Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2010 15:42 - Разговорът за България - втора част
Автор: ivoberov Категория: Политика   
Прочетен: 90301 Коментари: 275 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защото във всяко махленско пазарче на демократична България има повече, по-хубави и по-разнообразни стоки, отколкото всичката съвкупна социалистическа България с всичките нейни индустриализации, компютризации, механизации и рационализации е произвела за цялото си четиредесет и пет годишно съществуване.  … Затова не се получава нагаждането, напасването, онождането и преонождането
                               ...
 Гришата, кишата и любовниците на Людмила А иначе го мъчат хората. Филми, филми, филми, много български филми. По всички телевизии, че и по вестниците даже като притурка. Хубави, средни, лоши, всякакви филми от времената на соца. За да се види какви бяхме и какво станахме. Не се вижда обаче. Нито какви бяхме, нито какво станахме. Просто всичките тези филми, ако не лъжат откровено, то преиначават. А също и спомени. Много спомени. По всички вестници – спомени за соца. Какво казал Гриша Филипов на Тодор Живков една сутрин преди двадесет години, като си пили заедно кафето. Имала ли била Людмила Живкова таен любовник. Какъв бил малък Тошо като малък. И всякакви подобни. За масовите убийства в Стряма след Девети обаче – нито дума. За губещите социалистически предприятия, които заробиха страната – пак нищо.  И все повече не се разбира. Нито какво беше, нито какво стана. Защото всичките тия жълти спомени са просто замазване. Хитрост. Осъзната или неосъзната лъжа. По-скоро осъзната. Много приказки и локуми за миналото, за сегашното и въобще за българското случване. За което приказват най-вече бившите ченгета и бившите деятели на комунистическата върхушка. И техните потомци. А защо приказват най-много и най-вече те ли? Ами защото българските средства за масово осведомяване най-вече на тях дават думата. А защо дават думата най-вече на тях ? Това е много важен въпрос. Един от най-важните. И трябва да му се потърси отговор. Време е вече.                                         
              Класации и ценности.
  Класации. Много класации. Подреждания тоест. За най-добър български автор, за най-виден политик, за десетте най-големи българи, за най-значимо събитие и за какво ли не още. Тези подреждания са нещо добро. Те са част от правенето. Част от обяснението и напасването. Част от българския разговор.                 … Защото България започна да подрежда своите ценности.
Или да опитва поне. Макар да не са уточнени все още начините и показателите за подреждане на тези ценности. Макар да я няма все още оценъчната система. Макар тази система също да подлежи на подреждане и натъкмяване.
Ние се опитваме да разберем и обясним самите себе си. Какви сме. Какво смятаме за добро и лошо. Какво сме постигнали, какво не сме и какво можехме да постигнем. Къде сме посред другите. През какво минахме. Накъде отиваме. Какво ни се случва. Какво би трябвало да ни се случи. Какво да правим по-нататък. Това е една естествена и необходима самооценка. Самоотъждествяване. Самоосъзнаване. Самоопределяне. Национална идентификация, казано по научному. Това е необходимо и неизбежно действие.         … То е необходимо и неизбежно. Правят го всички свободни граждани във всички свободни страни. А иначе в другите, несвободните страни, всичко е лесно. Всичките ценности се спускат отгоре. Като бананите и чорапогащниците за маймуните и жените с древен занаят. „Трудещите се маси от още от времената на Ивайло се борят срещу феодалния строй, но святото им дело не успява, защото още няма пролетариат и комунистическа партия, а пък след освобождението реакционната буржоазия яхва националните пориви, за да вземе властта и да експлоатира трудовия народ от града и село, но българската комунистическа партия ги повежда в неравен бой, комунистите падат в борбата срещу фашизма и капитализма и в отечествената война, но накрая, както беше предвидил Маркс и Енгелс, революцията побеждава, широките народни маси начело с БКП започват да строят основите на социализма, за да влязат в комунизма още през 1980 година, както го беше предначертал великият син на българския народ другарят Тодор Живков”. Това беше доскоро българската история. Това беше българското случване. Самоопределянето, националната идентификация и всичко останало.  Чисто и просто като къпан милиционер, няма какво да се обсъжда, няма за какво да се спори, няма какво да се мисли, всичко е премислено, нагласено, натаманено и подредено, всичко е спуснато във вид на тезиси, чорапогащи и банани, само дето… Само дето не се получи. През осемдесетте години, вместо да изкачи сияйните върхове на комунизма, България се залута из тъмните дебри на дефицитите, тоест на липсите, на ниската производителност, тоест на липсата й, на финансовата задлъжнялост, на празнодумието и на икономическия крах.   Ще мълчиш, когато говориш с мен
                            ...
Та затова е разговорът. Той е необходим и неизбежен. Случаен наглед, но всъщност следствие на повече или по-малко осъзната необходимост, както са казали Хегел и Маркс. А по шопскому: „ Оно, което си сака, оно си требе”. „Сакат го и си го требат” всички освободени от тиранията народи. И ако има нещо хубаво в тоя непохватен, първичен, изопачен, неумел, хитроват, глуповат, лъжлив и грубоват български разговор, то е неговата безкръвност. Защото в други страни той се е водил някога с шашки и гилотини. В други страни той и досега се води с калашници, бомби и мачете. Дори можем да се гордеем с това голямо човешко предимство на българския разговор. И да съжалим донякъде, дето се провежда с два-три века закъснение.                                                     … Макар това да не е баш съвсем хептен разговор. Защото приказват едни и същи хора. Едни и същи хора обясняват, предлагат и избират. Едни и същи гласят, подреждат и се произнасят. За всичко. За миналото, сегашното, бъдещето, истината, лъжата, доброто и злото. Както казваха старшините им: „Ще мълчиш, когато говориш с мен”. И пак не им се получава. Защото няма как да им се получи. Освен ако не приемем, че най-великият български градеж на 20 век е Димитровград. Градът с име на масов убиец, където никой не би отишъл доброволно. А другите… демократичната общност… Те мълчат. Най-вече защото никой не ги пита. И, разбира се, не слушат всичките тия следкомунистически лакърдии. Защото са им се наслушали още по времето на соца. И защото са се примирили.
                                   ...
 Небивалиците, щуротиите, глупостите и лъжите А не би трябвало. Да, вече осем години подред управляват бившите комунисти (общо доста повече). Включително и с помощта на онова нещо, което дойде в България, за да придобие гори. И през всичките тези години бившите комунисти и техните наследници налагаха своите възгледи, представи и разбирания. А демократичната общност се примири. И понякога започна да говори условно: „Дори да приемем всичко това за истина. Дори да приемем, че Филип Димитров унищожи земеделието, а Костов – „Кремиковци” и авиокомпания „Балкан”. Дори да приемем, че Тодор Живков е построил две Българии.” Стой. Че защо да приемаме. Това са си щуротии и небивалици. Защо да не кажем, че небивалиците, щуротиите, глупостите и лъжите са небивалици, щуротии, глупости и лъжи. А и нали десните уж вече са на власт. Европейската народна партия.  Време е  демократичната общност да каже своята дума. Най-малкото да има много повече влияние и достъп до средствата за масово осведомяване.



Гласувай:
20



1. анонимен - за "десните" лъжливи овчарчета
09.02.2010 16:11
Иво Беров като строшена латерна си приказва едно и също нещо вече 20 години. И не може да разбере че хората отдавна не го слушат. И гледат на такива като него със съжаление. Защо ли. Знаете за синдрома на лъжливото овчарче, което постоянно лъгало че вълци нападат стадото му. И когато наистина го нападнали-вече никой не му вярвал. Та и с тях така.
Ако трябва да му се обръща сериозно внимание-трябва да се опровергава дума по дума. а едва ли си заслужава. Тука също има някои "култови" моменти:
1.Имало повече стоки. На пръв поглед има защото покупките, а оттам и потреблението, са намалели с пъти. Я нека купуват като навремето, па да видиме колко стоки ще има. Сега не се и произвеждат, а за внос ще трябват пари. направо нищо няма да остане. например-я нека заработи цялата икономика както преди, да се включат всички някогашни мощности, па да видиме кво ще стане с тока. направо ми е мъка.
2. Филмите не отразявали реалността. Абе Беров, ти къде си живял, та пишеш подобни глупости. И твоите изцепки силно контрастират на мнението на филмаджиите, които постоянно дрънкат как са отразявали реалностие, надхидряли са цензурата, въобще, изживяват се като много големи борци.
От тези филми се вижда много добре какъв беше животът. И добрите и лошите неща. А това че не се харесват на черногледци като Беров-е напълно в реда на нещата. Той никога не е казвал, и никога няма да каже нещо позитивно. за това и такива никой не ги слуша.
3. Медиите му били виновни на Беров. Много странно, на фона на тоталното им посиняване през изминалите години. Не давали думата на всички. Да има нещо вярно в това. На такива като мене не дават думата, защото такива като вас ще ги накарам на кучето у задника. И вес пак твърдя че медиите се опитват да прецизират нещата. Поне най-важните медии.
3. Клишето демократична общност. Тази идеологема не я бях чувал от десетина години. От времето на П.Стоянов. Който гласува за мене е демократ, а който не гласува-не е. СтраОтно. Толкова е тъпо, че не се нуждае от
цитирай
2. анонимен - за "десните" лъжливи овчарчета
09.02.2010 16:28
никакъв коментар. И какво ви е демократичното бе. Това ли че всеки инакомислещ го отлюспвате. Или това, че като бяхте на власт потъпкахте свободата на словото. Или че превърнахте партията си в клиентелистка организация. Или това че партията ви е вождистка. Един феодал, в случая Командира, заобиколен от слуги и придворни. Такива паритти са съществували по времето на военният комунизъм. Още по социалистическо време са отречени. Както и глупотевини от рода-ние сме от друго тесто, различни от останалите хора. Вие от "демократичната" общност да не би да сте живеели в други квартали. Или да сте учили в отделни училища. Или да сте се движели по други улици. Но ако някой иска да се маргинализира-си е негов проблем
5. Не знам колко си години ги били управлявали комунисти. Въобще няма да се връщам на това. А друго ще кажа-сега кой е на власт бе Беров. Бойко Борисов къв беше. Ами Цецка Цачева.Ами останалите. ГЕРБ е най лошото/според вашите представи за лошо/ от някогашната БКП. А вие сте и се подложили за слуги.
Ако приемем че българският вариант на теорията на конспирацията-мита за всемогъщото и вездесъщо ДС е верен-то ББ е най-брилянтният им ход. На власт най-ретроградното, най-диктатроското, най-антидемократичното, от някогашното БКП, и зад него всички антикомунисти. СтраОтно. Да подкрепят това, срещу което всъщност уж се борят. Вие сте най-обикновенни палячовци и нищо друго.
6. Димитровград. Е, това си заслужана отделна тема. За най-важните събития. Толкова е обширно, че въобще няма да се спирам. само ще кажа че пак си написал тъпня-хората насила ги били карали там. Засрами се бре. Все още има хора-живи свидетели на тези събития. И на огромният ентусиазъм на тези хора. Но вие нямате ни срам, ни очи. И това е също една от причините никой да не ви обръща внимание.
цитирай
3. ianchefff - абе червена кратуно,
09.02.2010 16:31
(копирам го от предния пост)

за 20 години след 10 ноември, колко години са управлявали десни правителства, бе, малоумна главо?
4 години Костов и около 2 години Филип Димитров.
През останалите 14 години държавата е била управлявана от комунисти или от близки до тях отрепки.
Ей, аман от боклуци бееее.
цитирай
4. templar - Ти предлагаш
09.02.2010 16:39
всъщност да дадем отпор на комунистическия прочит за близката история, като го оборим.

Мисля, че е недостатъчно, а и недостойно - лузърско е някак си.

Трябва да дадем нашия прочит за новата история. Цялостна версия за логиката на събитията през последните 150 години и днешните случки като логично следствие от тези събития.

Не да чакаме Митьо Гестапото да си издаде спомените за да ревнем "Не си прав, и майка ти и тя не е права..."
А да напишем, издирим вече написано, издадем и популяризираме със страшна сила нашите спомени.

Това ни куца. Имаме много лични истории - "прибрая ме, биа ме и ме пратиа на лагер, заде не рачех да се пишем Македонец". Нямаме прочитът на тези събития - анализът им, поставянето им в световен контекст. Тук освен Стефан Попов има още единици...

Не знам дали сме готови за този разговор. По много теми, вътре в "демократичната общност" има диаметрално противоположни мнения. Например за мен Фердинанд е най-мащабният български държавник (преди Стамболов и дори преди Костов), а за огромната част - коварен немец, дедо на тройната коалиция, виновник за първата, втората, третата и четвъртата национални катастрофи...

Има едно приятно изключение от бозата - Христо Христов и проучванията му. Биографията на др. Живков е безстрастен и в същото време увлекателен разрез на целия соц. Ама струва 25 лв и е дебела 700 страници...

Поздрави.
цитирай
5. анонимен - за малоумника Янчев
09.02.2010 16:47
Абе тъпунгер, Костов във кое правителство беше вицепремиер и министър на финансите.
Абе тъпунгер, царя и монархистите кви са. Не бяха ли най-твърдите антикомунисти.
И трето, най-важно-всички правителства след десети ноември провеждат една и съща антинародна дясна политика. за това стигнахме до тук.
Празноглава улична измет. Това си ти и такива като тебе.
цитирай
6. ianchefff - oo,
09.02.2010 16:53
благодаря ти, червен олигофрене.
Тези определения, изречени от теб са удоволствие за мен.
тенкю.

И все пак, още едно време, когато се говореше за коалиции или просто за участие на десни министри в леви правителства се знаеше и очакваше, че в един момент, червените мишки ще използват това, за да се оправдават.
Ето, сега е един подобен момент. Ама Костов бил министър, ама монархистите и т.н.
толкова сте прозрачни, че чак вече не е и смешно даже.
Чувам, в Северна Корея имало място, може да отскочите натам. Или в Куба, що пък не? отидете там, другари, да им помогнте да построят комунизма.
цитирай
7. viadolorosa - Ивчо, Ивчоооо. . . . Не знам какъв ...
09.02.2010 17:58
Ивчо, Ивчоооо....
Не знам какъв живот живееш сега и как връзваш двата края Бате, но човек трябва страшно да си изкриви душата за да напише нещо такова като статията ти отгоре...
Верно, времето лети бързо и докато се обърнеш косата ти посивяла и побеляла, ама все пак ... От епохата на "кой не скача е червен" минаха двайсет години. Е, хубаво ли ти беше тия двайсет години живот в България? Ако ми кажеш "да" ще си помисля, че или си бил през цялото време дрогиран или си прикрит мутрак ченгар... с извинение.
Поздрави все пак!
цитирай
8. vestvi - Защо ли
09.02.2010 19:31
само анонимни комунисти пишат?
цитирай
9. анонимен - Berov skrii se, ili idi na ginekologi4en pregled. aman ot pi4i vyshki!
09.02.2010 21:23
Ivo Berov e w w periodi4en jurnalisti4eski menzis, samo deto oste ne e donesyl izsledvaneto dali na seksualna osnova ili na homoseksualna osnopva kyrvi po vsiko, srestu vsi4ko i milee za nistoto.

Ako ne si bil LEBONIK na Liuskata-na4i ti e malko pipeto ili kysa onaia rabota-

i ne si misli 4e ako hodis prez sedmica da ti proveriavat prostata 4e tova e seks ili genikologi4en pregled.

omitai se s teia edri bledi bukvi. otdavna si nula. pii otvara ot smradlika 4e si piklaes po crvulite ot pitomniat IZZZtok,

Izobsto imali niakoi da pies tebe w nedelia studene bira po vreme na niakoi hubav ma4?
цитирай
10. анонимен - na vnimanieto na "anonimen "
09.02.2010 23:16
ei,mrysen 4erven bolyk,zavri si typite obidni izrazi i dymi v typia 4erven zadnik,idi se grymni,ste napravish goliama yslyga na 4itatelite
цитирай
11. анонимен - na vnimanieto na "anonimen " otnvo
09.02.2010 23:31
ei,kopele 4erveno,4erven smotaniak,ne znam kolko ti e dylyg penisa prostako,no iavno maika ti e bila v menzis,kogato si za4enat po pogreshka nai-veroiatno i dori ne si bil zelan,taka 4e ti greshka na prirodata imash nyzda ot edna iaka zadna prasha,taka 4e da ti izsko4at typite o4i,
mnogo te molia,prestani s tezi prostotii,4e si typ i niamash re4nik,to e iasno,no na pravo mi se povrasta i dosira ot tvoite nebivalizi,zapazi mnenieto za sebe si,izlei si 4yvstvata v klozeta izvrateniak 4erven
цитирай
12. анонимен - bravo ivo
09.02.2010 23:38
tova ,koeto si napisal e mnogo to4no i viarno,
prodalzavai i ne se predavai,samiiat fakt,4e si 4eten po4ti i polovin milion pyti e dostoen otgovor za takiva kato "anonimen " s texnite draskanizi i nebivalizi
nie sme s teb nabore !!!!
цитирай
13. vmir - Вярно и правилно, въпреки, че изглежда малко
10.02.2010 01:06
тъжно в компанията на червендалестите тъповати коментари. Но може би това му е и най-доброто - да предизвика и покаже как се гледа у нас на печално известния по света комунизъм. Само не съм съгласен с поставянето на Маркс редом до Хегел, и в това съзирам незаслужена благосклонност на автора или поне поддаденост към комунистическата пропаганда. Факта, че марксистите обсебват дословно законите на диалектиката, формулирани от Хегел, не трябва да прикрива истината, че философията на Хегел е в пълно противоречие с учението за "неизбежността" на революцията. Това е и причината Маркс да ненавижда Хегел, което не пречи на последователите му да го измародерстват, защото Маркс и Енгелс отхвърлят всякакви задръжки или граници на "изострянето на класовата борба" и това го знаят най-добре близките на избитите и измародерствани след това от комунистите.

