Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2007 17:10 - Снимки, извънземни, древен трак, манастир, Черепа, Божидар Димитров
Автор: ivoberov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 18647 Коментари: 18 Гласове:
0

Последна промяна: 20.04.2007 17:38


 Открих следи от извънземни до пътя, който води от село Бистрица до манастира  “свети богоотци Йоаким и Ана”. Манастирът е на около три километра от Бистрица и се е присвил между едни много красиви клонести дървета в една мила падинка.

  Ето картинка от манастира :
image

  
   Ето и още една картинка на манастира. Горе из клоните подскача едно малко червено дяволче. То изглежда зло, но не е чак толкова, само се прави.


image

 
Подуших, че наоколо са шъткали /сновали/ извънземни още като подминах гробищата на село Бистрица.

   Човек става много наблюдателен и чувствителен, когато подмине гробища. Вижда и чува неща, на които по-рано не е обръщал внимание. Прониква в същности, които преди са му се изплъзвали.

 Лошото е, че не винаги ги подминава.

 Или по-скоро, че поне веднъж няма как да подмине.

 Гробищата, де, не същностите. Същностите ги подминава винаги.

  Но това е друг въпрос.

     В случая по-важното е, че веднага след като подмине гробищата на село Бистрица, човек навлиза в една особена местност. В тази местност има дупка на пространствено-временните изкривявания, издълбана от вселенските червеи-дървояди.

  Всички които са се срещали с извънземни знаят какво значи дупка на вселенски червей-дървояд. На останалите няма какво да обяснявам. Те и без това няма да повярват на това, което пиша, макар че пиша истината, цялата истина и даже нещо много повече от истината.

  Пространствено-временната кривка на вселенските червеи – дървояди тук се отварят в две посоки – пространствена и времева. Пространствено се отваря към далечни светове. А времево се отваря към древните траки, защото някога тук е имало древно тракийско селище.

  Като напипах кривката, веднага се хързулнах по времевата й посока и  се натъкнах на древен трак. Той дремеше до едно изгаснало огнище, а наоколо пасяха древнотракийските му овце. Побързах да го снимам, докато не се е прибрал в древността. Ето картинка на древния трак :

     image


-        
Айде сиктир. Човек не може да подремне от вас- разсърди се тракът, като видя, че го снимам .

-          Добре де, извинявай, ама не се ли радваш на вълнуваща среща – попитах го.

-          Не се -  отвърна ми той. – Писна ми от вас. Идвате тук не да се срещате с мен, а заради златото. Търсите злато, за да го продадете на Васил Божков-Черепа.

-          Ама и други ли са идвали тук ?

-          Влачат се непрекъснато. Навсякъде разровиха. Ти откъде мислиш, че научих български...

  Огледах се наоколо и видях, че наистина цялата местност е надупченана. Дупка до дупка просто.

-         А ти знаеш ли къде има злато ?

-         Ами вие, от двайсе и първи век сте много тъпи. Нали ако знаех щях да си купя тракийска колесница, робини, ритони и гробници вместо да паса овце.

-         А тия дрехи откъде ги имаш. Не мязат на тракийски.

-         От българите смотаняци ги имам. Аз им соча къде да копаят, а те ми дават това - онова. И ризите от гърба си са готови да смъкнат заради това злато.

-         Ти май не обичаш българите. Пък ние сме ти наследници. И се гордеем с теб и културата ти.

-         Никави наследници не сте ми. Вие, българите, дойдохте по тия земи чак някъде към седми век, когато нас вече ни нямаше.

-         Да, ама ние сме и славяни.

-         Знам ги аз славяните. Варвари. Дойдоха тук да грабят и да убиват.

-         Ама так така. Нали ви бяхме съюзници срещу гнета на византийската империя.

-         Пълни глупости. Ние бяхме част от империята. Още през втори век говорехме само гръцки и латински. А вие нахлухте тук и започнахте да опустошавате селата ни. Грабихте, убивахте и плячкосвахте. Това си беше чист геноцид. Избягаме от вас чак долу, в Егея. Добре, че империята ни приюти.

-         Това за пръв път го чувам.

-         Чуваш го за пръв път, защото не четеш истинската история. Не четеш Петър Мутафчиев, Васил Златарски и оня, англичанина Стиван Рънсиман, а слушаш глупостите на разни тарикати.

-         Аз съм патриот-  отвърнах гордо - И слушам само приказките на Божидар Димитров. А той не е кой да е. Много е прочут. Шеф е на Националния исто...

Тъкмо щях да кажа на какво е шеф Бъдъшънъим / да се чете Божидар Димитров- шеф на Националния исторически музей /, когато древният трак кой знае защо се ядоса, вдигна своя древен тракийски кривак / вид древнотракийска тояга / и се нахвърли върху мен с някои отбрани латински ругатни, от които долових само думите / коитус матер туи/. Добре, че  пространствено-временната сгъвка се разгъна, след което отново се сгъна, този път към другия си край, а древният трак изчезна, за да се появят на негово място извънземните. За тях, обаче,  които ще разкажа в следващото си писание – към петък, или събота, може би. 

  Абе, по дяволите,  човек не може ли да се повесели, да се поотпусне, да помечтае, и да се поразглези малко.

  И между другото, както на пръв поглед съм написал разни небивалици, така съм написал и поне три много важни неща.

