеров беше творчески “обогатен” с декларация на РЗС от 5-ти януари 2010 г., в която Тодор Великов (депутат и орг. секретар на РЗС) заяви: “Иван Костов влезе в политиката с подкрепата на ДС и ГРУ”.
Текстът е забележително конкретен. Няма недомлъвки и намеци:
“РЗС настоява в кратък срок да бъде разсекретен и оповестен докладът от 23.01.1989 г. на VI управление на ДС, подписан от ген. л-т В. Велинов, отнасящ се за лицата, одобрени за „нова ръководна класа в условията на демокрация на Народна Република България”. От този доклад и приложения към него списък ще стане окончателно ясно, че Иван Йорданов Костов влиза в политиката с подкрепата на ДС и ГРУ…”.
Доколко Костов е в състояние да променя съдбите на хора, градове и региони в страната, е показателна най-новата история на Варна. Градът от “синя крепост” се превърна в “червен модел” и повече от 10 години, след онези прочули се в цялата страна местни избори през 1999г., демократичните сили не успяват да се възстановят.
На последното си посещение в града преди броени дни, Иван Костов посети заседанието на Политическия консултативен съвет на десните партии във Варна. Командирът беше видимо отегчен и трудно скриваше безразличието си. На пръв поглед нищо особено не се случи. Костов дойде, видя и поскуча във Варна.
И все пак! При Костов и скуката е послание.
Ако по върховете на Синята коалиция вече е решено, във Варна интересите на Костов да получат представителност (казано с думи прости, Варна е отредена като сфера на влияние на Костов), то скуката е напълно разбираема. Няколко местни аборигени си тракат зъбите на някакъв консултативен съвет и само му губят времето с приказките си, с претенциите си и с интересите си!
Тук вече общата политическа картина във Варна започва да губи очертанията си и придобива качествата на огледален образ – виждаш всичко ясно, но на обратно.
В ляво вече се знае, че не си харесват фаворита за кмет.
В дясно още не го знаят, но ако Костов НЕ е изолиран, неутралзиран, разкаран от Варна… много скоро ще научат същото.
Което не означава, че картите в колодата са еднакви за всички.
В ляво имат мъченическа традиция да избират по-малкото зло, даже когато това им коства душевното равновесие или са на път окончателно да загубят всякаква представа за добро, за зло и за смисъл.
В дясно не е така. Хората просто се дистанцират от политиката. Цялата история на десницата в България (и в частност във Варна), всъщност, е история на едни хора, които в началото бяха много, а сега са далеч.
При подобно стечение на обстоятелствата, единственият почтен вариант, при който огромните натрупани напрежения ще се изразходват когато трябва, са предварителните избори (вътрешнопартийни или открити). Между другото, за първи път от много години насам, тази идея е добра не само за десницата във Варна. В ляво също могат да изчистят доста от проблемите си, доверявайки се на демокрацията, провеждайки своя надпревара между кандидатите за кмет. Най-малкото защото имат повече от един силен кандидат.
Ако хората предварително изберат по-добрите кандидати на открити честни и демократични избори, впоследствие същинските избори ще бъдат състезание между най-добрите.
Вече няма друго нормално решение.
Всъщност, има, но е от типа договорки под масата - някакви същества, вероятно от мъжки пол, са се надупили под една низка (грешката не е случайна - софрата е натежала от ниЗост) софра и тихичко си споделят колко им е хубаво.



Антон Луков

www.dnesplus.bg



цитирай
7. анонимен - гиди мушмурок нйеден
01.02.2010 13:26
Луков, ако мнението ти тежеше, хората щяха да ти четат вестничето. Къде го постваш, като кучешко лайно пред чужда врата? Беров да се е изказвал в твоята салфетка?
цитирай
8. анонимен - хо-хо-хо
01.02.2010 16:39
Ми сигурно се е изказвал там беров, нема место където да не се е изказал, щото шизоида има цела квартална партийна организация на ДСБ в тъпата глава. Гласовете в малоуманата му главата се конкурират по брой с действащите костолюбци в нашта община, некъде около 200-300 ибрикчии и той е наблъскал в шизофренясалия си крайник т.е. това дето му се води глава. На всичкото отгоре тоя мутант беров, трие неприятните коментари за себе си. Абе, кво да обяснявам повече за дъртата пърхуда беров, баш като лили иванова е станал - грозен дърт вампир - (тире) син комунист.
Сините комунисти от ДСБ са фракция на БКП .
хо-хо-хо
цитирай
9. анонимен - Дивотино се намира на 4 километра ...
01.02.2010 19:41
Дивотино се намира на 4 километра северно от Перник, в полите на Люлин. В землището на селото се намира първата въглищна мина в Пернишкия регион - "Света Анна" (днес закрита).