Нека да се виждат анонимните червени агитатори горе как, вместо да мълчат като посрани, продължават нагло да ни убеждават колко убави ора биле или са. Неслучайно в най-проспериращите държави комунистическата идеология се преследва със закон, и само в най-изостаналите се използва предимно от престъпници или демагози, за домогванията им до властта.

Защото Марксизмът не е друго, освен гнусна креслива претенция за "право" на безскрупулност. Каква "прозорливост" може да има в "учението" за "пролетарската революция", след като прокламира отхвърлянето на всички правила и закони, гарантиращи личната свобода и неприкосновеност? Все едно да "прозра", че ако пуснат катилите и мародерите от затвора, ще има убийства и грабежи!!! Че това всеки го знае! Но само комунистите го наричат "освобождение".

Все повече се набива в очи, че брадатите лъжи от времето на Живков имат задачата да отклонят вниманието от въпроса за престъпните посегателства върху свободата, живота и имуществото на десетки хиляди. Жертването на бедни, не дотам умни и образовани момчета чрез превръщането им в милионери и последващото им отстрелване като зайци, също говори много.
цитирай
14. анонимен - Ти па къф си бе калъф
10.02.2010 02:37
viadolorosa написа:
Ивчо, Ивчоооо....
Не знам какъв живот живееш сега и как връзваш двата края Бате, но човек трябва страшно да си изкриви душата за да напише нещо такова като статията ти отгоре...
Верно, времето лети бързо и докато се обърнеш косата ти посивяла и побеляла, ама все пак ... От епохата на "кой не скача е червен" минаха двайсет години. Е, хубаво ли ти беше тия двайсет години живот в България? Ако ми кажеш "да" ще си помисля, че или си бил през цялото време дрогиран или си прикрит мутрак ченгар... с извинение.
Поздрави все пак!


По-здрави все пак.
цитирай
15. анонимен - Димитров масовия убиец :)
10.02.2010 02:41
Некой пита що само червени гейове пишат анонимно.

Ми щото от сифилиса им се изпарила червеноармейското поръчение да си помнат името.

Ай венсеремос.
цитирай
16. анонимен - Идиот не по Гогол
10.02.2010 02:49
"1.Имало повече стоки. На пръв поглед има защото покупките, а оттам и потреблението, са намалели с пъти. Я нека купуват като навремето, па да видиме колко стоки ще има. Сега не се и произвеждат, а за внос ще трябват пари. направо нищо няма да остане. например-я нека заработи цялата икономика както преди, да се включат всички някогашни мощности, па да видиме кво ще стане с тока. направо ми е мъка."

Толко мозъчна пръдня в няколко изречения може само червеноармейски шебек да изплющи.

"Я нека купуват като навремето, па да видиме колко стоки ще има. " - е как да купуват като на времето бе другарю.
Треа да затворим хиляди магазини да оставим по 1 магазин на 10 квадратни километра и да турим по един пазвант пред всеки щанд дето като отидеш да си купиш нещо да те нарежда на опашка и в същото време да продава през задния вход 3 от 5-те бройки дето са получили тъй че стоката да стигне за първите 2-ма на опашката.

Боже, боже бе, още ли ви има такива малоумни червеноармейци.
цитирай
17. lado - Коментирайте възпитано и аргум...
10.02.2010 10:02
Коментирайте възпитано и аргументирано - никой не печели от обиди. Мъжкото поведение изключва анонимността.

Стига слагали тия магазини на преден план. Сега с тия молове и високи наеми има толкова празни магазинни площи,че със сигурност превъзхождат всички такива по времето на соца.
И едните, и другите много добре знаем,че 20 години отидоха на вятъра за обществото. Но за наследниците на червените нищо не бе загубено.
цитирай
18. анонимен - Не мога да разбера с какво Уважае...
10.02.2010 10:25
Не мога да разбера с какво Уважаемите Регистрирани се различават от Анонимните???
Дори някой да е регистриран с име, снимка и т.н. ..кое доказва, че това е човек със същото име, снимка и т.н., а не измислен типаж...
цитирай
19. vmir - 18. анонимен,
10.02.2010 10:40
анонимен написа:
Не мога да разбера с какво Уважаемите Регистрирани се различават от Анонимните???
Дори някой да е регистриран с име, снимка и т.н. ..кое доказва, че това е човек със същото име, снимка и т.н., а не измислен типаж...


Ми регистрираните си стоим зад типажа, с който се представяме, контактуваме си от името на този типаж, срещаме се понякога, или си споделяме лично, и така типажите ни могат да се опознаят, ако намерят основание за доверие. Аз имам леви приятели в блога, защото знам, че честно дават своя дял от усилията да се разберем, докато анонимните плювачи разчитат на това, че ще останат неразпознати и не залагат дори измислен типаж като гаранция за плювните си.
цитирай
20. анонимен - до боклука червен
10.02.2010 10:48
Три пъти квотата за знаци не ти стига да ни давиш в буламача си, бе курво красна!
Не сте кадърни едно нищо да изградите, червени престъпници, неграмотни сте, нагли и крадливи. От 1919 г. избивате българския народ и сте го докарали дотам, че даже още ви харесва.
Затова, г-н Беров, няма да има нито самооценка, нито анализ къде сме и накъде отиваме.
Нищо няма да има, освен нови престъпления и ей такива словесни полюции като на този, на който пиша сега.
цитирай
21. анонимен - Ния
10.02.2010 11:19
Не съм червена и не съм гей!
Но това словоизлеяние освен ,че ме оттекчи до безкрай, не ме накара да се замисля върху смислените неща от живота.Напротив, разбирам защо сме на този хал. Болни сме - една част от нас и с болни мозъци. Кой беше този автор? Някой все още го помнят. Забравете го!
цитирай
22. nagodi62 - (дето се провежда с два-три века ...
10.02.2010 11:20
(дето се провежда с два-три века закъснение.) За това време демокрацията е насаждана с огън и меч в тези страни.Такава е диалектиката на общественното развитие.
цитирай
23. анонимен - за умопобърканият от 13
10.02.2010 11:32
Абе малоумна седесарска улична измет, ти някога прочел ли си поне едно нещо от Маркс, или от някой като него, та даваш "оценки". Самият Маркс се е определял като Хегелианец. Той се занимава главно със философия на икономиката, и никога, ма нигока не се е занимавал или писал за революции и тем подобни. Разбра ли бе тъпунгер.
Малоумен тъпанар, на който празната кратуна е напълнена с клишета и идеологеми от предизборните писквили на СДС. Това си ти.
Второ-абе идиот, кои са тези проспериращи държавави в които забраняват идеологии. Може ама ако има партии като ДСБ. А просперитетът изключва наличието на обществено значими подобни партии. Ако такава партия дойде на власт-със просперитетъ им ще бъде свършено. разбра ли бе чукундур.
Четвърто-революции е имало, има и ще има. Човешката история помни десетки и стотици. дали се иска на някой загубеняк като тебе, или не-все тая. Това само показва колко си задръстен. революциите са свещенно право на всеки народ да сменя неадекватните си властници. Властници, които не искат, или не могат да правят реформи. като не искат-хораата взимат сопите и ги принуждават. Тука отново опираме до общественият договор. разбра ли бе чукундур.
Едва ли си разбрал, защото си малоумен и умопобъркан. Фанатизмът е форма на психопатията. такива като тебе, и като Иво Беров-сте психопати. Нещастник скапан.
цитирай
24. lado - Ан. 24 - радвай се, че господ не ми е ...
10.02.2010 11:43
Ан. 24 - радвай се , че господ не ми е дал малко власт. Щях да премахна червения цвят от спектъра.
цитирай
25. ianchefff - абе, анонимен 24,
10.02.2010 11:43
да те питам, ако ми позволиш, ти редовно ли си пиеш хапченцата?
цитирай
26. sparhawk - Супер си е статията
10.02.2010 11:52
айде бе и младите помним онова комично мляко (в найлон), дето трябва да си го купиш шест сутринта и да го свариш да не се вкисне (макар, че то си беше чиста водица - нейсе).
Вие доволните сигурно някой роднине е носел от ГДР-то стоки и после - хубуу беше. Ми било е. Ама за малко хора.
цитирай
27. vmir - 24. анонимен,
10.02.2010 12:21
анонимен написа:
Абе малоумна седесарска улична измет, ти някога прочел ли си поне едно нещо от Маркс, или от някой като него, та даваш "оценки". Самият Маркс се е определял като Хегелианец. Той се занимава главно със философия на икономиката, и никога, ма нигока не се е занимавал или писал за революции и тем подобни. Разбра ли бе тъпунгер.
Малоумен тъпанар, на който празната кратуна е напълнена с клишета и идеологеми от предизборните писквили на СДС. Това си ти.
Второ-абе идиот, кои са тези проспериращи държавави в които забраняват идеологии. Може ама ако има партии като ДСБ. А просперитетът изключва наличието на обществено значими подобни партии. Ако такава партия дойде на власт-със просперитетъ им ще бъде свършено. разбра ли бе чукундур.
Четвърто-революции е имало, има и ще има. Човешката история помни десетки и стотици. дали се иска на някой загубеняк като тебе, или не-все тая. Това само показва колко си задръстен. революциите са свещенно право на всеки народ да сменя неадекватните си властници. Властници, които не искат, или не могат да правят реформи. като не искат-хораата взимат сопите и ги принуждават. Тука отново опираме до общественият договор. разбра ли бе чукундур.
Едва ли си разбрал, защото си малоумен и умопобъркан. Фанатизмът е форма на психопатията. такива като тебе, и като Иво Беров-сте психопати. Нещастник скапан.


Надявам се да ти е преминал пристъпа. Ако е така, събери си по възможност сега разума и ми обясни за Маркс, че ми е много, ама много любопитно да чуя в какво намираш приносът му. И понеже не очаквам от теб нищо смислено и вярно, надявам се да се възползваш от възможността да ме опровергаеш.

Чакам... Дано да те отпусне по-скоро, да видим колко много знаеш за марксизма. Само не ми казвай, че толкова много знаеш, че чак се чудиш откъде да започнеш. Кажи го ясно и точно: Маркс откри това и това, доказа еди какво си и затова е еди какъв си.
цитирай
28. анонимен - БЕРОВ ИЗДИШАШ ОТВСЯКЪДЕ
10.02.2010 12:22
Беров, Живков без Еврофондове построи две Българии, изкара народа от калта и го вкара в цивилизования свят. Заводите работеха, та пушек се вдигаше. Беднотията изчезна, Костов и седесарите получиха отлично безплатно образование. И преди и след 9 септ.1944 е имало убийства, за след 10 да не говорим.
цитирай
29. vmir - 29. анонимен,
10.02.2010 12:36
анонимен написа:
Беров, Живков без Еврофондове построи две Българии, изкара народа от калта и го вкара в цивилизования свят. Заводите работеха, та пушек се вдигаше. Беднотията изчезна, Костов и седесарите получиха отлично безплатно образование. И преди и след 9 септ.1944 е имало убийства, за след 10 да не говорим.


Беров си казва баш каквото си трябва. А ти казваш: "СДС ни сра в гащите на убавата партия". Това сме го чували безброй пъти.

А кажи ако можеш нещо малко по-адекватно сега, че лъжата повторена сто пъти става истина, ама повтори ли се 1000 пъти, става безумие.
цитирай
30. анонимен - ЗА УМОПОБЪРКАН 27
10.02.2010 12:39
Добре че си живял и по това време за да знаеш какво е това млеко. И да разказваш. Защото сега в млекото не се знае кво има. В маслото и сиренето-кокосово масло и др.растителни мазнини. Кашкавалът само на външен вид е такъв. А пък за месото-пази боже. Ако е от лаещо-поне е месо. Иначе незнайни консерватори, уплътнители, "подобрители", и др. гадости.
Разбра ли бе Умопобъркан. И сега, като отидеш в магазина, за всеки случай да имаш записан телефона на Бърза помощ, че не се знае каква отрова може да погълнеш.
цитирай
31. анонимен - готино ми е на кръвта червената :p
10.02.2010 12:57
ама я как силно се обиждате
и малокръвно се облизвате..
не знам защоУуу амъ мъ накапахте с лиги, бааа хххх мама МУ заръча да полива с маркуча хъхъ (бъзикам се)
скоро една мацка ми каза: „Когато става въпрос за мода – носи се по течението, а когато става въпрос за принципи – бъди като скала..” Егаси, тв`а ми дойде, тв`а е
тъй че рано или късно всичко се носи по течението модното, и Българията и всичкото му световното му.., а скалите се рушат, но бавно, тъй че.. мен си ми харесваше и преди и сега шампион е ЦСКА хъхъхъ :P
(лЪвскИОрите да мълчат)
рр: и мноу ми е яко на на вица дет:
- Търся си ски, ама ни моА си намеря..
- Що бе, кой номер носиш на маратонката си?
- Ами 58-59 ъъъ..
- Че за кво са ти ски, хъхъ, ъъъ, давай направо, по подметката де..
цитирай
32. анонимен - До къде ни докараха десните
10.02.2010 12:57
Десните съсипаха държавата бе отрепки!!! Беров ти още си живееш през 1990 година, сигурно пазиш и снимки и се кефиш. Какво стана с вашето СДС а, Седни да седна аз- и от толкова седене всички на пода.
Долу мръсните демократи!
цитирай
33. анонимен - Абе вие серизно ли?!?
10.02.2010 13:04
Не искам да обиждам никой от тук които защитават дясното, но определено заради промените сме на този хал. Хубаво тройната коалиция унищожила държавата!!! Ама замислете се че държавата пропада още през 1990 година. Половината от тези които подскачаха като малоумни са разочаровани. Разберете най накрая че в БГ няма истинска демокрация в пълния смисъл на думата!!! Всички желаем демокрация, ама нищо не правим. Демокрацията роди мутрите, Демокрацията роди чалгарското поведение. Преди аз не знам да е имало такова нещо. И Уважаеми Беров, вината за това е само на вашата любима вече умряла партийка СДС. Да бяха сложили ред още в началото като ще правят демокрация. Демокрация не означава погазване на законите от почти всеки и анархия! Набийте си го в главата и признайте че се провалихте!
цитирай
34. vmir - Ето този изпадна в АМОК!
10.02.2010 13:19
анонимен написа:
Десните съсипаха държавата бе отрепки!!!
Долу мръсните демократи!


Беров, Беров, какво му направи на човечеца??? Имай малко милост бе, човеко!!! Ами ако хвърли топа в блога ти, както се е запенил, май натам отива работата...
цитирай
35. rat - 4 години Костов - дясно правител...
10.02.2010 13:33
4 години Костов - дясно правителство........е тВа е вица на деня.
Само като се сетя, за Бонев, Бакърджиев, Муравей и ТеодосиЙ и ми настръхват космите в ушите.
Всички правителства до едно бяха пълни с разсейки от бившата ДС, всяка преследваща различни свои интереси. (нямам предвид гореизброените). Никога в България не е имало истинско дясно и демократично правителство, повтарям, НИКОГА.
Иначе отдавна щяхме да имаме истината за нашия "преход". То и преход нямаше.............
цитирай
36. анонимен - Изфрашкан червеноармеец
10.02.2010 13:57
анонимен написа:
Беров, Живков без Еврофондове построи две Българии, изкара народа от калта и го вкара в цивилизования свят. Заводите работеха, та пушек се вдигаше. Беднотията изчезна, Костов и седесарите получиха отлично безплатно образование. И преди и след 9 септ.1944 е имало убийства, за след 10 да не говорим.



Издиша ти празната кратуна :)

Ай венсеремос
цитирай
37. анонимен - Червеноармейска тиква
10.02.2010 13:59
анонимен написа:
Десните съсипаха държавата бе отрепки!!! Беров ти още си живееш през 1990 година, сигурно пазиш и снимки и се кефиш. Какво стана с вашето СДС а, Седни да седна аз- и от толкова седене всички на пода.
Долу мръсните демократи!



Долу баба ти и дядо ти, тъпоумните идиоти от които си се пръкнал такъв червеноармейски ленински сифилистик.

Ай венсеремос.
цитирай
38. анонимен - Шапки долу бе, отрепки!
10.02.2010 14:01
На вас говоря, десни боклуци! Ако знаехте само кой съм аз и на кого мога да кажа!!!
цитирай
39. vmir - Ай, завалията! Не му понесе.
10.02.2010 14:08
анонимен написа:
На вас говоря, десни боклуци! Ако знаехте само кой съм аз и на кого мога да кажа!!!


Е, тук вече си трябва и усмирителна риза. :(

Беров, Беров, видя ли какво направи, Беров?
цитирай
40. анонимен - Баце до 40
10.02.2010 14:13
анонимен написа:
На вас говоря, десни боклуци! Ако знаехте само кой съм аз и на кого мога да кажа!!!


