Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2007 17:58 - последно писнание а Евлампия и закана за ново
Автор: ivoberov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2388 Коментари: 4 Гласове:
0



 

 Това е продъжение от миналите послания. За съжаление много малко хора ги четат, а това ме натъжава. Дори Цвета нищо не пише вече.
 Но аз пък ще продължа да пиша. Не за друго, а защото това ме кефи. С това писание, обаче свършвам да разказвам за Евлампия.
    Ето и краят на писанието за Евлампия :
Но пък и Евлампия, искам да кажа голата вещица Евлампия, май не беше яхнала коза. По-скоро беше яхнала пръч. Пръч, който най-вероятно се казва Продан. Че защо да не се казва Продан. Всеки има право да се казва както си иска. И Продан има право да се казва Продан, въпреки, че е пръч. Или пък тъкмо защото е.

Хората от махалата точно това ми казаха, когато им се похвалих, че съм видял голата вещица Евлампия да яха коза в горичката между девети и десети блок.
   - Никаква коза не е това, ами е бил оня пръч Продан от шести вход – казаха те. – Тя често го яха. И не само в горичката. И не само него.

Пък аз нямаше как да ги оборя. Защото баща ми си прибра фотоапарата, прояви снимките и въобще не забеляза май, че между разните архитектурни сгради е снимана и голата вещица Евлампия, която яха пръч или коза.

После минаха години, години, години, години, години и така около четиредесет пъти.

А тия дни бъркам в килера за взема трите торби с ганджа, които бях скрил, за да пусна в подходящо време по нелегалния канал за нааркотици, който тръгва от Афганистан през София за Вльора, Италия и Германия, когато....

Това са глупости разбира се. Нито бяха торби, нито беше ганаджа, нито ги бях скрил, нито щях да ги пусна. Написах тия неща за по- любопитно. Извинявам се. Иначе се случиха нещата.

Тия дни точно бърках из килера не помня точно защо, когато от един стар пожълтял плик изпаднаха снимки със стари сгради, а между тях.
... снимка на голата вещица Евлампия. На млади години. Яхнала пръч или коза. 
   Пооправих малко снимката с дигиталната програма
" asti gabe" / Да се чете Ести гейби/ и ви я предлагам. Тоест продложих ви я вече в миналото послание.
       Послеписи :
    Първи послепис :Ще продлъжа тия дни с пътеписа си за  Южния парк.
    Втори послепис :
  Всъщност знам как се потвърждава собственоръчно голотата на голата вещица Евлампия . Тя може да се потвърди тъкмо така /б.а /
   Трети послепис : Май ще се наложи след всяко послание да напиша по-важните мъдрости, които са ми хрумнали. Така като се наберат много мъдрости ще направя едно послание само от мъдрости.
От това послание мъдростите са :

Първа мъдрост--- Всеки човек е бил гол поне веднъж в живота си.

Втора мъдрост--- Някои жени умеят да се обличат така, че да изглеждат по-голи когато са облечени, отколкото когато са голи.



Тагове:   ново,


Гласувай:
0



1. thehobbit - :))) Пиши, пиши
09.03.2007 10:41
... първо - не те четем толкова малко и второ - ще ставаме повече.

Но ако държиш бързо да натрупаш посещения, пусни нещичко за Бат' Бойко - добро или лошо, много се харчи.
цитирай
2. анонимен - ЛИПСВА ОРИГИНОСТ
09.03.2007 15:28
второ не е интересно и забавно нито пък оригинално
цитирай
3. анонимен - ЛИПСВА ОРИГИНОСТ
09.03.2007 15:28
второ не е интересно и забавно нито пък оригинално
цитирай
4. trevistozelena - Иво
29.07.2007 16:59
много те харесвам в тези текстове. не знам защо са толкова неприлично малко четени и почти некоментирани. вероятно, защото в началото блоговете бавно набират известност, а когато станат известни, първите неща си остават назад...и така...и е жалко за добрите първи неща.
понякга ей така наминавам при теб, произволно нацелвам нещо от някъде и го прочитам. онази вечер, когато ми показа снимката на котето Чевенгур, прочетох най-най-най-готиния постинг в блога ти (началото за вещицата), но май не забелязах тези следващите. сега им се зарадвах. наистина радваш с тях (чесно) :)
малко ми е едно такова жалко, че напоследък не пишеш такива текстове. разбира се, по-успешен диалог се получава след политическите ти, но на мен лично тези ми липсват.
отивам да прочета още нещо от задните редици
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivoberov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7808556
Постинги: 207
Коментари: 8911
Гласове: 15102
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031