История [редактиране]
Селото се споменава за първи път в турски регистри от 15 век. В землището му са намирани останки от първобитния общински строй (неолит, палеолит). Освободителната война преминава почти безшумно за жителите на село Дивотино: петнайсетина руски офицери се спускат от Люлин, но тъй като не откриват турски жители в селото, продължават към Перник и Радомир.

Религии [редактиране]
В селото винаги, дори по време на османско владичество, са живели само православни християни. В селото има църква.В близост се намира Дивотинският манастир "Св. Троица"
Обществени институции [редактиране]

Центърът на с. Дивотино: кметството и читалищетоОсновно училище "Кирил и Методий", до 8 клас
Читалище "Чичо Стоян"
Културни и природни забележителности [редактиране]
Параклис "Св.Петър" на 500 м от селото.
Разположено в смесена гора в подножието на върховете Чучул и Криви Камник.
Редовни събития [редактиране]
Годишният събор на с. Дивотино се провижда на 24 май.
На параклиса се организира събор на 29 юни.
Личности [редактиране]
Чичо Стоян - Стоян Михайлов Попов (1865 - 1939), детски писател
Литература [редактиране]
"Дивотино - село дивно, свидно, жизнено", Цветан Любомиров, Митко Божков, "Звезди"-София, 2004, ISBN 954-9514-46-3
"Село Дивотино" (историко-географски очерк), Тодор Никифоров, Изд. на отечествения фронт, София, 1970.
цитирай
10. анонимен - kav si ti be
01.02.2010 19:46
ei ccc
nie sme bili vampiri
a ai se pogledni v ogledaloto be 4uk
pla6i6
цитирай
11. анонимен - ei , anonimen,tova e za teb, bravo ivo !!!
02.02.2010 00:25
Anonimen, kak e vazmozno da se izraziavash po-tozi na4in anonimen,
re4nika ti e tolkova karyzarski,4e napravo mi se podiga,samo edna otrepka moza da ypotrebiava podobni dymi,prestani da se per4ish s prostotiite si i ostavi normalnite xora da si iskazvat normalnoto mnenie,a ti vzemi se skrii vdan gori tilileiski,neststnik takuv
bravo ivo,pishi si i e im obrastai vnimanie na nestastnizi kato tozi anonimen
цитирай
12. анонимен - айдук Беров
02.02.2010 10:33
И кво видяхме на видеото-суека Беров гази по ливадите на хората, кърти кръстове, а бе въобще-десебар.
Те са свикнали да рушат, и да пречат на хората да си водят нормалният живот. Всички хора са на работа, само селските безделници и Беров се мотаят наоколо. И ако безделниците се мотаят без работа, не така стоят нещата при Беров. Той работи-вероятно оглежда къщите за айдуклук. Къде няма стопани, и да влезе. Те от ДСБ нали са айдуци, та да съчетае приятното с полезното, тоест разходката с побарването. Зер нали извършиха най-големият грабеж в историята на България-приватизацията. И сега тренират за по нататъшни грабежи.
цитирай
13. анонимен - не само айдуци, а и нещастници
02.02.2010 14:02
Лижат задно-прилежащите части на ББ, за да им дава сутрин да помиришат властчицата. Сутрин ББ подсвирва и черният мурджо бай иван йорданов костов тича на четирите си артритни лапи, после ближе-ближе 15 минути задноприлежшащото, а сетне ББ му дава да помирише кокалчето. И после мурджо разказва на събранието на ДСБ как е миришело. Трагедия в три действия - не по Агата Кристи. Майтапи...
цитирай
14. ivoberov - По едно време
02.02.2010 14:28
По едно време бях решил да трия от блога си простотиите. Няма смисъл. Ако човек реши да трие простотиите в България няма да му остане време да прави нищо друго. Затова вече не ги трия.
Освен това те се в някакъв смисъл полезни.
Ето, например, те онагледяват песента "Живот в Дивотино"
Онагледяват я и я обясняват.
Дори могат да послужат като притурка за тази песен.