Ама да не се окаже, че помежду ни разлика нямааа! Щот сме с едни и същи значки на реверите и под яките!
цитирай
41. анонимен - беров, сами сте с костов ликвидатора
10.02.2010 14:16
Към 31.12.1989г. Живков остави на крадеца Костов заводи на стойност 100млрд.лв, построени градове и села, образовани хора, които бяха будни за нов живот и които не бяха като сегашните хора- озлобени и бедни. Филмите бяха на световно ниво, а Костов сваляше Ленчето без да мисли за работа и хляба си. Без Еврофондове Живков построи централи и пътища, болници и училища. Браво на Живков. Долу Костов
цитирай
42. анонимен - Украйна!
10.02.2010 14:21
Ха да видим, Иво, по твоята логика- защо 5 години след оранжевата революция украйнците пак си избраха Янукович-проруския, и духнаха под опашката на Ющенко, Тимошенко и компания?Отговорът е същият като на въпроса - защо много българи имат носталгия по социализма?И отговора е много простичък- ами за мнозинството от хората живота НЕ СТАНА по хубав.Айде да те оставя аз тебе, любезни с 200 лева пенсийка, или с 400 лева заплатка, с която заплатка следва да изхранваш себе си и две дечица, пък да те питам обидено що така бе, Иво, с носталгия си спомняш за едни други времена?горчивата истина е, че десните не донесохте нищо добро на 90% от тоя народец, а освен че не му донесохте нищо добро го ругаете че бил нам какъв си-тъп, малоумен ли що ли.
Горчивата истина е, че 20 години след промените българина -обикновения българин, а не шепа олигарси, може само да мечтае за социалните придобивки на социализма.Затова сте виновни вие, а не комунистите!
цитирай
43. анонимен - Костов и Филип са тъпи и прости крадци
10.02.2010 14:32
След Симеон Велики, Борис ІІІ, Живков е третия голям политик на съвременна БЪлгария. Осовбено в културата и икономиката такъв разцвет никога не е имало. И защо ме лъжат седесарите, че по Живково време не са издавани западни книги. Няма таково нещо. По Живково време нямаше ГМО и ментета. По Живково време във всеки град имаше кино. Всяка седмица кинаджии ходеха по селата. Но това СДС и алчния Костов всичко разрушиха. Истината били Иво. И ти с Костов сте бита карта.
цитирай
44. ianchefff - пак да кажа:
10.02.2010 14:37
за 20 години преход, само 6 години е имало правителства на СДС.
През останалото време България е била управлявана от червени кратуни.
А, между другото, за Жан Виденов нещо да кажете? За него орден Стара планина няма ли да има?
цитирай
45. ianchefff - Жан Виденов
10.02.2010 14:38
според мен е наследникът на Тодор Живков.
Тодор Живков построи 2 Българии, а Жан Виденов само 1 и то каква... Понеже алчния Костов му попречи!
цитирай
46. vmir - Ох, премина агресивната фаза.
10.02.2010 14:39
анонимен написа:
След Симеон Велики, Борис ІІІ, Живков е третия голям политик на съвременна БЪлгария.


Това вече е делириум. След малко ще почнат миражите, обаче след тях са тръшканията и псувните...
цитирай
47. kentoff - Забелязвяте ли, че боклуците нямат лице?
10.02.2010 14:42
И веят осраните си гащи.


- rat - се прави на знаещ и получава оргазъм да се самооглежда. В най-скоро време ще си посегне.
- grobarq - объркана личност, която не знае кой е и какво иска, освен да прави свирки на DJ Весо.
- анонимните - срам ги е да покажат насраните си гъзове и са се все от блог.вг - дори са май една и също личност с посочените трима, за които има съмнение, че е една личност.


Само червената низост е способна да изсере толкова помия накуп и без задръжки - без да посочи поне един читав и хващаш окото аргумент против.

На пишещите червени боклуци ще припомня, че през последните 20 години комунистите на три пъти фалираха държавата -

- 1989 - Премиер Георги Атанасов,

- 1991 - Премиер Андрей Луканов,

- 1997 - Премиер Жан Виденов.

Трябва да се предложи да се запише с Книгата на рекордите на Гинес!
цитирай
48. kentoff - Вълнувате се от съдбата на СССР-ра?
10.02.2010 14:49
анонимен написа:
Ха да видим, Иво, по твоята логика- защо 5 години след оранжевата революция украйнците пак си избраха Янукович-проруския, и духнаха под опашката на Ющенко, Тимошенко и компания?Отговорът е същият като на въпроса - защо много българи имат носталгия по социализма?И отговора е много простичък- ами за мнозинството от хората живота НЕ СТАНА по хубав.Айде да те оставя аз тебе, любезни с 200 лева пенсийка, или с 400 лева заплатка, с която заплатка следва да изхранваш себе си и две дечица, пък да те питам обидено що така бе, Иво, с носталгия си спомняш за едни други времена?горчивата истина е, че десните не донесохте нищо добро на 90% от тоя народец, а освен че не му донесохте нищо добро го ругаете че бил нам какъв си-тъп, малоумен ли що ли.
Горчивата истина е, че 20 години след промените българина -обикновения българин, а не шепа олигарси, може само да мечтае за социалните придобивки на социализма.Затова сте виновни вие, а не комунистите!


Боже, прости им - те не знаят какво говорят!
цитирай
49. jedi - Анонимни страхливци!
10.02.2010 14:49
Защо четете текстове, чийто език не рабирате!
Знаете ли, че багажника на Шкода 120L е отпред?
Знаете ли, че маймуната на Кустурица не знаеше какво е банан?
А какво е "човеколеглохраноден"?


Гнийте в ада... ако минете фейсконтрола въобще!
цитирай
50. vmir - 49. kentoff,
10.02.2010 14:53
kentoff написа:


- vmir - се възхищаваше от Жан Виденов,


Ей, по-полека, недей така, че точно по Виденово жена ми беше със замразена цяла година заплата с единствената вина, че беше в болнични и луднах покрай изпадналия в пълна немилост лев... Няма вариант да съм се възхищавал, само за обратното има...
цитирай
51. анонимен - kentoff
10.02.2010 14:54
-"grobarq - объркана личност, която не знае кой е и какво иска, освен да прави свирки на DJ Весо."

Виж какво, нито те знам нито те познавам но това което си написал и тонът ти е на психично болен. Къде ме видя да псувам бе кретен?!? Съдиш по хората по писанията на Нетчета, главоболчета и други виртуални онанисти! Знаеш ли ме познаваш ли ме, че ще ми говориш така?!?
Жалко същество си какво да ти кажа, и за теб нищо не знаем драги, и ти не се различаваш от анонимните!
цитирай
52. анонимен - Живков е по-добър от Костов
10.02.2010 14:56
Да ме извиняват седесарите, ама аз съм израснал с американски филми и кока кола. Всяка седмица ходех на кино. Имах пълна свобода. В завода всеки си говореше каквото искаше.
цитирай
53. анонимен - # 44 - "Затова сте виновни вие, а не комунистите!"
10.02.2010 14:58
Драги анонимен,
не мога да се съглася с този завършек.
Виновни сме си всички ние! Защото не си отстояхме правата и позволихме на всеки селски тарикат и наглец да ни плеска по д*ъто и да вика, че не му харесва. Защото съзнателно формираното у всеки от нас с поколения овчедушие надделя над стремежа за нещо по-добро, креативно и одухотворено. И венцеславехме поредното котило съсипатели да ни яха кой как може. Ама те ни лъгаха! Но нали именно ние си ги и избирахме, и ласкаехме. Гледахме ги унесено и влюбено, докато ни будалкаха всякак си. Е, навервахме им се. И комай е малко късничко да се обиждаме, щото може и цял ден обидени да си ходим!
И какво от това.

Колкото до журналистите... е, същото, което си мислим за справедливия български съд и безпристрастната ни съдебна система.
Не, че на тях им пука особено!
цитирай
54. анонимен - тъпоумните кютуци 46, 49, 51
10.02.2010 15:06
Абе кютук/51/. ти ходил ли си на у-ще. Можеш ли да четеш. Нямало било аргументи. Ами ти не четеш, а дращиш неща, които си ги запаметил някъде, и ги пускаш серийно.
България стигна дотук защото вие я рязрушихте. И защото през тия 20 години се водеше дясна политика.Политика наложена от престъпници и малоумници, и престъпни малоумници чрез уличен натиск. Забравихте ли как лежахте по тротоарите, и насила карахте управляващите да правят неща, които не трябваше да се правят. Но най-трагикомичното е, че това ви бе внушавано от лица, които след това се обогатиха, и срещу които уж се борехте. НЕЩАСТНИ ПАЛЯЧОВЦИ. Такива идиоти като вас вековната ни история не помни. След вашите малоумни управления и господ-бог не би се оправил. За това трябва да имате поне малко уважение към хората, които все пак правят нещо вм името на страната ни.
малоумният кютук 46, едно и също нещо го поства н-пъти. нали е малоумен и не може да помни че вече го е пуснал. Като катеричките е. Те не помнят. Смени си ника с ник "катеричка" бе глупендер. Та, отговорих му веднъж вече на лъжите и и диотизмите му, и няма пак да му отговарям. Е по горе го пише. А и на предишната тема го пише, тъй като и там е постнал същото.
цитирай
55. анонимен - 56
10.02.2010 15:11
Имаш право. Десните родиха олигарсите и тем подобни и тем подобни. Днешният арестуван Алексей Петров едно време беше от хората на Костов- това не се помни. Защо да се помни- Костов герой, и сега малкия МаЛтинчо който не може да говори като хората подражава. Костов си е добре, не го мислете- напълнил си е кисийката до девете коляно!!! То не бяха имоти в Девня, че и фирмата която бутилира минирална вода Девин е негова. Както и да е. Виждам че дискусията(по скоро махленския спор) е за минали работи, а настоящето е Псевдо домекрация с елементи на полицейщина по строга от вечерния час на БКП.
Ама тогава май е било по хубаво.
цитирай
56. анонимен - Бабски - Вопъл от чистилището
10.02.2010 15:11
jedi написа:
Защо четете текстове, чийто език не рабирате!
Знаете ли, че багажника на Шкода 120L е отпред?
Знаете ли, че маймуната на Кустурица не знаеше какво е банан?
А какво е "човеколеглохраноден"?


Гнийте в ада... ако минете фейсконтрола въобще!



My bonnie, как да идем там, като си заседнал на вратата?

Знаем и какво е и бициклет, и "бързохран", и Хран-Ка-Ка и "лунилин", изобретили сме ги. И надеждата всяка оставихме... но, пустият му вход е тесен и шанс да заобикалим JEDI не ни дебне отникъде!
цитирай
57. анонимен - Иво Беров/анонимен 40 и 42/
10.02.2010 15:12
хахахааха, на костовият помияр пак му бръкнаха у гъзо, и започна пак анонимно да осира собственият си блог. И да си говори сам. То злобата и черногледството води до психясване.
Венсеремос Суек.
цитирай
58. анонимен - Те тоя е пък най-умопобъркан от всички
10.02.2010 15:19
lado написа:
Ан. 24 - радвай се , че господ не ми е дал малко власт. Щях да премахна червения цвят от спектъра.

хаххааха. малоумник, а червените домати ще ги забраниш ли.хахаххааха
Вече новият повик не е-"кой нескача е червен", а - който яде домати е комунист. Истинските демократи ядат само патладжани.хахаххаха
И такива искат да бъдат равни на другите хора. това са психично болни хора, на които трябва да се отнеме правото да гласуват.
цитирай
59. анонимен - за 6 г. упр.СДС ни разсипа
10.02.2010 15:28
За 6 год. Костов и Беров разбиха всичко детско в мен. Превърнаха моите пиятели в егоисти и простаци. Имам приятел в ДСБ, който казва, че там има само бабички реститутки.Тези хора верно били болни. Царят бил виновен, че паднали от власт. Ако бехте управлявали тези 6 год., като хората сега нямаше да ревете. Болни и гадни хора като самия Костов.
цитирай
60. flyco - =
10.02.2010 15:34
натруфено
цитирай
61. анонимен - До 59 - hasta luego amigo
10.02.2010 15:37
анонимен написа:
хахахааха, на костовият помияр пак му бръкнаха у гъзо, и започна пак анонимно да осира собственият си блог. И да си говори сам. То злобата и черногледството води до психясване.
Венсеремос Суек.


Dude, Баце си е Баце!

И често го има като анонимен коментар под този и още няколко псевдонима по новини и блогове... щото си е анонимен! Но не отговаря на психологическите ти прозрения. Ако не вярваш, пробвай да провериш граматика, стил и др. разни такива типични външни белези.
Но добре си помисли като стигнеш до реверите и яките! Някои отличия боцкат. Че и повече!
цитирай
62. boristodorov56 - Вероятно имаш доказателства за това, което казваш.
10.02.2010 15:58
grobarq написа:
Имаш право. Десните родиха олигарсите и тем подобни и тем подобни. Днешният арестуван Алексей Петров едно време беше от хората на Костов- това не се помни. Защо да се помни- Костов герой, и сега малкия МаЛтинчо който не може да говори като хората подражава. Костов си е добре, не го мислете- напълнил си е кисийката до девете коляно!!! То не бяха имоти в Девня, че и фирмата която бутилира минирална вода Девин е негова. Както и да е. Виждам че дискусията(по скоро махленския спор) е за минали работи, а настоящето е Псевдо домекрация с елементи на полицейщина по строга от вечерния час на БКП.
Ама тогава май е било по хубаво.



Ако ги намериш за личности извън кръга на червеното гестапо - ДС и гаулайтелрите на комунистите - бих приел тезата ти за вярна, в противен случай - мога ли спокойно да твърдя, че обичаш да говориш големи глупости?

От сега те предупреждавам - Костов не ме вълнува.
цитирай
63. vmir - 56. анонимен,
10.02.2010 16:06
анонимен написа:
Абе кютук/51/. ти ходил ли си на у-ще. Можеш ли да четеш. Нямало било аргументи. Ами ти не четеш, а дращиш неща, които си ги запаметил някъде, и ги пускаш серийно.
България стигна дотук защото вие я рязрушихте. И защото през тия 20 години се водеше дясна политика.Политика наложена от престъпници и малоумници, и престъпни малоумници чрез уличен натиск. Забравихте ли как лежахте по тротоарите, и насила карахте управляващите да правят неща, които не трябваше да се правят. Но най-трагикомичното е, че това ви бе внушавано от лица, които след това се обогатиха, и срещу които уж се борехте. НЕЩАСТНИ ПАЛЯЧОВЦИ. Такива идиоти като вас вековната ни история не помни. След вашите малоумни управления и господ-бог не би се оправил. За това трябва да имате поне малко уважение към хората, които все пак правят нещо вм името на страната ни.
малоумният кютук 46, едно и също нещо го поства н-пъти. нали е малоумен и не може да помни че вече го е пуснал. Като катеричките е. Те не помнят. Смени си ника с ник "катеричка" бе глупендер. Та, отговорих му веднъж вече на лъжите и и диотизмите му, и няма пак да му отговарям. Е по горе го пише. А и на предишната тема го пише, тъй като и там е постнал същото.


Бях се поуплашил за теб, ама добре, че вече си говориш. Казах, че ти е време да попсуваш, ама не ти казах, че е това е хубаво. А сега опитай и да кажеш нещо...
цитирай
64. smilodont - Когато
10.02.2010 16:11
Когато вече никой не иска да те чуе , започваш да пишеш статий в нета , та нали е демокрация има гласнос пьк какво като никой не иска да те слуша .
цитирай
65. vmir - Внимание, изпадането в безпричинен смях е признак за приближаване на нов пристъп:
10.02.2010 16:15
анонимен написа:

хаххааха. малоумник, а червените домати ще ги забраниш ли.хахаххааха
Вече новият повик не е-"кой нескача е червен", а - който яде домати е комунист. Истинските демократи ядат само патладжани.хахаххаха
И такива искат да бъдат равни на другите хора. това са психично болни хора, на които трябва да се отнеме правото да гласуват.


Линейката тук ли е? Усмирителната риза подготвена ли е?
цитирай
66. ianchefff - олигофренче,
10.02.2010 16:23
явно не си се научил да четеш достатъчно.
Ако беше, щеше да прочетеш, че най-отгоре съм написал "пак да кажа".
Ама то, простотията е нормално явление сред червените кратуни.
цитирай
67. анонимен - До 56
10.02.2010 16:42
Анонимний! Не сте ли Вий един многоуважаем професор и шоумен останал без аудитория? Ако не сте, то еднаква е диагнозата ви. Виште там хабчета си разменете;)
цитирай
68. vmir - Жална Майка България, ако
10.02.2010 17:51
анонимен написа:
Анонимний! Не сте ли Вий един многоуважаем професор и шоумен останал без аудитория? Ако не сте, то еднаква е диагнозата ви. Виште там хабчета си разменете;)


това е неин професор, "изучен" с нашите пари! Срещал съм професори неграмотници или негодяи, но ако това е професор, това ще е е най-низката твар, която съм срещал изобщо в живота си. Некадърен за нищо друго, освен да лъже и клевети. Нгодяй и некадърник отвсякъде, неспособен да следва дори логическа линия...
цитирай
69. анонимен - Баба Меца
10.02.2010 18:22
Ба*си, блогът придоби аграрен характер!

Дано поне авторът се позабвлява с неграмотиите и простотиите ни!
цитирай
70. novitejivotni - Тези разговори,
10.02.2010 19:23
някакси трябва да бъдат насочени към младите. Защотото те са следващите. А историята я преиначават...
Ще се появи Гоце, ще им каже,че той е измислил прехода, провел го е, спасил е нацията и междувременно е измислил радиото, швепса и дългите долни гащи.
Той не че обича да говори за това, но нали са го попитали...
И младите ще му повярват, защото никой друг, нищо не казва.
Надявам се, господин Беров, този разговор да има още много части.
А, да не забравя - на малоумниците - честит първи май
цитирай
71. анонимен - Беров важен е народа, а не личния интерес
10.02.2010 21:00
Беров, Народа помни, кой какво е направил за него. Ако имаш деца и няма с какво да ги нахраниш, няма кой да се интересува от реформи и свобода на словото. Ето сега има свобода и ти пишеш само изопачени факти. С какво твоите думи помогнаха на хората да си намерят работа и да си нахранят децата. Докато Живков създаде условия за добър живот и духовно развитие, КОстов и Филип разрушиха тези завоевания. Като заводите са били губещи, защо Костов ги продаде и защо се намериха купувачи за тях. За онова време Живков е постигнал всичко, което са имали хората на Запад: телевизия,радио, дом,болници, училища, детски градини,кина във всеки град, театри, издаване на томове книги, пълни хладилници. Беров ходи на лекар. Фактите показват, че Живков е бил наистина добър управник. И като си голям демократ, защо не приемаш мнението на свободните хора. Защо не ти харесва нали. Еми ти тогава си по-голям диктатор от Живков. Но вие само лаете без да строите нищо.
цитирай
72. анонимен - много тъпа статия
10.02.2010 22:12
Беров е израснал в охолство и безпроблемни дни. Всичко е взимал наготово. Едно време хорат са яли джанки по цял ден, а той е преяждал с луканка. Той не знае какво е нямане. Децата не питат дали е комунизъм или демокрация. Децата искат своето. Колко е прост ей!!!!!!!!!!!
цитирай
73. vmir - Прости сте вие.
10.02.2010 22:46
анонимен написа:
Ако имаш деца и няма с какво да ги нахраниш, няма кой да се интересува от реформи и свобода на словото. Но вие само лаете без да строите нищо.