  И ако не се досещате кои са те, ще разсясня допълнително.

 



Тагове:   манастир,   извънземни,


Гласувай:
0



1. анонимен - vwpros ot lyuboznanie ;-)
21.04.2007 01:30
zashto "пространствено-временните", a ne vremeVITE, dragi?! makar che vremevite izkrivyavaniya ne mogat da bwdat vechni.
pozdravi ot men, edna draga.
цитирай
2. анонимен - Много красиво!
21.04.2007 09:33
Благодаря за настроението!
Хубав ден!
цитирай
3. alexanderkolev - траки, шопи, печенеги--и Бат' Бойко
01.05.2007 01:59
Не знам дали всички траки са избягали надолу. За шопите например има една теория, че са потомци на траките от племето серди. Има и друга теория, че са потомци на печенегите разбити от ромеите (мисля, че по времето на Константин ІХ Мономах в средата на ХІ в.) и заселили се в Софийското поле. Втората теория ми изглежда по-правдоподобна—погледни Бат' Бойко, типичната осанка и манталитет на печенежки вожд (затова и толкова ни харесва :-)).

Между другото (да не би някой шоп да се засегне), много обичам шопите и Елин Пелин, писателя. Като малък живях осем години в Елин Пелин (градо), където и научих перфектно първия си западен език, шопския (иначе съм от Русе), а първите ми истински приятели от детинство бяха шопчета. А този симпатичен приятел от снимката наистина прилича на трак, на тези изписани в Казънлъшката гробница.
цитирай
4. анонимен - dyrvo
15.04.2008 12:07
ggggkkkklll
цитирай
5. анонимен - mnogo e tapo ni6ty ne ni pokasa
28.06.2008 20:42
mnogo e tapo ni6ty ne ni pokasa
цитирай
6. анонимен - tupoooo
04.11.2008 18:04
tupo toko 4e mi se sere

цитирай
7. анонимен - hello
28.11.2008 18:22
Така ли значи съществуват извънземни . Това от манастира вие го направихте с компютъра . Не забравяйте компа е много умно извънземно . А от къде да знаете , че сега ви пише извънземно . Например аз съм извънземно ще ми повярвате ли ?
цитирай
8. анонимен - dani
05.01.2009 19:04
le le male male celo leto male na moreto male evalata na turizva da jiveeeeeeeeeeeeee budizma hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
цитирай
9. анонимен - анонимен
04.06.2009 19:25
олее паднах да знаете много се уплаших ей ИЗВЪНЗЕМНИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ако има то това са хората хахахахахаха!!!
цитирай
10. анонимен - В грешка си
23.07.2009 11:17
През 4 век светите писания са преведени на езика на траките, с цел по лесно да прониква християнството. И след като в края на 4 век, то се утвърдило по нашите земи, това се считало за един от най-големите успехи. Латински и гръцки се е говорело само в градовете и околните села. А те са били съвсем малка част от населението. Останалото население си оставало тракийско. И богослуженето в църквите се извършвало на тракийски език. Когато дошли славяните, крепостните селяни масово започнали да се присъединяват към тях, с цел да получат земя и свобода. При разгорама на именията на феодалите били много по жестоки от славяните. Бягало във Византия главно градското насаление, и представителите на по богатите класи. запознай се по добре със историята. А колкото до агента на ДС Б.Димитров и неговите небивалици-браво.
цитирай
11. анонимен - izvunzamni
13.01.2010 15:47
Tova sa su6testva.Te sa,nay qkite
цитирай
12. анонимен - изванземни
20.01.2010 12:01
един приятел каза ,че е видял енело но аз разбирасе не му повярвах.Но майка му потварди ,че е вярно и аз се учудих.Е поне знам ,че саществуват изванземни и това е изумяващо нали??????????
цитирай
13. анонимен - измама
20.01.2010 12:07
пак пиша аз написах предното мнение за енелото.Аз мисля ,че това на снимката е рисунка макар ,че съм го санувала като малка.Но не се знае защото всичко е вазможно.ДА ВАЗМОЖНО Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
14. анонимен - извънземни
05.02.2010 13:22
Аз съм дете но знам от мама ,че това го правите с камерата , аз никой път няма да се хвана!
цитирай
15. анонимен - глупост
08.02.2010 13:41
това са глупости ,на снимката е нарисувано
цитирай
16. анонимен - пак пиша аз написах предното мнение ...
02.03.2010 19:57
анонимен написа:
пак пиша аз написах предното мнение за енелото.Аз мисля ,че това на снимката е рисунка макар ,че съм го санувала като малка.Но не се знае защото всичко е вазможно.ДА ВАЗМОЖНО Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

копирах ти съобщението–права си нарисувано е
цитирай
17. анонимен - малките неща
11.04.2010 23:52
Все си мисля, че сме слепи. Кокорим очите и изглеждаме будни, но не сме. Целият разказ има смисъл, ако поне малко привнесе от атмосферата на това свято място. Но не, щом намираме извънземни по дърветата това издава какви са нашите мисли - объркани и черни.Мъдреца
цитирай
18. анонимен - le-le
16.06.2011 11:56
izvunzemnite ne su6testvuvat
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivoberov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7806628
Постинги: 207
Коментари: 8911
Гласове: 15102
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031