цитирай
15. анонимен - Другарю Беров, животът в Дивотино е ...
02.02.2010 18:00
Другарю Беров, животът в Дивотино е прелест пред живота в Борово. Вервай ми!
цитирай
16. анонимен - хо-хо-хо
03.02.2010 21:01
Какво общо пък има Борово, в Дивотино си е добре, обаче в (д)Ивотино са вампирите и целия клип на ужасите дето показва партийното лапацало беров, са в Ивотино. Понекога ми става мъчно за тебе гордолюбецо беров и те пускам да пасеш наоколо без да те ръчкам с остена.
хо-хо-хо
цитирай
17. анонимен - дъжд иде, слънче грее, мечка се жени
04.02.2010 10:41
Щом и Иво пропоя-втасахме я. Наближава май второто пришествие.
Но от друга страна, човек като се замисли-това си е напълно в реда на нещата. На един етап от развитието на болеста си, всички умопобъркани пропояват. Почват да се изживяват и индентифицират с разни певци и артисти. Това е нов, по опасен стадий от болеста им. Та и при Ивоте така.
То омразата и отрицателната енергия води до такива резултати. И в поделението на психиатрията от 4-ти километър-ДСБ-почват да се концентрират луди. Не случайно от психиатрията им бяха изпратили за зам.шев психиатъра д-р Михайлов. Но тия се оказаха толкова луди, че и психиатъра им избяга.
Въобще, опасно луди. А както е известно-опасно лудите трябва да се държат настрана от всякаква власт. За да не правят бели, и да не причиняват щети на нас, нормалните.
Въобще, както казва народът в такива случаи-дъжд иде/вали/, слънце грее, мечка се жени. Та и за песнопоеца Иво-така.
Иво, взимай си по често хапчетата, и ще видиш как ще си направо кукуряк. даже и през ум нема да ти мине да поеш.
Венесеремос Иво.
цитирай
18. анонимен - Защото ББ е това, което е! Той, дори ...
04.02.2010 14:09
Защото ББ е това, което е! Той, дори сам по себе си няма никакво значение! Важен е не той, а симптомът, който той и екипът му представляват. Апотеоз на некомпетентността, бай – ганьовщината, духовният, културният и емоционалният упадък на цялото ни общество. Нарочно не употребявам думата “нация”, защото една истинска нация нямаше да търпи тази подигравка със себе си.

Жалкото е и това, че докато Бойко обяснява безкръвната хирургия, Цецо копае с багер трупове по полянките, Стефчо размахва “постни пици”, Румето Желева праща Грузия в Близкия изток, Нанев качва болните на бойни хеликоптери, тези партии, които в недотам далечното минало се биеха в гърдите и наричаха себе си “десни” и “демократични”, раболепничат, поддържайки изцяло тази некадърност и фактически съдействайки за тежката рекомунзация, която се провежда у нас в момента. Понеже у нас всичко е наобратно, известната максима, че изкуството отразява реалният живот, тук не е валидна.


По-верен е каламбурът на Уди Алън, че “Животът често имитира изкуството!” Доказателството е това, че въпреки преждевременната кончина на Алеко Константинов, след написването на “Бай Ганьо из Европа” и “Бай Ганьо прави избори” – попречила му да напише още една част – “Бай Ганьо – министър – председател”, реалният живот коригира този пропуск като взе нещата в своите ръце и сътвори този образ от плът и кръв.

Сега имаме завършеното литературно произведение. Реалното съществуване на този лиричен герой е основната причина един от големите въпроси в момента да не е вече: “Кой ще ръководи държавата след следващите избори?”, а: “Ще има ли изобщо държава за ръководене на следващите избори?”. Защото, ако, както изглежда, това ръководство е най-лошото от всички за т. нар. “години на прехода”, то част от задачите на бъдещото дясно (сегашно просто няма), ще бъдат спасяване на това, което е останало от това управление, както се прави оценка на пораженията и се създава стратегия за преодоляването им при стихийно бедствие.

http://lado.blog.bg/
цитирай
19. анонимен - Седесароидален смукач 4 февруари ...
04.02.2010 22:13
Седесароидален смукач 4 февруари 2010
Ние “сините” педали
на Боцан сме се отдали.
С него сме във коалиция
от наведена позиция.

Боци, казват, бил простак…
Марти, тоя “син” пyтaк,
да е с нещо по-добър?
Костов - “синия” катър?

Щот’ сме нация от педали
затуй Бойко сме избрали.
За какво ни е мъдрец-
вече свикнахме на “клец”?

Изпростялата държава
БАН въобще не заслужава.
Медицината ни клета
от реформи едва крета.