анонимен написа:
Децата искат своето. Колко е прост ей!!!!!!!!!!!


Прости сте вие, че учите децата си да мислят със стомаха си, и ги възпитавате като тъпи слагачи на измекяри, които дори не се интересуват на каква идея служат господарите им. А на Иво Беров работата му е да ви предупреждава за възможни грешки, като например, че който мисли със стомаха си, далеч не стига. Иво Беров е журналист, а не кандидат за лагера в Белене, избийте си от малоумките, че вие ще определяте какво той да работи или пише. Това време свърши, само партийните ви другари ви будалосват, че ще ви върнат привилегията да се разпореждате със съдбите на по-умните от вас. Истината е, че ви обичат само като се давите в простотията и злобата си.
цитирай
74. анонимен - Кой си бе
11.02.2010 03:14
анонимен написа:
На вас говоря, десни боклуци! Ако знаехте само кой съм аз и на кого мога да кажа!!!


Да не си покойния Луканов или духа на Димитров?
Прати много поздрави на Свети Петър.

Ай венсеремос.
цитирай
75. анонимен - Живков остави чорапи
11.02.2010 03:32
анонимен написа:
Към 31.12.1989г. Живков остави на крадеца Костов заводи на стойност 100млрд.лв, построени градове и села, образовани хора, които бяха будни за нов живот и които не бяха като сегашните хора- озлобени и бедни. Филмите бяха на световно ниво, а Костов сваляше Ленчето без да мисли за работа и хляба си. Без Еврофондове Живков построи централи и пътища, болници и училища. Браво на Живков. Долу Костов


Тоя бедняк, горкия така си отиде, добре че беше той да построи собственоръчно десет двайсе хиляди завода, сто двеста хиляди Българии и да оплоди милиони крави чиито деца-телета сега пишат "долу Беров" по форумите че им загни социализЪма и ги фана ревматизЪма.
цитирай
76. анонимен - Абе пенсио, оди в хоремага пии една ракия за успокоение
11.02.2010 03:39
анонимен написа:
След Симеон Велики, Борис ІІІ, Живков е третия голям политик на съвременна БЪлгария. Осовбено в културата и икономиката такъв разцвет никога не е имало. И защо ме лъжат седесарите, че по Живково време не са издавани западни книги. Няма таково нещо. По Живково време нямаше ГМО и ментета. По Живково време във всеки град имаше кино. Всяка седмица кинаджии ходеха по селата. Но това СДС и алчния Костов всичко разрушиха. Истината били Иво. И ти с Костов сте бита карта.


Бити карти :)

Ваште карти повечето са на оня свят веч.
Кратуни.

цитирай
77. анонимен - Тоз пък корекомаджия
11.02.2010 03:44
анонимен написа:
Да ме извиняват седесарите, ама аз съм израснал с американски филми и кока кола. Всяка седмица ходех на кино. Имах пълна свобода. В завода всеки си говореше каквото искаше.


А кво пиехте и пушехте в завода че още ви държи?
цитирай
78. анонимен - Де да ва беше разсипал
11.02.2010 03:46
анонимен написа:
За 6 год. Костов и Беров разбиха всичко детско в мен. Превърнаха моите пиятели в егоисти и простаци. Имам приятел в ДСБ, който казва, че там има само бабички реститутки.Тези хора верно били болни. Царят бил виновен, че паднали от власт. Ако бехте управлявали тези 6 год., като хората сега нямаше да ревете. Болни и гадни хора като самия Костов.


Да ва беше разсипал до край та да мирясаме всички а то .....
още ви се чуват маймунските крясъци от зоологическата градина "Горд червеноармеец".

Ай венсеремос.
цитирай
79. анонимен - А когато си некадърен да пишеш статии ...
11.02.2010 03:49
smilodont написа:
Когато вече никой не иска да те чуе , започваш да пишеш статий в нета , та нали е демокрация има гласнос пьк какво като никой не иска да те слуша .


... си мислиш че си значим пишейки глупави коментари като тоя по-горе.
И понеже не само си некадърен ами и неграмотен, не можеш и да ги пишеш като хората.
цитирай
80. анонимен - А па ти колко си прост
11.02.2010 03:51
анонимен написа:
Беров е израснал в охолство и безпроблемни дни. Всичко е взимал наготово. Едно време хорат са яли джанки по цял ден, а той е преяждал с луканка. Той не знае какво е нямане. Децата не питат дали е комунизъм или демокрация. Децата искат своето. Колко е прост ей!!!!!!!!!!!


.. не е истина чак.
По-галошско мнение не бех чел.
цитирай
81. rat - И веят осраните си гащи. - rat - се ...
11.02.2010 09:28
kentoff написа:
И веят осраните си гащи.


- rat - се прави на знаещ и получава оргазъм да се самооглежда. В най-скоро време ще си посегне.
- grobarq - объркана личност, която не знае кой е и какво иска, освен да прави свирки на DJ Весо.
- анонимните - срам ги е да покажат насраните си гъзове и са се все от блог.вг - дори са май една и също личност с посочените трима, за които има съмнение, че е една личност.


Само червената низост е способна да изсере толкова помия накуп и без задръжки - без да посочи поне един читав и хващаш окото аргумент против.

На пишещите червени боклуци ще припомня, че през последните 20 години комунистите на три пъти фалираха държавата -

- 1989 - Премиер Георги Атанасов,

- 1991 - Премиер Андрей Луканов,

- 1997 - Премиер Жан Виденов.

Трябва да се предложи да се запише с Книгата на рекордите на Гинес!

Аз определено имам лице и, ако искаш можем да се срещнем. Ще видиш, че ще си поговорим доста спокойно. Не виждам какъв е смисъла да говориш по-този начин. Това е говорене на слаб човек. Ако се смяташ за такъв, ок твоя си работа.
цитирай
82. анонимен - boristodorov56
11.02.2010 10:36
Боре, не знаеш ли от какви хора се родиха десните. Какво минало са имали? Разбирам че си силно заслепен от дясното, но е безпорен факт че половините дейци на СДС я са били агенти на ДС, а са учили в Русия и са признвали СССР. После всички стават дейци против това или онава.
Така че не говоря пълни глупости!
цитирай
83. анонимен - децата за да растат трябва да ядат
11.02.2010 10:52
децата за да растат трябва да ядат. Другото е лъжа. Иво Беров като малък всеки ден е нагъвал баници и локуми. И чак след това е сядал да плюе по Живков и да си учи уроците. Освен това пари трябват и за духовното развитие на тези деца, но Костов талибана всичко разруши, като кръжоците. Срам.
цитирай
84. анонимен - има още злини от Костов
11.02.2010 11:01
Костов през 1998г. даже премахна безплатните учебници от 4-8клас. Беров как тогава децата да се учат и дане мислят за стомасите си. Костов направи от лекарите търговци и убийци. Това ли е Беров човешкото достойнство. За какво да мислим.
цитирай
85. анонимен - Суека пак е в диария.
11.02.2010 11:15
Суек, ти и днеска си осрал собственият си блог, замаскиран като анонимен. И днеска са ти бръкнали у гъзо. Абе да не би да ти харесва това бе Суек. Почвам да се съмнявам.
Венсеремос Суек.
цитирай
86. анонимен - за кютука ВМИР/ и 56-то/
11.02.2010 11:24
vmir написа:
анонимен написа:

хаххааха. малоумник, а червените домати ще ги забраниш ли.хахаххааха
Вече новият повик не е-"кой нескача е червен", а - който яде домати е комунист. Истинските демократи ядат само патладжани.хахаххаха
И такива искат да бъдат равни на другите хора. това са психично болни хора, на които трябва да се отнеме правото да гласуват.


Линейката тук ли е? Усмирителната риза подготвена ли е?

Ами ето, казал съм ти го. Ти Мунчо явно че само дращиш без да четеш. Прочети това, което съм написал, а ти даже си го и цитирал. А не си видял и прочел аз за какво съм го написал-един тиквеник като тебе щял да забранява червеният цвят.
Естествено че за психопати като вас това е нормално. За това сте се и маргинализирали. Защото за вас е нормално всичко, което за останалите хора е шантаво. Разбра ли бе Чукундур.
цитирай
87. анонимен - краде и пак краде
11.02.2010 11:28
Костов спираше учебниците на децата, не даваше пари на болниците, но в края на всяка година даваше от излишъка на негови строителни и др.фирмички. Посредством излишъка Костов умори сумати народ. Това кога го е правил комуниста Живков. Кога е обричал болни на смърт.
цитирай
88. анонимен - за бъдещият депутат ВМИР
11.02.2010 11:37
vmir написа:
анонимен написа:
Анонимний! Не сте ли Вий един многоуважаем професор и шоумен останал без аудитория? Ако не сте, то еднаква е диагнозата ви. Виште там хабчета си разменете;)


това е неин професор, "изучен" с нашите пари! Срещал съм професори неграмотници или негодяи, но ако това е професор, това ще е е най-низката твар, която съм срещал изобщо в живота си. Некадърен за нищо друго, освен да лъже и клевети. Нгодяй и некадърник отвсякъде, неспособен да следва дори логическа линия...

Хахаха. Разкриха ме. Е Мунчо, след като знаеш че съм професор, надявам се да престанеш да пишеш врели-некипели. На първо време прочети това което съм цитирал, и официално се извини. Защото и една дума няма да напиша, и не съм написал, ако тя не е вярва. И всичко, което съм написал-се потвърждава от самият живот.
И стоа близо до мене Мунчо. Така ще се отракаш, че няма начин ДСБ-то да не предложи за депутат. В кой парламент ще е не се знае, тъй като ДСБ-то е пред закриване, но нищо. Все в следващите векове ще стане. Чу ли Мунчо.
цитирай
89. анонимен - за янчев
11.02.2010 11:43
ianchefff написа:
явно не си се научил да четеш достатъчно.
Ако беше, щеше да прочетеш, че най-отгоре съм написал "пак да кажа".
Ама то, простотията е нормално явление сред червените кратуни.

Ходеш задник, я не се праив на шашав/не че не си такъв де/. Това същото беше го постнал и в предишната тема. Но ти си малоумен и ти е простено. Все пак си записвай, или си вързвай червен конец на пръста-за да помниш кво си постнал, та да не го постваш пак.
Или по добре конеца да е син. Че ако е червен, тия твоите-беровци, вмировци, и тем подобни кютуци и умопобъркани, ще те обвинят че си комунист, и я пръста ще ти строшат, я главата. И хепнем ще изперкулясаш, а и без това си перко.
цитирай
90. анонимен - как да мислим за духовното
11.02.2010 11:49
Как да мислим за духовното, след като премиера Костов даваше лош пример със своите кражби и ликвидации. Господ ни учи да бъдем търпеливи, но др.Костов мачкаше наред, слагаше тъпи хора навякъде. Припомнете си Муравей, Шиляшки, Теодосий, Бъки. Тия всичките Костов ги сложи да командват. И ние от тях ще мислим за духовното, докато те преяждат с луканка.
цитирай
91. vmir - 90. анонимен,
11.02.2010 12:30
анонимен написа:
... след като знаеш че съм професор, надявам се да престанеш да пишеш врели-некипели.


Ти ми се представяш за професор? Нещастник! Сбъркал си адреса, анонимнико – и най тъпия и измислен професор не би приел ролята на безличната електорална единица, която 20 години беше ваяна и изваяна от демагозите на БСП, а ти с такова усърдие представляваш. Ходи да се правиш на професор на друго място, аз съм от бранша и познамам белезите на професионалната принадлежност. Върви на майната си, смърдящо сбъркано подобие на гражданин и човек.
цитирай
92. анонимен - за ВМИР
11.02.2010 13:06
Абе кютук, що само дращиш без да четеш. Аз не се представям за еди къв си, а вие така сте написали. Да не би насила да съм ви карал да ги пишете тия работи.
А и ти си малоумен като ходещият задник Янчев, защото пускаш нещо, което си го пуснал на предната тема. Простено ти е само защото си малоумен. А вие малоумните не може да помните.
Но не ти е простено гадостите, които си написал. Това вече опира до липса на елементарно възпитание. Една от причините хората да ви обърнат гръб, наред със другите причини е-каруцарският език който държите. Липсата на елементарна толерантност и уважение към другите. Истеричната ексцентричност, която е всекидневният ви стил на поведение. Другото съм ти го написал на другата тема, където си пуснал същият пост, и няма намерение да го повтарям.
И накрая-казваш че си от бранша. Като те гледам кви ги пишеш-да от бранша си, но от бранша на каруцарите от Сточна гара.
цитирай
93. анонимен - Сините
11.02.2010 13:52
grobarq написа:
Боре, не знаеш ли от какви хора се родиха десните. Какво минало са имали? Разбирам че си силно заслепен от дясното, но е безпорен факт че половините дейци на СДС я са били агенти на ДС, а са учили в Русия и са признвали СССР. После всички стават дейци против това или онава.
Така че не говоря пълни глупости!


Сините са се родили от Адам и Ева, а на вас Маймуната на Дарвин ви е баща, комунистически шебеци.

Ай венсеремос
цитирай
94. анонимен - Кръжоците
11.02.2010 13:54
анонимен написа:
децата за да растат трябва да ядат. Другото е лъжа. Иво Беров като малък всеки ден е нагъвал баници и локуми. И чак след това е сядал да плюе по Живков и да си учи уроците. Освен това пари трябват и за духовното развитие на тези деца, но Костов талибана всичко разруши, като кръжоците. Срам.


Ха ха ха, кръжоците.
Ти да не си от кръжока "кухи лейки се дзверат да видат комунизма, па той се се не види"?

Ай венсеремос пенсионер.
цитирай
95. анонимен - Безплатна е само червеноармейската тъпотия
11.02.2010 13:58
анонимен написа:
Костов през 1998г. даже премахна безплатните учебници от 4-8клас. Беров как тогава децата да се учат и дане мислят за стомасите си. Костов направи от лекарите търговци и убийци. Това ли е Беров човешкото достойнство. За какво да мислим.


Кви безплатни учебници бе идиот, плащахме ги по 10-15 пъти отгоре на крадливите червеноармейци дето ограбваха труда на работниците и селяните.

Ше ми говори комунист за човешко достоинство, дето избихте маса хора.
Скоро ше сте при тех обаче идиоти шибани, никой не живее вечно.

Ай венсеремос
цитирай
96. анонимен - Живков правешкия селянин
11.02.2010 14:02
анонимен написа:
Костов спираше учебниците на децата, не даваше пари на болниците, но в края на всяка година даваше от излишъка на негови строителни и др.фирмички. Посредством излишъка Костов умори сумати народ. Това кога го е правил комуниста Живков. Кога е обричал болни на смърт.


Той направо ги убиваше с камъни, немаше търпение да ги чака да умират от глад.

Вас също треаше да ва прочистат след десети щото сте утайката на обществото.
цитирай
97. анонимен - Защо само Костов, забравихте ли крадливото Наде
11.02.2010 14:21
Че Костов е голем айдук е ясно на всички. Но защо само с него се занимаваме, а другите айдуци се спотайват. Забравихте ли крадливото Наде, което открадна гаража на Министерският съвет.
Може ли една крадла да е евродепутат, и да ни представлява пред ЕС. Една крадла, която е използвала служебното си положение за лични нужди. Тя в това отношение е по долна и от Р.Желева.
То седесарите са все таиква де, ама трябва да има и някакви граници на благоприличие.
цитирай
98. анонимен - ЯДОСВАМЕ СЕ А! ГОЛЕМИ ДЕМОКРАТИ
11.02.2010 14:22
Значи пари за учебници и болници няма, а за фирмите на Костов има, а ? По 600млн.лв. в края на всяка година Костов раздаваше на наши фирми. КАк не ви е срам бе, фасадни демократи.Пък и псува. Злобни сте като Костов и Беров. Затова народа не ви иска повече.
цитирай
99. анонимен - гудю
11.02.2010 14:46
Милиционерите-манипулатори са майстори да лепнат собствените си дивотии на другите.
При бай Тошо беше добре, сега не е ли по-зле?
Няма значение как е сега. То си е доста по-добре де, ама да приемем, че уж е кофти. Да, ама това кофти, стана благодарение на тях, че те управляваха в 15 от 20-те години. Те слагаха пръти в колелата. В другите изт европейски държави да не би да е зле? Туй че комунистите прецакаха прехода, не прави миналото по-добро.
За филипдимитровата реформа на селското стопанство. Никъде в изт Европа земеделието не е добре. Нито в Чехия, нито в Словакия, нито в Унгария. Пълен маразъм е и там. Такава дивотия, като комунистическата, просто няма оправяне.
При соца чакахме по 4 часа за чувалче гнил пипер, ако стигне до тебе. Ако не, редиш се на нова 4 часова опашка на съседния плод-зеленчук. Които разтоварваха камиона, имаха предимство. Да сте виждали сега клиент да разтоварва камион?
Селяните си спомнят как цялото село е б
Половин час опашка за 5 броя в-к Народен Спорт. За всеки мач пише по 5 реда, предимно за времето и за терена. Международен мач пускаха 1-2 пъти годишно по ТВ.
В Икарусите висяхме от вратите на гроздове, а вътре бяха натъпкани, като маслини в буре.
При 40 градуса жега, не можеш да облечеш тънак панталон, че нямаше такива платове да си ушиеш. За конфекция да не говорим. Опашките за книги бяха по 200 метра и купуваш всички нови ан блок.
Карантия във Варна се продаваше на две места, с чакане половин ден и списък на чакащите.
За да идеш в соцстрана, не можеше да пишеш "на екскурзия", а да пишеш име на някого, дето уж му отиваш на госто. Валута даваха до 160 лв, саамо чешка и гедерейска, ако има. Ако няма излизаш с 27 лв да смениш по митн декларация. За изходна виза се чакаше 14 дена и два дена на опашка.
В български град не можеш да отседнеш в хотел, няма места.
Пред дискотеките на морето - опашки, вътре празно. Зависиш от благоволението на двама келеши, които естествено са уши.
Тя приказката за дивотиите на соца е безкрайна.
цитирай
100. viovioi - анонимните брътвежи ме изнервят : Тя приказката за дивотиите на соца е безкрайна.,,,,
11.02.2010 15:24
а приказката за демократичния преход е каква? Посочи ми един истински демократ и тогава да говорим. Как в условията на социализъм би могло да се формират у някого истински демократични възгледи? Това е някакъв антагонизъм. За да може да се твърди, че имаме демокрация е необходимо технологично време за формиране на такова самосъзнание, ценностна система и разбиране на релативизъма като цяло - съвкупност от демократични ценности и морал. Мисля, че за едни 50-100 г може и да се получи. Но на този етап всички сме деца на социализма. За добро или лошо той си замина.
цитирай
101. анонимен - за 101
11.02.2010 15:50
Тия дивотии може да ги разправяш на шапката ми. Даже и тия, които не са живеяли по това време няма да ти повярват, защото има около тях достатъчно хора, които са им казали какво е било. Такива дивотии витаят само в болните представи на такива като вас. И си мислите че една лъжа повторена сто пъти ще стане истина. Да ама не. Защото хората оценяват тия неща с коремите си, с хладилниците си, със жилищата си, и със безбройните неща, които тогава можеха да ис позволят, а сега не могат.
Пък ти може да си и по добре. Ако си в единият процент айдуци, които се облагодетелстваха за сметка на всички нас. Да, те със сигурност сега са по добре.
По добре млъкнете и гледайте бъдещето.
Да му писне на човек от хора миришещи на мухъл и увути в паяджини.
цитирай
102. анонимен - мръсници
11.02.2010 16:01
Комунизма и демокрацията се провалиха от такива хора като Костов и Беров. Тези двмата и техните последователи гледат на мекото хляба, а не благото на целия народ. Докато Живков гледаше да построи 5 Българии, такива като Костов си гледаха личмния интерс и ходиха по СССР за развлечения. Живков се оказа прав, че няма достоен заместник за него. Всичките бяха видяли западната корупция и се възползваха от нея. Най-вече Костов и др.тъпи комунисти.
цитирай
103. анонимен - прагматик
11.02.2010 16:32
И преди и сега мен ме интересува да имам пари, за да могат децата да растат добре и да бъдат образовани. Това, че Беров не е могъл да си каже тъпото мненние си е негов проблем. Аз сега също не мога да си кажа свободно мнението пред Костов, защото ще ме изгони като Абаджиев,Нено Димов и Н.Михайлов.
цитирай
104. анонимен - И Беров и Костов са за съдо. И тоя Явор ...
11.02.2010 17:30
И Беров и Костов са за съдо. И тоя Явор Дачков дето сега нещо контра го играе на Костов и той е от тях.
цитирай
105. анонимен - Живков най-големия управник след Симеон Велики
11.02.2010 17:32
Костов спираше учебниците на децата, не даваше пари на болниците, но в края на всяка година даваше от излишъка на негови строителни и др.фирмички. Посредством излишъка Костов умори сумати народ. Това кога го е правил комуниста Живков. Кога е обричал болни на смърт.
цитирай
106. анонимен - гудю
11.02.2010 17:43
При комунизма, като руска колония, бяхме доста по-зле отколкото като турска колония.
Кефнало им на Ботев, Стамболов, А Кънчев, отишли да учат в странство. Без визи, парите им конвертируеми. При комунизма беше абсурд.
Кефнало му на Славейков, издава частен вестник в Цариград. При комунизма - абсурд.
Който иска, строи колкото си големи къщи иска, колкото на брой иска. При комунизма, под руско - абсурд.
Кефнало му на Мих Маджаров баща му, търговия завъртял из цялата империя, чак в Хартум офис имал. При комунизма под руско, обущарите не можеха работилничка метър на метър да имат, вкараха ги в битов комбинат.
Кефнало му на някой в Трявна да си резбова таваните, извикал Ошанеца и Бочуковеца и направил капиталистическо съревнование между тях. При социализма - абсурд. За типови грозни мебели варналии ходеха в Добрич, пардон Толбухин.
А да, и за месо ходеха там. На 2х50 км за месо!
Аре тия лакърдии за хубавия социализъм, ги разправяйте във в-к Муда и в у-щата за милиционери.
цитирай
107. анонимен - защо Беров, защо Костов
11.02.2010 20:10
Защо Беров иначе толкова умния Костов загуби народната любов? Защо загуби изборите др.Костов? Нали е управлявал супер, даже по-успешно от Живков? Защо Беров, Костов загуби над 1.3 млн гласа? Мразения от теб народ даде през 1997 год. цялата власт на др.Костов. Президент, Съдебна власт , всичко беше в ръцете на алчния Костов. Такава власт само Живков е имал. Но какво направи с нея др.Костов? С толкова много власт, защо Беров КОстов загуби изборите? Защо? Защо? 4 години с толкова много власт и въпреки всичко Костов загуби изборите> Защо?
цитирай
108. анонимен - Разговорът за България - трета част
11.02.2010 20:26
Защото във всяко махленско пазарче на демократична България хората си приказват, колко завода е окрал и затворил Костов за цялото си четири годишно управление. За масовите убийства в болниците след Десети обаче – нито дума. За печелившите социалистически предприятия, които продаде и окраде Костов– пак нищо. За превръщането на лекарите в търговци и келепири след Десети обаче – нито дума. През деветдесетте години, вместо да изкачи сияйните върхове на демокрацията, България се залута из тъмните дебри на ликвидацията и кражбите, тоест на грабежите, на ниските Костови страсти, на финансовата му алчност, на празнодумието и на икономическата Костова безработица. Много приказки и локуми за умния и крадлив Костов, за сегашното и въобще за българското случване. За което приказват най-вече болни костовисти и реститути и бившите деятели на седесарската върхушка. И техните яйдуци. Време е демократичната общност да каже своята дума. Най-малкото да се разкаже всичко за ликвидатова Костов и неговата клика.
цитирай
109. анонимен - А на майка ти девствеността кой открадна?
12.02.2010 06:25
анонимен написа:
Че Костов е голем айдук е ясно на всички. Но защо само с него се занимаваме, а другите айдуци се спотайват. Забравихте ли крадливото Наде, което открадна гаража на Министерският съвет.
Може ли една крадла да е евродепутат, и да ни представлява пред ЕС. Една крадла, която е използвала служебното си положение за лични нужди. Тя в това отношение е по долна и от Р.Желева.
То седесарите са все таиква де, ама трябва да има и някакви граници на благоприличие.


А?
Не знайш.
цитирай
110. анонимен - :)
12.02.2010 06:27
анонимен написа:
Значи пари за учебници и болници няма, а за фирмите на Костов има, а ? По 600млн.лв. в края на всяка година Костов раздаваше на наши фирми. КАк не ви е срам бе, фасадни демократи.Пък и псува. Злобни сте като Костов и Беров. Затова народа не ви иска повече.


Да ти го.... демократично.
;)
цитирай
111. анонимен - 5 Българии :)
12.02.2010 06:33
анонимен написа:
Комунизма и демокрацията се провалиха от такива хора като Костов и Беров. Тези двмата и техните последователи гледат на мекото хляба, а не благото на целия народ. Докато Живков гледаше да построи 5 Българии, такива като Костов си гледаха личмния интерс и ходиха по СССР за развлечения. Живков се оказа прав, че няма достоен заместник за него. Всичките бяха видяли западната корупция и се възползваха от нея. Най-вече Костов и др.тъпи комунисти.


Хе-хее, на чичко Дарвин милите ми маймуни.
Чичко Живков да ви беше построил и по една зоологическа градинка, не да се дръгнете по форумите на достойните да се мерят с Левски и Ботев демократи.

Комунистически продажници на България и национални предатели са всички червени маймуни.
цитирай
112. анонимен - Маймун и мнение
12.02.2010 06:35
анонимен написа:
И преди и сега мен ме интересува да имам пари, за да могат децата да растат добре и да бъдат образовани. Това, че Беров не е могъл да си каже тъпото мненние си е негов проблем. Аз сега също не мога да си кажа свободно мнението пред Костов, защото ще ме изгони като Абаджиев,Нено Димов и Н.Михайлов.


Абе теб господ ти изгонил разсъдъка от черепната кутия, та .....
цитирай
113. анонимен - Това не знам, но заНадето е видно
12.02.2010 10:43
анонимен написа:
анонимен написа:
Че Костов е голем айдук е ясно на всички. Но защо само с него се занимаваме, а другите айдуци се спотайват. Забравихте ли крадливото Наде, което открадна гаража на Министерският съвет.
Може ли една крадла да е евродепутат, и да ни представлява пред ЕС. Една крадла, която е използвала служебното си положение за лични нужди. Тя в това отношение е по долна и от Р.Желева.
То седесарите са все таиква де, ама трябва да има и някакви граници на благоприличие.


А?
Не знайш.

Не съм питал. Но за Надето е видно от всички. А това че ти се опитваш да я оправдаваш, само показва защо хората ви биха дузпата. Поне да имаш някакъв келепир, ще е по разбираемо от хората защо защитавате такива пресъпници. Но да ги защитавате сам от партийно-политическа солидарност, при положение че и вие сте потерпивши-е върхът на идиотизма. А хората не се доверяват на идиоти.
цитирай
114. анонимен - защо- славчо олимп
12.02.2010 11:57
анонимен написа:
Защо Беров иначе толкова умния Костов загуби народната любов? Защо загуби изборите др.Костов? Нали е управлявал супер, даже по-успешно от Живков? Защо Беров, Костов загуби над 1.3 млн гласа? Мразения от теб народ даде през 1997 год. цялата власт на др.Костов. Президент, Съдебна власт , всичко беше в ръцете на алчния Костов. Такава власт само Живков е имал. Но какво направи с нея др.Костов? С толкова много власт, защо Беров КОстов загуби изборите? Защо? Защо? 4 години с толкова много власт и въпреки всичко Костов загуби изборите> Защо?

цитирай
115. анонимен - Очевидно Иво Беров
12.02.2010 18:41
с текстовете си привлича като с магнит всички комунистически форумни отрепки, да пишат глупости и да злословят срещу автора и Костов.Някак си се чувсвуват партийно задължени да реагират по възможно най-негативния и просташки начин.По други форуми концентрацията на форумните комунистически ченгета е по-малка, а някъде дори липсва.
Това,че Иво Беров дразни с текстовете си бетонните глави от "Позитано" е сигурен знак колко е прав.
Иво, продължавай все така.Четем те с удоволствие.Кефя се, като чета злобните словоизлияния на бетонните комунистически лумпени.
цитирай
116. анонимен - Приложение на този блог
13.02.2010 15:13
Писанията на Беров и сините мучения след това трябва да се отпечатат.
На тоалетна хартия.
цитирай
117. анонимен - И Беров и Костов са за съдо. И тоя Явор ...
14.02.2010 14:27
анонимен написа:
И Беров и Костов са за съдо. И тоя Явор Дачков дето сега нещо контра го играе на Костов и той е от тях.


И аз се очудвам на Явор Дачков. В момента той е заместник редактор на вестник Галерия. Вестник който разкрива мръсотиите на сините и най вече на новите власт имащи.
В края на 90-те години Дачков проби по БНТ с предавенот Гласове!!! Тогава той злобно и надменно защитаваше Костов, а сега го мрази. Но кой ли вече не мрази Костов? Кой,кой кой,кой кой?- както питаше веднъж самия той:)
цитирай
118. анонимен - hubavo e, 4e ima i takiva jurnalisti kato teb, Ivo!
14.02.2010 19:46
dalga tema...varvam, 4e 6te ima i prodaljenie!
цитирай
119. анонимен - НЕ ПОЛУЧАВАМ ОТГОВОР
15.02.2010 11:14
Вече трети ден не получам отговор защо др.Костов падна от власт като е толкова умен и успешен. Но се сетих, че др. Костов използва младите в ДСБ и незнанието на младежите след 18 г. за да им говори колко е лош бил социализъма. Но Историята още помни зулумите и усъвършенстването на корупцията от Костов.
цитирай
120. анонимен - на оперативка
15.02.2010 11:16
Др. Костов в момента е в чужбина за да получи поредните инструкции как да дестабилизира Бойко. Имам съмнения, че е агент на Америка, какъвто е бил и Г.М. Димитров. Костов би продал и майак си.
цитирай
121. анонимен - верно е хубаво
15.02.2010 11:29
анонимен написа:
dalga tema...varvam, 4e 6te ima i prodaljenie!


Хубаво, че Беров пише за да го видим какви болни мисли има и какви талибани са седесарите. И американската икономика е в криза, но никой не закрива заводи като продажника Костов.
цитирай
122. анонимен - Чудене
15.02.2010 12:23
До всички от ДСБ и Костовисти- къде беше др.Костов, когато Живков провеждаше етническото прочистване. Костов беше в МЕИ-то на топличко със сложени крака на преподавателската маса и разказваше вицове на студентите. Защо не ги изкара на протест големия демократ Костов. Къде му беше съзнанието. Може би да си опази топлото местенцем като Петър Николов. Да каже, защо не е вдигнал своите студенти на протест.
цитирай
123. анонимен - Щот сте идиоти
15.02.2010 14:00
анонимен написа:
Вече трети ден не получам отговор защо др.Костов падна от власт като е толкова умен и успешен. Но се сетих, че др. Костов използва младите в ДСБ и незнанието на младежите след 18 г. за да им говори колко е лош бил социализъма. Но Историята още помни зулумите и усъвършенстването на корупцията от Костов.



Получи си отговора.
:)
цитирай
124. анонимен - Смях
15.02.2010 14:02
анонимен написа:
Др. Костов в момента е в чужбина за да получи поредните инструкции как да дестабилизира Бойко. Имам съмнения, че е агент на Америка, какъвто е бил и Г.М. Димитров. Костов би продал и майак си.


Маяци не продаваме бе каун.
Научи се да пишеш на български, червена съветска гнидо.
цитирай
125. анонимен - Точно преди да се родиш
15.02.2010 14:04
анонимен написа:
анонимен написа:
dalga tema...varvam, 4e 6te ima i prodaljenie!


Хубаво, че Беров пише за да го видим какви болни мисли има и какви талибани са седесарите. И американската икономика е в криза, но никой не закрива заводи като продажника Костов.


Точно преди да се родиш, господ закрил завода за разум та твоя го построили с квото останало от поточната линия, частични отпадъци. Маймун.
цитирай
126. анонимен - Беше
15.02.2010 14:05
анонимен написа:
До всички от ДСБ и Костовисти- къде беше др.Костов, когато Живков провеждаше етническото прочистване. Костов беше в МЕИ-то на топличко със сложени крака на преподавателската маса и разказваше вицове на студентите. Защо не ги изкара на протест големия демократ Костов. Къде му беше съзнанието. Може би да си опази топлото местенцем като Петър Николов. Да каже, защо не е вдигнал своите студенти на протест.


Беше на стаж в ЦРУ, бе калъф, нали е агент на Америка.

Ай венсеремос.
Пътувай за Виетнам пенсио.
цитирай
127. анонимен - истината за Костов
15.02.2010 14:38
Иван Костов. Този човек пет години не можа да си намери партия, а сега ще прави структури, както пише днеска във в-к “Труд”, някакви комитети прави и т.н. Не знам, аз Костов толкова време се опитах да го привлека, не успях.
Между другото, това Ви го казвам едно към едно, наскоро случайно попаднахме в една компания с госпожа Нора Ананиева и мъжа й, бяхме на едно гости, но както и да е, говориме си. Мъжът й е професор Ананиев. Той си е комунист. Но си е честен човек, няма защо да ме лъже. Тогава имаше годишнина от кръглата маса, а професор Ананиев е бил от екипа на Андрей Луканов на кръглата маса. Той ми каза:”при нас постъпи искане от Иван Костов да участва на кръглата маса от страната на Андрей Луканов”. Луканов тогава чел статиите на Костов в “Работническо дело” как БКП трябва да се обнови и Костов се обърнал към него, защото опозицията нямала много идеи и т.н.
Луканов тогава казал: „Точно в този момент, асистенти не ни трябват!
И аз сега си обяснявам. На Иван Костов жената е била партиен секретар, а преди изборите ние го убеждаваме, убеждаваме и най-накрая той вика:”Чакай ще питам жена ми! Дали ще се съгласи?” Най-накрая, три дни преди изборите, каза: “Жена ми се съгласи” и ние го включихме в пропорционалната листа в Пловдив. Но чак след изборите, при регистрацията почина доктор Здравко Савов. Той беше мажоритарен кандидат, и тогава Иван Костов влезе на негово място.”
И това е цитат. Може би е „болшевишки” заговор? Е, за Костов бяхте прав. Той е готвен за ролята си още от казармата. Ала това е друга тема. Има болшевики, които са готови да ви извадят очите, ако обидите техния Гаргамел, като например един бивш офицер, който се представя като д-р Димитров, а фамилията му е Вучков, и сега се прави на химик от БАН. Той често гостува физически или телефонно в предаването на офицера от Държавна сигурност Стефан Солаков в московската телевизия СКАТ. Та тези костовисти са като комунистите с наочници, дето не допускат и мисъл БКП и нейните „герои” някога да са били грешни.
цитирай
128. анонимен - Само експерти ей...
15.02.2010 15:59
То бива свобода на словото, ама пък всеки застаряващ неудачник дето се чуди какво да прави в работното си време, да си споделя мъката по соца... малко ми е в повече. Защо не си писахте някъде мнението по времето на любимия ви Живков? Защо тогава не говорехте кой крал, кой любил, кой гей и кой какво съсипал? От какво ви беше страх? Нали закони имаше и се ходеше спокойно по улиците? Къде в постинга става дума за Костов та вече 130 коментара за все за него? Наистина доста работа е свършил, че да мотивира такава медийна атака срещу себе си несекваща вече 10 години... Мисля че има и по-корумпирани и по-некадърни и такива които фалираха държавата, пък ги забравихме, все за Костов. Ама то на папагалът каквото чуе това си повтаря: Кооостов, Кооостов... Мишоци, по-младините си тъжите вие, по мечтите си нереализирани, не по соца. Има и криза на средната възраст, криза на реализацията, самолетът се вдига все по рядко, болки в гърба... И задава се въпросът: Кой е виновен? - Кооостов, Коостов, Кооостов, досеща се птичият мозък.
Браво на Иво Беров, предполагам чете с усмивка мненията ви, а може би и с мъничко тъга...
цитирай
129. анонимен - Буров преди 9 и след 10
15.02.2010 20:07
Тоя народ е направил подвиг, какъвто в историята на народите не познавам друг народ да е направил. От една турска провинция, съвършено изоставена от хората и от Бога и преди всичко изоставена от самите управници, където безправието, плячкосването и т.н. са били нещо обикновено, в 50 години да се създаде съвременна българска държава при едно население 95% неграмотно, при 3 или 4 хиляди села, в които има по едно училище, което прави чест на добродетелите на народа ни, да уредиш самостоятелна държава с 3 държавни железници няколко хиляди километра, държавни пристанища 10–12, държавно социално законодателство за регулиране отношенията между труда и капитала, учебно дело, за което ни завиждат — е, добре, г-да, аз ви уверявам, че в историята на народите подобен скок, подобен подвиг няма."