Руми олицетворява
що България представлява-
то не е за секретарка,
а я слагат комисарка.

Прав е Боци, още как!
Нищо че си е простак!
Тоз народ, и таз държава
тъкмо Боци заслужава!

цитирай
20. анонимен - „Знаете ли, че има и „Костов-сар...
05.02.2010 11:40
„Знаете ли, че има и „Костов-сарай”? Намира се в Тетевен и се строи за милиони. Собственикът на имота е именно лидерът на ДСБ Иван Костов!”, каза специално за razkritia.com Арбен Хавальов. Бизнесменът, сочен за собственик на Догановия „Каса Домини”, направи скандалните разкрития.



Т. нар. „Доган-сарай” в Рибарица е разследван от комисията „Кушлев”, но до момента всичко около ВИП комплекса е в сферата на предположенията и забулено в мистерия. Именно Иван Костов беше този, който огласи, че „Каса Домини” се води на Арбен Хавальов, а бизнесменът бил използван като „параван” от лидера на ДПС Ахмед Доган. Според Костов луксозният хотел е строен с крадени пари и е напълно незаконен.

Кой е истинският собственик на „Каса Домини” в Рибарица?

Пред репортер на razkritia.com Арбен Хавальов обаче разказа друго. „Вие сте първите, които ще научите това – „Каса Домини” е собственост на Петя Славова! Комплексът е продаден на 31 декември миналата година и никога не е бил мой”, твърди Хавальов.

Петя Славова бе обявена за най-богатата бизнес дама в България. Банкерката държи 85% от акциите на „Феста Холдинг АД”, изпълнителен директор е на „Феста хотели АД”, има участие в ИнвестБанк, Винпром Черноморско злато, Винком. Както razkritia.com писа, тя е и собственик на няколко хотела, придобити от покойни подземни босове.


В действителност при проверката на комисията, проф. Стоян Кушлев загатна, че около собствеността на „Каса Домини” е замесена известна бизнес дама, но тогава не пожела да разкрие подробности и имена. Възможно е това да е именно Петя Славова.

За построяването на „Каса Домини” е бил изтеглен кредит от Корпоративна търговска банка в размер на 2 млн. евро, твърди Хавальов и допълва, че Костов лъже, че парите са извадени от джоба на Доган, още по-малко, че е строен с пари на държавата.

„Костов-сарай”?
В същото време в Тетевен от Костов бил закупен един много апетитен имот, посредством президента на местния футболен клуб „Олимпик“ Страхил Димчев. В момента на мястото на спортната база до стадиона в Тетевен се строи модерен комплекс. С решение на Общинския съвет в Тетевен Общината и фирмата на Димчев „Симдекс“ ООД теглят кредит в размер на най-малко 3 млн. евро.

Тук е моментът да споменем, че председател на Общинския съвет в Тетевен е небезизвестният захарен бос Милен Ганев. Името му се свързваше със силови групировки, бе замесен и в топли връзки с подземния бос Милен Михалев – Маджо. Член е на ДСБ.

По думите на Хавальов именно лидерът на ДСБ е уредил финансирането от банката. „Милен Ганев е верен офицер на Иван Костов. Ганев прави каквото си иска в Тетевен, той буквално еднолично ръководи Общината”, разказва Хавальов.

„Може би Костов е забравил тъмното му минало и мръсните му сделки, а обвинява мен и не спира да повтаря, че съм имал условна присъда. Искам тогава да попитам той какви ги върши с човек като Милен Ганев в ДСБ”, пита бизнесменът.

„Циганинът Иван Костов обвинява мен, че съм „стопанин” на „Каса Домини”, без да провери информацията си, а в същото време той си строи собствен „Костов-сарай”, възмущава се Хавальов.

Каролина Церовска
www.razkritia.com
цитирай
21. анонимен - hubavo, ivo. sega za balance oshte ...
06.02.2010 07:18
hubavo, ivo.

sega za balance oshte neshto:


http://www.youtube.com/watch?v=Ka7SR3a3xpU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=n2QVUo7QOmU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gEH9INeIliI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=0-7W4-DLFEA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=IIHB7LGJsVg&feature=related
Born to be wild: http://www.youtube.com/watch?v=8ueGYO57JSA&feature=related
Ma Maren Ma
pira mange korkoro
me sim romano chavo
i puv mange daiorie
o ca mange pral baro (x2)

ma maren ma kastenca
so maren ma narenca
me sim romano chavo
ake nai man dadore

maren ma me na jav
vaker devla kai te jav
kaia sid ba romani
acho mange but pari

ma maren ma kastenca
so maren ma barenca
me sim romano chavo
ake nai man dadore
http://www.youtube.com/watch?v=eMMyYN4N318
http://www.youtube.com/watch?v=a6DMToikuYY&feature=related