А Какво би казал Буров за построеното от народа за 45год. от Живков и разрушено после от Костов и Филип. От 95% неграмотни, 95% след реформите на Живков стават грамотни, от бедна селска страна България става богата инд.соц.държава. Същите тези 95% неграмотни хора изграждат съвременна България,в която Костов и Беров бутат всичко. За следащите 45 год. България постига втори невиждан подвиг. Построяват се университети, болници, клиники, атомна централа и хиляди заводи. Живков не само не бута старото, той надгражда и усъвършенства построеното от царя.
Г-да, аз ви уверявам, че в историята на народите подобен скок, подобен подвиг няма."
Но 20 год. след демокр.промени подобно разграбване и ликвидиране,връщане на неграмотността и бедността от псевдо демократи като Костов и компания България не познава. Такова чудо да ликвидираш всичко само за 20г. истоията по света не познава. Българският политик Костов свързва
властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на Костов в България. Той иска пари, пари,. Иска злато, къщи, вили, коли. И не за своя сметка - а за сметка на партията си, на държавата си на народа си. Това властогонство е бясна болест - който е у ухапан веднаж о
цитирай
130. анонимен - Това ми хареса
15.02.2010 20:14
Такова чудо да ликвидираш всичко само за 20г. истоията по света не познава. Българският политик Костов свързва
властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на Костов в България. Той иска пари,. Иска злато, къщи, вили, коли. И не за своя сметка - а за сметка на партията си, на държавата си на народа си. Това властогонство е бясна болест - който е умира цял живот, като бесен. И Костов е бесен за власт - срам и позор, но е така."

„Парите покваряват дребният човек Костов, извисяват големият. Ако имаш ум, но
нямаш пари, ти си нищо, ако нямаш ум, а имаш пари, пак си нищо.С ум и пари можеш да постигнеш всичко."„Как може един народ да се гордее с трудолюбието си, като от 365 дни в годината 270 от тях Костов краде и ликвидира заводи и болници."
цитирай
131. анонимен - не го ли разбрахте Костов
15.02.2010 21:02
Костов е ясен ато бял ден- страхлов, използва простите младежи в ДСБ, крадец, той не еникакъв икономист. Използва тъпите съвети на американците. Реституира незаконно много имоти на свои приближени, разсипа Студентски град. Това е КОстов -разсипник
цитирай
132. анонимен - Буров би казал.....
16.02.2010 03:52
анонимен написа:
..... са били нещо обикновено, в 50 години да се създаде съвременна българска държава при едно население 95% неграмотно, при 3 или 4 хиляди села, в които има по едно училище, което прави чест на добродетелите на народа ни, да уредиш самостоятелна държава с 3 държавни железници няколко хиляди километра, държавни пристанища 10–12, държавно социално законодателство за регулиране отношенията между труда и капитала, учебно дело, за което ни завиждат — е, добре, г-да, аз ви уверявам, че в историята на народите подобен скок, подобен подвиг няма.


.... та Буров би казал
Да е....а тъпите червеноармейски копелдаци.

Ай излезте от часа по политикономия чада на сифилистика Ленин и тъпия галош Живков.

:D

А Какво би казал Буров за построеното от народа за 45год. от Живков и разрушено после от Костов и Филип. От 95% неграмотни, 95% след реформите на Живков стават грамотни, от бедна селска страна България става богата инд.соц.държава. Същите тези 95% неграмотни хора изграждат съвременна България,в която Костов и Беров бутат всичко. За следащите 45 год. България постига втори невиждан подвиг. Построяват се университети, болници, клиники, атомна централа и хиляди заводи. Живков не само не бута старото, той надгражда и усъвършенства построеното от царя.
Г-да, аз ви уверявам, че в историята на народите подобен скок, подобен подвиг няма."
Но 20 год. след демокр.промени подобно разграбване и ликвидиране,връщане на неграмотността и бедността от псевдо демократи като Костов и компания България не познава. Такова чудо да ликвидираш всичко само за 20г. истоията по света не познава. Българският политик Костов свързва
властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на Костов в България. Той иска пари, пари,. Иска злато, къщи, вили, коли. И не за своя сметка - а за сметка на партията си, на държавата си на народа си. Това властогонство е бясна болест - който е у
цитирай
133. анонимен - Всички та разбраха бе пенсионер
16.02.2010 03:56
анонимен написа:
Костов е ясен ато бял ден- страхлов, използва простите младежи в ДСБ, крадец, той не еникакъв икономист. Използва тъпите съвети на американците. Реституира незаконно много имоти на свои приближени, разсипа Студентски град. Това е КОстов -разсипник


Разбрахме че си целувал на Живков задника та чак носа ти е станал кафяв.

Разбрахме че кратуната ти дрънчи на кухо като на червеноармеец манерката по време на големия социалистически глад.

Разбрахме че акъля ти е по дефицитен от банани по Живково време.

Разбрахме че мисълта ти тече като марципан от 10 стинки.

Ай Венсеремос.
цитирай
134. анонимен - Истината за Андрей Луканов, Георги Димитров, и други долни леви амбриажи
16.02.2010 04:09
Андрей Луканов. Този човек пет години не можа да си намери партия, а сега ще прави структури, както пише днеска във в-к “Дума”, някакви комитети прави и т.н Не знам, аз Станишев толкова време се опитах да го привлека, не успях. Между другото, това Ви го казвам едно към едно, наскоро случайно попаднахме в една компания с госпожа Живкова и мъжа й, бяхме на едно гости, но както и да е, говориме си. Мъжът й е ... на оня свят. Той си е комунист. Но си е тъп човек, няма защо да ме лъже. Тогава имаше годишнина от Априлския пленум, а Живков е бил от екипа на Мак Картър през II световна. Той ми каза:”при нас постъпи искане от Путин да участва на Белене от страната на Андрей Луканов”. Луканов тогава чел статиите на Тачър в “Таймс” как БКП трябва да се унищожи и Вапцаров се обърнал към него, защото опозицията нямала много идеи и т.н.
Петър Младенов тогава казал: „Точно в този момент, пари не ни трябват!
И аз сега си обяснявам. На Милко Балев жената е била агент на ЦРУ, а преди изборите ние ги убеждаваме, убеждаваме и най-накрая тя вика:”Чакай ще питам свети Петър! Дали ще се съгласи?” Най-накрая, три дни преди изборите, каза: “Рейгън се съгласи” и ние го включихме каскадата горна Арда в Исперих. Но чак след изборите, при регистрацията почина Енгелс като виде социализма. Той беше мажоритарен кандидат, и тогава Пеко Таков влезе на негово място.”
И това е цитат. Може би е „болшевишки” заговор? Е, за Путин бяхте прав. Той е готвен за ролята си още от казармата. Ала това е друга тема. Има болшевики, които са готови да ви извадят очите, ако обидите техния Гаргамел, като например един бивш офицер, който се представя като д-р Зорге, а фамилията му е Щирлиц, и сега се прави на алхимик от РЕМС. Той често гостува физически или телефонно в предаването на офицера от Държавна сигурност ...(не се чете)....в московската телевизия БНТ. Та тези ремсисти са като комунистите с наочници, дето не допускат и мисъл БКП и нейните „герои” някога да са били смешни.
цитирай
135. анонимен - как може
16.02.2010 09:53
Добре де, как може Живков да построи 2 Българии без да използва Еврофондове, а демократа Костов да загуби народната любов и да ликвидира всичко. Как можа тоя Костов всичко да разруши и най-вече да загуби цялата власт.
цитирай
136. анонимен - Седесарите откраднали 27 милиарда
16.02.2010 11:18
Назначеният от правителството на СДС на Костов, и синият президент Стоянов, Главен Прокурор Филчев, официално заяви че кражбите на Костов и костовистчетата, както ги нарече, са 27 милиарда.
Ето къде са парите на народа. След като източиха банките, извършиха криминалната приватизация, разпродадоха на безценица индустрията, и т.н. На безценица от гледна точка на държавата, а иначе са си напълнили джоба. За това и народът ги низвергна. Но какво от това. Те трябва да бъдат съдени, имуществото им да бъде конфискувано, и до края на дните си да лежат в затвора.
цитирай
137. анонимен - яд ги е
16.02.2010 11:31
Костов и тъпите седесари ги яд, че именно по времото на Живков 95% от народа стана грамотен за да не може после такива като Костов и Найо Тицин да ги лъжат.
цитирай
138. анонимен - Костов се разболя от непризнателност
16.02.2010 11:55
Костов като падна от власт приличаше на Живков. Същата физиономия, но с затворена уста. Те се поболяха, че народа изпрати с признателност човека, който ги образова и извади от мизерията. И свалиха мекерето Костов, който ги върна в мизерията и неграмотността. Те това не можеха да го приживеят седесарите.
цитирай
139. анонимен - не съжалявал
16.02.2010 12:01
Костов казва, че не съжалявал за комунизма. Е как ще съжалява, като тогава Живков не е давал да се ликвидира държавата и да се приватизира. Не съжалява, защото всичко му е било дадено наготово от баща му комунист.
цитирай
140. анонимен - Другари!!!
16.02.2010 13:28
Да отдадем заслуженото и на другаря Вълко Червенков, не само и единствено Живков стои и развива социалистическа България! Не забравяйте и Вожда, чийто мавзолей мародерът Костов плячкоса!
цитирай
141. анонимен - Беров, а ти колко взе от откраднатите милиарди
16.02.2010 14:43
Суек, от тия милиарди сигурно и ти си се обогатил. Вярно, ти си дребна риба, пес който трябва да лае, и не си взел лъвският пай, но все и ти си гепил някое и друго милионче.
цитирай
142. анонимен - щом трябва да поздравим
16.02.2010 15:06
щом трябва да поздравим и др.Вълко Червенков. И той с положил усилия Б-я да се огромоти
цитирай
143. анонимен - не съм пенсионер
16.02.2010 15:14
До др. седесар- не съм пенсионер, а студент в Лондон, който учи икономика. Тук разбрах какво означава и колко много се иска за да изградиш една индустрия и държава. Колко пари са нужни, усилия и енергия. Вие др,седесар за 20 г. развалихте и успешните работещи заводи.
цитирай
144. анонимен - Ами, Беров нищо не е взел.
16.02.2010 16:34
Беров никакви пари не е взел. Той е идиот-фанатик. Тия са най-опасни, защото са слабоумни. Най-много като на куче да са му подхвърлили някакъв залък. И джавка ли, джавка. И върти опашка пред господаря си Костов. От време на време само вдига крак, за да оака нещо, което стърчи над околната посредственост. Я някоя вражеска политическа формация, я някоя вражеска личност, я някой "предател" на господаря му.
Абе псе-кво да му правиш. Псето си е псе.
цитирай
145. анонимен - До студента в Лондон
16.02.2010 17:13
анонимен написа:
До др. седесар- не съм пенсионер, а студент в Лондон, който учи икономика. Тук разбрах какво означава и колко много се иска за да изградиш една индустрия и държава. Колко пари са нужни, усилия и енергия. Вие др,седесар за 20 г. развалихте и успешните работещи заводи.


А какви заводи имахме! 20 години бяха нужни дори на най-долните душмани за да ги затрият, не смогнаха за по малко!
Защо Вие студенте, не учите икономика в Москва или Пхенян? Нима не е по-добро образованието в тези добре развити индустриални страни?
цитирай
146. анонимен - Факти
16.02.2010 17:46
Др. Седесар в Лондон ни учат, че икомиката може да бъде пазарна, планова-централизирана и смесена. Англия до началото на 80-те год. е имала държавна икономика и затова, когато Тачър идва започва да ги приватизира но за милиони, а не за стотинки както направи Костов. Тези заводи не бяха закрити и разпродадени на наши хора,а продадени за милиони. Ти сега не ме бъркай с комунистите. Аз съм тук по програма на ЕС-Еразмус на скромни родители от Ямбол. Просто гледам фактите и чета книги.Тук в Лондон има много също в Софийския. Не може да се ликвидира всичко, защото само не ти харесва.
цитирай
147. анонимен - пазарна икономика
16.02.2010 17:55
Др.Седесар аз съм за пазарна икономика, защото такива хора като Костов и Бакърджиев крадяха и източваха държавните фирми. После държавата била лош стопанин. То стопанина като се казва Костов, няма как да не се краде и източва. Сега чета, че е внедрил А.Петров в Кремиковци за да го източва. Какво да говорим повече. Иначе бих отишъл да уча и в Китай,там са по-добри със сигурност преподавателите от преподавателя-демагог Костов. Колкото повече неща видя, толкова повече намалява опасността Костов да ме лъже за нашата икономика.
цитирай
148. анонимен - Тачър харесва БГ образованието
16.02.2010 20:21
др. Седесар кажи на Беров и Костов, че в Лондон научих, че през 1978 Тачър е посетила Живков и България и много ехаресала българското образование особено с неговите извън класни дейности. И Тачър лично е казала да не си променяме образователната система по примера на Запада. др.Седесар кажи на Беров и Костов, че в Лондон ни учат на Бизнес етика, където е застъпено да не се лъжат и мразят хората, да не се приватизират и ликвидират заводи на безценица и без причина.
цитирай
149. анонимен - Може бе другарю, като спреш да пиеш тогава няма да може.
17.02.2010 03:40
анонимен написа:
Добре де, как може Живков да построи 2 Българии без да използва Еврофондове, а демократа Костов да загуби народната любов и да ликвидира всичко. Как можа тоя Костов всичко да разруши и най-вече да загуби цялата власт.



Хлъц..

Па подкарахте на водка менте ей, червеноармейци.
цитирай
150. анонимен - Бесепарите откраднали 72 милиарда
17.02.2010 03:44
Назначеният от правителството на БСП на Луканов, и червения президент Първанов, Главен Прокурор Филчев, официално заяви че кражбите на Георги Димитров и червенотиквеничковчетата, както ги нарече, са 72 милиарда.
Ето къде са парите на народа. След като източиха банките, извършиха криминалната национализация, разпродадоха на безценица царското злато, и т.н. На безценица от гледна точка на държавата, а иначе са си напълнили джоба. За това и народът ги опъна. Но какво от това. Те трябва да бъдат съдени, имуществото им да бъде конфискувано, и до края на дните си да лежат в психиатрията

... заедно с автора на откраднатите 27 Милиона

:)
Идиот.
цитирай
151. анонимен - Ти затва ли не знаеш да четеш.
17.02.2010 03:45
анонимен написа:
Костов и тъпите седесари ги яд, че именно по времото на Живков 95% от народа стана грамотен за да не може после такива като Костов и Найо Тицин да ги лъжат.


Ай венсеремос пенсио
цитирай
152. анонимен - Гъз глава заравя
17.02.2010 03:47
анонимен написа:
Живков като падна от власт приличаше на невменяем. Същата физиономия, но с отворена уста. Те се поболяха, че народа изпрати с признателност човека, който ги образова и извади от мизерията - цар Борис. И свалиха мекерето Живков, който ги върна в мизерията и неграмотността. Те това не можеха да го приживеят червените галоши от село Правчево.

цитирай
153. анонимен - Фани ма за ...
17.02.2010 03:49
Ватмана казва, че не съжалявал за капитализма. Е как ще съжалява, като тогава Цанков не е давал да се ликвидира държавата и да се комунизира. Не съжалява, защото всичко му е било дадено наготово от баща му комунист.
цитирай
154. анонимен - Като псуваме да не забравим и ...
17.02.2010 03:51
Да отдадем заслуженото и на другаря Вълко Червенков, не само и единствено Живков стои и съсипва България! Не забравяйте и Вожда, чийто мавзолей мародерът Живков плячкоса!
цитирай
155. анонимен - Що па в Лондон бе маймун
17.02.2010 03:55
анонимен написа:
До др. седесар- не съм пенсионер, а студент в Лондон, който учи икономика. Тук разбрах какво означава и колко много се иска за да изградиш една индустрия и държава. Колко пари са нужни, усилия и енергия. Вие др,седесар за 20 г. развалихте и успешните работещи заводи.


Оди в Масква.
Де...а комунистическите маймуни, се към загнилия капитализъм ги дърпа.

Пай са икономико!

... че шимпанзетата от компартията идат да та научат как рухнали заводи са капитал.
Брей доживехме на маркс и енгелс куришките на икономика да нъ учат.

:D
цитирай
156. анонимен - Глупости въ учат в Лондон г-н маймун
17.02.2010 04:00
анонимен написа:
Др. Седесар в Лондон ни учат, че икомиката може да бъде пазарна, планова-централизирана и смесена. Англия до началото на 80-те год. е имала държавна икономика и затова, когато Тачър идва започва да ги приватизира но за милиони, а не за стотинки както направи Костов. Тези заводи не бяха закрити и разпродадени на наши хора,а продадени за милиони. Ти сега не ме бъркай с комунистите. Аз съм тук по програма на ЕС-Еразмус на скромни родители от Ямбол. Просто гледам фактите и чета книги.Тук в Лондон има много също в Софийския. Не може да се ликвидира всичко, защото само не ти харесва.


Нема такива работи ше знайш от мен.

Икономиката може да е 3 типа.
Планова, по-малко планова и още по цела и дълга планова.
Тогава се получават едни разцъвтявания на маймунски задници и процъфтявания и изцъфтявания.
Другото е упадък, загнилост и прочие комунистически своиства често приписвани на съвсем здрави капиталистически общества.

Ай венсеремос и фащай програмата Есть ли Водка у Масква.

Забрай тоа упадъчен Лондон, пенсио.
цитирай
157. анонимен - Нощен ястреб до Лондон
17.02.2010 09:40
анонимен написа:
др. Седесар кажи на Беров и Костов, че в Лондон научих, че през 1978 Тачър е посетила Живков и България и много ехаресала българското образование особено с неговите извън класни дейности. И Тачър лично е казала да не си променяме образователната система по примера на Запада. др.Седесар кажи на Беров и Костов, че в Лондон ни учат на Бизнес етика, където е застъпено да не се лъжат и мразят хората, да не се приватизират и ликвидират заводи на безценица и без причина.


Харесала и е всичко Тачър. Даже говорила с Живков да уреди принц Уилям за английската гимназия, ама нашия казал, че нема връзи, дори той неможел нищо да уреди... Кво да кажат хората харесва им, радват ни се като на зулусите в Африка. И тях ги е харесвал Тони Блеър сигур. И земеделието им е харесвал, фолклора...
цитирай
158. анонимен - портрет на десебаря
17.02.2010 11:12
Този от 151 до 159 явно че има да дава на Миаля. Има очевидни и очевадни психически отклонения. Съчетани с невежество, ограниченост и тесногърдие. Ето ви средностатистическата извадка на десебаря.
цитирай
159. анонимен - gad
17.02.2010 11:23
НАСКО

“Достойния политик” Костов сам признава, че е ползвал престъпника А.Петров за свои политически цели. Не се бил справил. Ама как ще се справи, като той е бил заедно с тях. С тях той приватизира на безценица заводи и фабрики. И забележете- цялата власт беше в него:Президент,Съд,Прокуратура,Народно Събрание-всичко. И той не се справил. Е какво прави 4 години бе др.Костов. Нали затова гласувахме тогава за теб. Лъжец и мошеник-затова повече нема да видиш власт. Просто много лъжеш, като……те!!!
цитирай
160. анонимен - 1944
17.02.2010 11:32
Събитието на 20в. за България е идването на 1944г. Тогава на власт идват хора, които мислят доброто на бЪлгария. И става чудо- само за 45 год.новата власт реформира и преобразява България. Няма гладни, няма жадни. От простаци и неграмотни ставаме най-грамотната нация. Градове и села процъвтяват. През това време се раждат Беров и Костов, които само ядат и учат,защото тате носи а мам меси. Изучиха се, но но какво- да мразят и крадат, ликвидират и приватизират на безценица.
цитирай
161. анонимен - пия само ракия по 50гр.
17.02.2010 11:33
аз пия по-малко за да не ме окраде Костов, че току виж продал и моя имот на безценица.
цитирай
162. анонимен - провала на костов
17.02.2010 12:02
управлението на СДС при Иван Костов беше безобразно? Помните ли бъдещия премиер на митинга на победата след края на януарските събития 1997г. пред храм-паметника "Александър Невски" как заяви от трибуната "Ние няма да Ви излъжем". Когато стана министър-председател със смазваща изборна победа, огромно парламентарно мнозинство и омаломощена опозиция, готова да го подкрепя по някои общонационални въпроси му се даде невероятен исторически шанс. Той имаше пълните възможности да направи необходимите реформи, да декомунизира и демократизира страната и да изгради отлична пазарна икономика. Обществената подкрепа беше налице, а две години правителството имаше такъв медиен комфорт, за какъвто другите могат само да мечтаят. Нещо повече, след преживяната криза българският народ беше готов да прощава грешки и неблагополучия и да дава огромен кредит на доверие. Шансът беше на негова страна, но ако той беше държавник, а не политикан. Но когато случайни хора бъдат изтласкани на държавния връх на гребена на народното недоволство, те не могат да бъдат по-различни от това, което са всъщност. Цялото управление на Иван Костов беше на нивото на посредствения политикономист, съпруг на партийна секретарка. Той не направи нищо различно от това с което беше живял и познаваше - братовчедско-мафиотска партия с опит за тоталитарно управление. Вместо да руши старите порядки, той ги укрепи в опит да запази статуквото на удобния двупартиен модел. Нещо повече - Иван Костов като личност прояви в политиката и управлението всички негативни черти които притежаваше. Жалките диктатори винаги са еднакви - комплексирани като Хитлер, показни аскети като Ленин, недопускащи около себе си хора, които да ги засенчват, като Сталин.
цитирай
163. анонимен - От статистическа гледна точка е ...
17.02.2010 12:37
От статистическа гледна точка е интересно колко сте на брой вие - бетонните глави ползващи интернет?
цитирай
164. анонимен - Добър ден г-н Беров,
17.02.2010 13:16
в българия няма демократична Общност.
Има мислещо малцинство.
Другото е соц. пълнеж.
Много грубо, но вярно.
Ж.Ж. ни беше президент.
След него са същите.
Кой да показва на децата какво са правили дядо и баба им ?
Та това е народ от престъпници !
Затова бягат всички, които не искат да ги лъжат ония.
---
Успех !
цитирай
165. анонимен - :D
17.02.2010 13:45
анонимен написа:
Този от 151 до 159 явно че има да дава на Миаля. Има очевидни и очевадни психически отклонения. Съчетани с невежество, ограниченост и тесногърдие. Ето ви средностатистическата извадка на десебаря.


От зелена комунистическа тиква, семе не щем.

Ай оди копай ТКЗС-то.
Гробокопачо на Капитализма.
Аз са чуда кво строихте в тоя социализЪм та нищо няма на лице а то те копаят гроб на туй що не умира.

Луд умора няма.
Що не казвате бе, тия още влакове взривяват тука.

Абе другарю, великата отечествена свърши.

цитирай
166. анонимен - Чао, и не се връщай комплексарю
17.02.2010 13:46
Ако допуснем че задните части са мислещ орган-може да се наречете и мислещи. И много вярно си го казал-малцинство. Аз бих добавил-слава богу. Защото ако в някоя страна уличната измет е мнозинство-тежко и горко на тази страна.
А собственият си народ престъпници го наричат само комплексирани твари. Твари, които за собствените си неуспехи обвиняват другите. Твари, които за собствените си бесове обвиняват другите. Твари, които собствените си престъпления и грехове, прехвърлят на другите.
И такива по добре да не възпитават деца, защото от тези деца нищо няма да излезе. Няма да излезат почтенни граждани, които да са обществено полезни, а ще бъдат копие на тези твари.
цитирай
167. анонимен - Наско, вземи си хапчетата
17.02.2010 13:48
Вземи си хапчетата, че железото пак те хвана.
цитирай
168. анонимен - :P
17.02.2010 13:48
анонимен написа:
На наско гробокопача.

“Достойния политик” Живков сам признава, че е ползвал престъпника Б.Камънов за свои политически цели. Не се бил справил. Ама как ще се справи, като той е бил заедно с тях. С тях той национализира без нужда заводи и фабрики. И забележете- цялата власт беше в рукам советом :Президент,Съд,Прокуратура,Народно Събрание-всичко. И той не се справил. Е какво прави 45 години бе др.Живков. Нали затова гласувахме тогава за теб. Лъжец и мошеник-затова повече нема да видиш власт (на оня свят). Просто много лъжеш, като хохльо!!!

цитирай
169. анонимен - Поздрав за соц маймуни
17.02.2010 13:52
Събитието за 20лв. за България е идването на 1944г. Тогава на власт идват маймуни, които мислят доброто на Русия. И става чудо- само за 45 год.новата власт деформира и преунищожава България. Има гладни, Има жадни. От простаци и неграмотни става народно събрание. Градове и села се унищожават. През това време се раждат Беерия и Ким Чун Мун, които само ядат и учат,защото тате носи а мам меси. Изучиха се, но но какво- да мразят и крадат, ликвидират и приватизират на безценица. (така е соц възпитание, ко да прайш.)
цитирай
170. анонимен - мини на Арсеник!
17.02.2010 13:53
анонимен написа:
аз пия по-малко за да не ме окраде Костов, че току виж продал и моя имот на безценица.


Да са излекуваме от теб.
цитирай
171. анонимен - Провала на Сталин
17.02.2010 13:59
управлението на БКП при Тодор Живков беше безобразно? Помните ли бъдещия премиер на площада на победата след края на септемврийските събития 1944г. пред храм-паметника "Александър Невски" как заяви от трибуната "Ние няма да Ви излъжем". Когато стана министър-председател със смазваща оръжейна подкрепа, огромно парламентарно мнозинство и омаломощена опозиция, готова да го подкрепя по някои общонационални въпроси му се даде невероятен исторически шанс. Той имаше пълните възможности да направи необходимите реформи, да дефашизира и демократизира страната и да изгради отлична планова икономика. Обществената подкрепа беше налице, а 45 години правителството имаше такъв медиен комфорт, за какъвто другите милиционери могат само да мечтаят. Нещо повече, след преживяната криза българският народ беше готов да прощава грешки и неблагополучия и да дава огромен кредит на доверие. Шансът беше на негова страна, но ако той беше държавник, а не селянин. Но когато случайни хора бъдат изтласкани на държавния връх на гребена на народното недоволство, те не могат да бъдат по-различни от това, което са всъщност. Цялото управление на Тодор Живков беше на нивото на посредствения голтак, съпруг на партийна крава. Той не направи нищо различно от това с което беше живял и познаваше - братовчедско-мафиотска партия с опит за тоталитарно управление. Вместо да руши старите порядки, той ги укрепи в опит да запази статуквото на удобния фашистки модел. Нещо повече - Тодор Живков като личност прояви в политиката и управлението всички негативни черти които притежаваше. Жалките диктатори винаги са еднакви - комплексирани като Сталин, показни аскети като Ленин, недопускащи около себе си хора, които да ги засенчват, като Луканов (некой го засенчи него).
цитирай
172. анонимен - Един са
17.02.2010 14:00
анонимен написа:
От статистическа гледна точка е интересно колко сте на брой вие - бетонните глави ползващи интернет?


Хохльо се нарича.
цитирай
173. анонимен - Вземи си хапчетата
17.02.2010 14:27
Явно е че имаш да даваш на Миаля. Имаш очевидни и очевадни психически отклонения. Съчетани с невежество, ограниченост и тесногърдие. Ето ви средностатистическата извадка на десебаря.
Празните думи подплатени с безпаметна омраза не значат нищо. Само разсмиват.
Вземи си хапчетата.
цитирай
174. анонимен - честен и хитър селянин
17.02.2010 14:39
След като си взех хапчетата др.седесар ми просветна, че за разлика от Костов и Сталин, Живков никой не е убивал и нищо не е откраднал от народа. Живков премахва лагерите създадени от политическата класа преди 1944г. А снощи узнахме, че и Георги марков не са го убили службите, а е починал от неговите болести. Кого лижете вие бе. Костов а?.Колко Българии построи Костов? Колко?Колко? Колко Завода закри- 250!!!!!!
цитирай
175. анонимен - браво на младежта
17.02.2010 14:41
Браво на младежта, четете за да не ви лъже Костов и СДС. Я питайте Костов, кой уби Гео Милев и Вапцаров. И колко завода закри Живков?
цитирай
176. анонимен - младежите питат
17.02.2010 14:52
Ние младежите понеже незнам искаме да попитаме от Москва чичо Костов и чичко Беров кой уби Ал.Стамболийски? Кой откри лагерите на смъртта през 1939-1943г.? Кой ги закри тези лагери? При Държавник България стана 8.5 млн.население?
цитирай
177. анонимен - защо
17.02.2010 15:11
Докато не е минало действието на хапчето - защо Гошо Марков е имал офис на 2-я етаж във Външно министерство. И как така Живков го е канел с него на лов, пък после бяга в чужбина, Марков си е бил като Костов- болен човек с мания за величие.
цитирай
178. анонимен - какво възпита Костов и Беров
17.02.2010 15:27
др.седесар Костов и Беров бяха завършили по Живково врме- види се с добро образование и средно възпитанние. Вие за тези 20 години кой възпитахте и образовахте.
цитирай
179. анонимен - каква демокрация до 1944г.
17.02.2010 15:32
др.Беров каква демокрация е имало в България до 1944г., та искате да я има после и след 1944г. Демокрация ли е да се убива АЛ.Стамболийски, Г.Милев, Вапцаров, Д.Петков, взривяването на църкви.
цитирай
180. анонимен - браво
17.02.2010 15:36
Браво, че дойдох тук в Лондон да получа истински знания за нашата История, а не такива писани от др.Костов и Беров и тяхната клика. Само изопачават и скриват фактите.
цитирай
181. анонимен - Ало нощен ястреб
17.02.2010 16:22
анонимен написа:
Браво, че дойдох тук в Лондон да получа истински знания за нашата История, а не такива писани от др.Костов и Беров и тяхната клика. Само изопачават и скриват фактите.

Хахаха, жалко е, че въпреки че си отишъл в Лондон промитият ти мозък не ти е позволил да се осъзнаеш. Дано Европейската комисия не надуши, че парите и отиват нахалост - ще спре Еразмус за България...
цитирай
182. анонимен - кой как остави
17.02.2010 20:30
др.Беров каква икономика и индустрия остави на Живков управлението на Цанков,Малинов,Филов до 1944г. Да видим какво беше положението на обикновения българин към 31.12.1944- гладен,неграмотен, с цървули, палто със стотици кръпки. Работния му ден продължаваше по 13 часа на ден, сутрин от 5- вечер до тъмно.Работи къртовски и не може да си позволи нормален живот.В такива условия се ражда лафа: учи мама за да не работиш на полето по 15 часа за 2лв на ден. Ето защо другарю Беров народа не е могъл да чете книжки, а е мислил предимно за насъщния. Но след 1944г. живота се обръща на 360%- българина става грамотен, ходи вече с обувки и нормални дрехи, работния му ден е по 8часа, в останалото време българина вече може да чете и книжки- от Вазов до Любен Дилов,Шекспир до Зола.Българина вече има и собствен дом, кола, телевизор, мощна индустрия, която предизвиква зависта на Запада. С ФРГ стокооборота достига 1млрд$, с Италия 800. Това и още много културни институти остави Живков на новите фасадни демократи. И вие др. седесар и Беров вместо да увеличите това богатство и да направите живота на българиона още по-добър, решихте всичко да ликвидирате. Докато В.Левски е облекчавал мъките на българина в много тежки условия, вие фасадните демократи му причинихте невиждани мъки в мирно и богато време. Е как да ви вярваме. С твърдоглавие и ликвидация не се идва на власт.Народа един път се лъже с Костов. Вече 10год. народа не може да забрави мъките, които му причини Костов и неговата клика.
цитирай
183. анонимен - Мой да ми засвириш на кавала
18.02.2010 03:04
анонимен написа:
Явно е че имаш да даваш на Миаля. Имаш очевидни и очевадни психически отклонения. Съчетани с невежество, ограниченост и тесногърдие. Ето ви средностатистическата извадка на десебаря.
Празните думи подплатени с безпаметна омраза не значат нищо. Само разсмиват.
Вземи си хапчетата.


Или флейтата, по желание.
цитирай
184. анонимен - Земи ся и арсеник
18.02.2010 03:07
анонимен написа:
След като си взех хапчетата др.седесар ми просветна, че за разлика от Костов и Сталин, Живков никой не е убивал и нищо не е откраднал от народа. Живков премахва лагерите създадени от политическата класа преди 1944г. А снощи узнахме, че и Георги марков не са го убили службите, а е починал от неговите болести. Кого лижете вие бе. Костов а?.Колко Българии построи Костов? Колко?Колко? Колко Завода закри- 250!!!!!!


Две българки е построил Костов.
:)

Колко завода е закрил - 0.
цитирай
185. анонимен - Гео Милев и Вапцаров
18.02.2010 03:09
анонимен написа:
Браво на младежта, четете за да не ви лъже Костов и СДС. Я питайте Костов, кой уби Гео Милев и Вапцаров. И колко завода закри Живков?


Гео Милев и Вапцаров умреха от смех и мъка като видеха компартията как управлява.

Живков закри завода на свободата и просперитета в България.
цитирай
186. анонимен - А Масква що я пренебрегхте другарю Шебек.
18.02.2010 03:10
анонимен написа:
Браво, че дойдох тук в Лондон да получа истински знания за нашата История, а не такива писани от др.Костов и Беров и тяхната клика. Само изопачават и скриват фактите.

цитирай
187. анонимен - Кой остави, остави
18.02.2010 03:20
др. Хохльо каква икономика и индустрия остави на Младенов управлението на Живков, Вълко, Югов до 1989г. Да видим какво беше положението на обикновения българин към 09.09.1989 - гладен,неграмотен, с цървули, палто със стотици кръпки. Работния му ден продължаваше по 4 часа на ден за сметка на това заплатата му беше като за 10 минути. Работи и не може да си позволи една капиталистическа лимонада да пие. В такива условия се ражда лафа: учи мама за да не работиш. Ето защо другарю Хохльо народа не е могъл да чете книжки, а е мислил предимно за насъщния. Но след 1989г. живота се обръща на 360%- българина става грамотен, ходи вече с обувки Хъш Пъпис и нормални Дънки, работния му ден е по 8часа, в останалото време българина вече може да чете и книжки - от Вазов до Любен Каравелов, Шекспир до Зола. Българина вече има и собствен дом, кола, телевизор, без да чака по 150 години с лихвоточки и номерче в ръка. Това и още много културни институти остави демокрацията на новите жадни за келепир бесепари. И вие др. луд и Живков вместо да увеличите това богатство и да направите живота на българиона още по-добър, решихте всичко да изядете. Докато В.Левски е облекчавал мъките на българина в много тежки условия и е псувал комунистите, вие задните бесепари му причинихте невиждани мъки в мирно и богато време. Е как да ви вярваме. С твърдоглавие и бюрокрация не се идва на власт. Народа един път се лъже с Виденов. Още 10год. народа не може да забрави мъките на , които му причини Серьожа и неговата клика.