################
цитирай
22. анонимен - specialen pozdrav za ivo: tova ...
06.02.2010 08:58
specialen pozdrav za ivo:

tova e istinata, drugoto sa beli kahwri: http://www.youtube.com/watch?v=48NVDmKMi_k&feature=related


###################
цитирай
23. анонимен - по-добре вампир
11.02.2010 22:02
По-добре вампир,отколкото циганин като тоя нещастник.Сигурно той пее за себе си.И да не забравя на него зъбите му отиват по-вече.В Дивотино няма читалище "Светлина".
цитирай
24. анонимен - Cekaj Zivote - KLETA SUDBA
11.02.2010 23:27
http://www.youtube.com/watch?v=G64hQuTexXk&feature=related
цитирай
25. анонимен - До Иво Беров
16.02.2010 20:41
Не е лошо да почнеш да триеш простотиите. И като начало можеш да почнеш точно с тази песен "Живот в Дивотино", ако това може да се нарече песен.
цитирай
26. анонимен - http://www. youtube. com/watc...
17.02.2010 10:03
http://www.youtube.com/watch?v=BdVVXt29bos
цитирай
27. анонимен - za nekadarnika deto se opitva da pee
20.02.2010 22:47
ei анонимен - ei , anonimen,tova e za teb, bravo ivo !!! ili 6to si q si trai i ne davai akal 6to tova deto e napisal toq nekadarnik na ni6to ne prili4a i kakvi sa tiq falki opiti za peene 4ovek kato ne moje si sedi i si trae a ne se pravi na kloyn (finger)
цитирай
28. анонимен - Ti si bolen we 4ovek
24.05.2010 11:49
toq si nema druga rabota osven da pravi lo6 P.R. na seloto i to po tak1v nekad1ren na4in... i kakto pee "az ne s1m ot Divotino" ne si 6toto ako se qvi6 tam "4e te apne nekoi vampir" (rofl)
цитирай
29. анонимен - ЗА иво беров УНИКАЛНИЯ ПСИХАР ЯВНО ИЗПУСНАТ ОТ НЯКОЯ ЛУДНИЦА
18.03.2011 09:08
Много странно как така се е спасил този нещастник и е излезнал жив от Дивотино ако това което нарича песен е истина.Не само дивотинци, но според мен в никое село в България не биха търпяли изрод като него. Да петниш името на хора които са си изкарвали хляба в мината е меко казано престъпление. Но като няма кой да му потърси сметка е така - такава ни е държавата.
Дивотино е най-най- хубавото село в пернишки окръг и всеки който е бил в Дивотино ще го потвърди. Кървави са ръцете на хората, но от къртовски труд. В Дивотино са и на-големите и хубави къщи, построени с честно изработени пари
А този мръшляк - по дивотински да си обърне внимание на болното здраве - той явно е за връзване в усмирителна риза - болен мозък какво друго може да роди освен да петни наляво и надясно каквото му падне и за съжаление и нашето прекрасно Дивотино му е влезнало в болната празна глава.
цитирай
30. анонимен - лъжец
20.03.2011 17:40
от целия клип само табелата е в началото на Дивотино истинска и жената с кравите, но не виждам нищо вампирско в това да гледа човек животни.
Другото не се отнася за нашето село така че този нещастен шизофреник беров не може да ни обиди. Обижда циганите от кв.Рудничар в Перник - мсички кадри са от там. В Дивотино цигани няма, няма и катуни.Такъв педераст - пардон повиших го - той си е чист капут, като беров не може да има и няма в нашето красиво село
цитирай
31. анонимен - Дивотинец
27.08.2011 10:01
Селото си е хубаво-китно и зелено,и има с какво да се гордее от миналото,но днешното поколение-пие,бие се,хвърчи като ненормално с коли купени от мама и тате,мързи го да работи.Не е за разправяне как шайка безделници застават на центъра на селото нощем и дънят музика до дупка от колите си без да се съобразяват,че има хора,които са на работа на другия ден,малки деца,болни хора...Невъзпитаните младежи са утрешните жители на Дивотино!Те могат да ни прославят,но по грозен начин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivoberov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7806543
Постинги: 207
Коментари: 8911
Гласове: 15102
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031