Ай венсеремос.
цитирай
188. анонимен - пак издишате седесари
18.02.2010 10:32
Ако са чакали хората за жилища, защо тогава към 31.12.1989г. в София има 1200млн.д.Къде са живеели тези хора. В жилища построени от Живков. Кварталите Дружба,Младост,Люлин,Ст.Град-това вичко е построено под вещото ръководство на Живков.
цитирай
189. анонимен - 33 години упр.Живков
18.02.2010 10:42
За разлика от др.Костов, Живков управляваше мъдро държавата 33 год. в условия на Студена и подмолна война, която Костов не може и да си представи. Ако имаше гласни и жадни като сега никой нямаше да го търпи Живков и един ден.Той народа не е прост.Глада си е глад.
цитирай
190. анонимен - наука, култура, изкуство
18.02.2010 12:02
Седесарски малоумници и изроди, има ли област в която преди девети септември и след десети ноември, да е било по добре. Няма такава. Списъкът е дълъг. Я да се занимаеме и със непроизводствената сфера:
-спорт. България беше ВЕЛИКА спортна сила. нито преди девети е била, а сега, ако все още има спорт-това е инерция от преди. Развиваше всички видове спорт. Бяха построени безброй спортни съоръжения. Във всяко село и град имаше игрище или стадион. А преди в София имаше само едно игрище-Юнак. Огромен брой хора тренираха някакъв спорт-професионално, или за удоволствие.
-кино. В България годишно се произвеждаха 20-30 филма. Повече от за целият период преди девети септември и след десети ноември, взети заедно. Българските филми се прожектираха в цял свят. печелеха международни награди.

-театър. във всички окръжни градове, и в по големите общински-имаше професионални театри. А във всяко читалище имаше театрални аматьорси групи, в които гражданите развиваха тази своя любов. А сега настъпи истински крах.
-музика. Годишно в Бг се пишеха между 1000 и 2000 песни. Повече от целият период преди девети септември.А след десети ноември и тука настъпи хаос. На преден план излязоха кавъри от други песни , и със пошли текстове. Държавата въобще не полага грижи за развитието на музиката. направо настъпи крах за класическите жанрове.
-няма даже да пиша за балет, опера, опеерета. И дума не може да става за каквото и да е сравнение.
-наука. Преди девети такова нещо в Бг почти не се развиваше. А след това имаше стотици научно-изследователски институти-към всяко по голямо ДСО. Развиваше се и фундаменталната наука. България постигна многобройни научни постижения със световно занечние. А след десети ноември и тука настъпи крах.
-космос. Бг стана космическа страна. Изпрати космонавт. развиваше научна дейност в тази област, изобретени бяха множество технически средства в тази област, и т.н. След десети ноември и тука настъпи крах.
Списъкът е безкраен седесарски малоумници.
цитирай
191. анонимен - никога
18.02.2010 12:28
Ние никога няма да забравим зверстватана Костов и Беров.
цитирай
192. анонимен - аз също
18.02.2010 12:46
Аз също няма да забравя крадливата приватизация и ликвидация на Костов. Мама от седесарка стана безпартийка след като др.Костов закри нейния завод. Глад, мизерия, доакто той уреждаше щерка си да работи в Уникредитбулбанк.
цитирай
193. анонимен - златен век 2
18.02.2010 13:41
Значи спокойно можем да говорим за Златен век ІІ за българската култура и изкуство. По Живково време творят: РАдой Ралин,Радичков,Хайтов,Багряна,Талев и др. писатели и поети. Сега кой твори. Твори Костов как да ликвидира заводи и съсипва живота на народа.
цитирай
194. анонимен - много мислите др.седесар
18.02.2010 15:41
Когато фактите говорят, седесарите ги хваща яд и мълчат като тикви. Но това не ДС да си измисляте лъжливи факти. Построеното от Живков стои още. Вашето построено къде е. Разсипници.Вие държава не може да градите.
цитирай
195. анонимен - Чук без сърп
19.02.2010 05:01
анонимен написа:
Ако са чакали хората за жилища, защо тогава към 31.12.1989г. в София има 1200млн.д.Къде са живеели тези хора. В жилища построени от Живков. Кварталите Дружба,Младост,Люлин,Ст.Град-това вичко е построено под вещото ръководство на Живков.


Не за жилища бе чук, за коли чакаха.
Жилища въобще нямаше имаше панелни кутии.
цитирай
196. анонимен - Сърп без чук
19.02.2010 05:13
Бесепарски малоумници и изроди, има ли област в която преди 10 ноември, да е било по добре. Няма такава. Списъкът е дълъг. Я да се занимаеме и със непроизводствената сфера:
-спорт. България е ВЕЛИКА спортна сила. нито преди десети е била. 1994 станахме 4 в света по футбол, едва след като нашите момчета можеха да играят зад граница в свободния свят. Развиваме всички видове спорт. Построени са безброй спортни съоръжения. Във всяко село и град има игрище и стадион. А преди в София имаше само едно игрище-Бунак. Огромен брой хора тренират някакъв спорт-професионално, или за удоволствие.
-кино. В България годишно се произвеждат 20-30 филма. Повече от за целият период преди десети ноември. Българските филми се прожектират в цял свят. печелят международни награди.

-театър. във всички окръжни градове, и в по големите общински-има професионални театри. А във всяко читалище има театрални групи, в които гражданите развиват тази своя любов. А по комунистическо беше истински крах.
-музика. Годишно в Бг се пишат между 1000 и 2000 песни. Повече от целият период преди десети ноември. А преди десети ноември и тука беше хаос. На преден план бяха пошли тоталитарни кавъри от народи поробители , и със антибългарски текстове. Държавата въобще полага грижи за развитието на музиката. докато преди беше крах за класическите жанрове щото били буржоазни.
-няма даже да пиша за балет, опера, опеерета. И дума не може да става за каквото и да е сравнение. Преди, само
-наука. Преди десети такова нещо в Бг почти не се развиваше. А след това имаме стотици научно-изследователски институти-към всяко по голямо ДСО. Развива се фундаменталната наука. България постига многобройни научни постижения със световно занечние. А не да спат в изчислителните центрове по комунизма.
-космос. Бг е космическа страна. Изпрати апаратура. развива се научна дейност в тази област, изобретени са множество технически средства и т.н. Преди десети ноември излъгаха че са пратили космонавт
Списъкът е безкраен бесепарски малоумни
цитирай
197. анонимен - Как няма да забравите бе
19.02.2010 05:16
анонимен написа:
Ние никога няма да забравим зверстватана Космов и Меров.


Нали утре ше ви фане склерозата.

Ай венсеремос
цитирай
198. анонимен - Мама ти утре ше ...
19.02.2010 05:17
анонимен написа:
Аз също няма да забравя крадливата приватизация и ликвидация на Костов. Мама от седесарка стана безпартийка след като др.Костов закри нейния завод. Глад, мизерия, доакто той уреждаше щерка си да работи в Уникредитбулбанк.


Мама ти утре ше стане и монахиня като види какви умопомрачения имаш.
цитирай
199. анонимен - Бунак
19.02.2010 05:19
анонимен написа:
Когато фактите говорят, седесарите ги хваща яд и мълчат като тикви. Но това не ДС да си измисляте лъжливи факти. Построеното от Живков стои още. Вашето построено къде е. Разсипници.Вие държава не може да градите.


Не мислим бе, не моем са спрем от смях, заболе на корема.

Да не сме сички кат теб да си дръпкаме топките на клона.
цитирай
200. анонимен - Ше те надцакам и на без коз
19.02.2010 05:21
Тъй да знайш

Винаги ше съм с едно отгоре.

Ай венсеремос.
цитирай
201. анонимен - Глупак
19.02.2010 11:29
Глупак
цитирай
202. анонимен - Подпис приет
19.02.2010 13:47
анонимен написа:
Глупак


Ай хой да спиш ся.
цитирай
203. анонимен - Браво Иво!
19.02.2010 15:56
Иво, браво! Пиши си както ти е кеф. Да плюят колкото могат. По пяната която предизвика (точно пяна, а не възражения!) се вижда, че за кой ли път си настъпил модифицираните комунета по болното място.
Браво и карай. Да не ти пука! СТБ.
цитирай
204. анонимен - приватизация
19.02.2010 19:34
Предавам се. Може да ме вкарате в Белене. Имам едно последно желание. Др.Беров и др.Костов да ми обяснат, защо след като икономиката на Живков е фалирала, веднага след 10 се създава Агенция за приватизация с цел продажба на фалиралите заводи и фабрики. Нали са фалирали. 2-ро- Защо Живковата икономика има положително търговско салдо. 3-то- Защо 20 год.след промените Агенцията за приватизация още продава от Живковите активи.Седесаре?????
цитирай
205. анонимен - г-н иво беров не знае ли от какви ай пита му пишат?
19.02.2010 19:51
Чичо Иво, нали щеше да режеш коментарите, които не ти харесват? Тука нещо страшно, бе...
цитирай
206. анонимен - приватизация
20.02.2010 03:12
1) защо след като икономиката на Живков е фалирала, веднага след 10 се създава Агенция за приватизация с цел продажба на фалиралите заводи и фабрики. Нали са фалирали.

Отговор: Както се прави със фалиралия грохнал автомобил прави се опит да се продаде, ако не се намери балък - предава се за старо желязо купува го скрападжията.

2-ро- Защо Живковата икономика има положително търговско салдо.
Отговор: С въпрос - защо като имаше положително салдо имаше и толкова дългове и заеми че да не може да ги плаща.

3-то- Защо 20 год.след промените Агенцията за приватизация още продава от Живковите активи.
Отговор: Щото калпава стока трудно се продава.

И сега един простичък контра въпрос:

Като е толкова висш и проспериращ комунистическия социализъм, защо се разпадна повсеместно ?
Бесепаре ????
цитирай
207. анонимен - заради алчността на Костов и седесарската клика
20.02.2010 11:11
Комунизма се разпадна, защото в него се родиха деца като Костов и Беров, които получаваха всичко наготово. А както се знае от световната практика,човек който получава всичко наготово нищо не става от него. Гледайте на запис филма за Хаити по БНТ и ще видите, каква мизерия е преодоляла България за тези 45 год. Комунизмът се рзпадна, защото докато Живков градеше и строеше, хора като Костов и Беров, ламтеха за несметни богатства.
Иначе за приватизацията- никой не купува скрап(заводи) за милиони. Никой не се пазари за скрап по една -две години.А Костов се пазареше така с купувачите,които бяха наши конкуренти,че да извлече най-вече полза за себе си, а не за България.Нефтохима го шитна за 100млн.,вместо за 500-800.Имало дългове-ама то всяка фирма особено днешните също имат дългове. Но бензин купува почти всеки трети.Но така беше по-лесно за да можем да приберем някой долар за себе си и щерките. Било всичко скрап, та затова др.Н.Михайлова купи на безценица автосервиза на комунистите, построен от Живков по западен образец. Истината, е че Костов разпродаде бъл.индустрия на безценица, за да угоди на чужди фирми конкуренти. През 90-те год. световната икономика беше в подем и нашите заводи спокойно работеха, докато на входа и изхода не застанаха хора на Костов и покойни Божков, на бивши алчни комунисти и кариеристи като Елена Костова. Това са ми го казвали умерени умни седесари,които мечтаеха за собствен бизнес, който Живков им го даде с указ 56. Тези умерени седесари, не можаха да простят на Костов за неговата анти-българска политика във всички сфери нанашия живот. Това се видя на последните избори- всички умерени седесари гласуваха за Бойко. Опита от прехода им показа,що за човек е Костов. Най-пресния пример е с Венци Върбанов. С плиткия Мартин, Костов по най-гадния начин унижиха Венци. Но сега Венци се връща на бял кон. След като провали комунизма, Костов провали и демокрацията. 4 год.на власт и още са му виновни ДС и ченгетата. Големия умник???????
цитирай
208. анонимен - 4 години внедрява мутри
20.02.2010 11:48
Ето какво е работил Костов за 4 год.- пълнел си е гушата с куфарчета и е внедрявал мутри в тйните служби. Костов е сложил политически чадър над Алексей Петров, сега трябва да отговори защо го е направил, какво е било скрито под този чадър - куфарчета или нещо друго. Ако се окаже, че Петров е извършвал престъпления, криейки се зад имунитета, осигурен му от Костов, то тогава самият депутат от ДСБ и бивш премиер трябва да се откаже от имунитета си и да стане клиент на прокуратурата.
цитирай
209. анонимен - къде са парите-истината за Костов, скрап значи а??????
20.02.2010 12:06
В Костов, който е долнопробен крадец, шеф на една разбойническа чета. Какво направи той? С какво ще остане в историята? С приватизацията?
Приватизация на 30 млрд. държавно имущество.
И колко влязоха в държавата обратно - 3 млрд. Къде са останалите 27 млрд. долара? У Костов и костовчета. И сега с парите си дърпа лостовете, бута. Не можа да се стигне до дело защото- Вземете "Балкан". Един самолет струва милион и половина долара. Имаше между 50 и 70 самолета, отделно имущество, бюра за продаване, линии, представителства, хотели в България. Три институции участват в продажбата му - Агенция по приватизация, Министерството на транспорта, МФ, подават си топката. Опитваме се да съберем документите, нищо не излиза. Това е факт. И за колко продаде той целия "Балкан"? За 150 000 долара, колкото струва един среден апартамент в София. Така ли е? Второ, какво направи този господин? Унищожи "Кремиковци". "Кремиковци" струва 1 млрд. долара. Той го подари на някой си Златев ли, Захариев ли, т.е. на себе си, защото парите отидоха в Италия при щерката. Сватът шеф на "Уникредито".
Когато прокуратурата започна разследване по този процес, Костов подскочи: "Не, прокурорите не разбират, да не се месят в политиката, това са тънки неща, пазарна икономика, една стока струва толкова, за колкото може да се продаде. И тя може да се продаде за 1 долар". Няколко години след това собственикът продаде част от "Кремиковци" за 600 млн. долара, мисля, част, а целия струва 1 млрд. Значи фактите опровергаха Костов. После имаше дългове, ама дълговете той ги опрости. 400 млн. дългове той ги опрости. И къде са парите, под масата си ги разделиха с този, който го купува. Сега разбирате, че не може един крадлив циганин да се представя за честен и голям политик, като Стамболов... Очевидно не му харесва, че го разобличих.
цитирай
210. анонимен - Морала на Костов-долен и мръсен
20.02.2010 12:25
- Вас притискаха ли ви да обслужвате нечии интереси?

- Разбира се. Първо Костов: На Татарчев ще му образуваш дело? - Защо? - Защото е престъпник. Това няма да стане. Защо? Защото не е извършил престъпления.

А знаетели Костов каква вила има в Милано...

Как тормозеше този пълния, който умря, как се казваше, Александър Божков: "Ще му образуваш дело..."

- Кой ви тормозеше за това, Костов ли?

- Костов най-много е ходатайствал за назначения, за повишения и за даване под съд на негови другарчета.

Спомням си веднъж морала на министър-председателя. Звъни, свързват го, при него е Захари Желязков, шефа на Агенцията за приватизацията. Вика: "Абе, моля ти се да уредиш среща на Захари Желязков с наблюдаващия прокурор". Казвам: "каква среща, нали вие изпратихте материали и упражнявахте неправомерен натиск да му се образува следствие. Обаче така или иначе наблюдаващият прокурор е стигнал до този извод. За Пламен Радонов..

- Какво за Радонов?

- Ходатайстваше да се образува следствие.

- Защо? Те не бяха ли негови хора?

- Питайте го него сега, те са му се отчитали редовно.
цитирай
211. анонимен - Стана страшно-още за Кремиковци скрапа и Петров
20.02.2010 12:35
„Доживяхме Иван Костов да ме пита дали подкрепям главния прокурор. Това, разбира се, е една интересна еволюция. Никога не съм имал колебания, винаги съм подкрепял действията на вътрешното министерство, дори съм настоявал за по-голяма настойчивост. И тази активност, като се започне от предишната акция - от „Наглите", минавайки през последните действия около така наречената операция „Октопод" може да бъде оценена положително. Що се отнася до закачката на господин Костов, аз мисля, че тук има няколко въпроса, на които ние всички, политици и държавници трябва да отговорим пред обществото", категоричен бе държавният глава.

„Първо, аз не съм съгласен с неговата теза за това, че било каквото било, пито-платено, няма да ровим в миналото, оттук нататък ще гледаме само в бъдещето. Последният арестуван, този нашумял случай с Алексей Петров е свързан с неговата дейност в миналото. Ако МВР прилага такива действия спрямо човек, който е охранявал „Кремиковци", аз се питам защо ние няма да бръкнем по-дълбоко и да видим кой хариза „Кремиковци", на каква цена, кой източваше през всичките тези години „Кремиковци". И това е само един епизод от „богатата" история на смяната на собствеността в България. Аз вземам повод от репликите на господин Костов и апелирам ние да извадим икономическите досиета на прехода, да видим кой кой е. Защото важни са, разбира се, въпросите, свързани с това кога и кой вербува, зачислява в службите Алексей Петров, кой му помага да се развие от НСС до ДАНС, говоря и като министерства, говоря и за отговорността дори, ако щете, на най-високо политическо ниво. Но за мен по-важният въпрос е за срастването на политическата с икономическата власт. И това е моят отговор на репликата на господин Костов", заяви президентът.
цитирай
212. анонимен - заради алчността на Сергей и седесарската клика
20.02.2010 18:18
Комунизма се разпадна, защото в него се родиха деца като Сергей и Югов, които получаваха всичко наготово. А както се знае от световната практика,човек който получава всичко наготово нищо не става от него. Гледайте на запис филма за Виетнам по БНТ и ще видите, каква мизерия е била България през тези 45 год. Комунизмът се рзпадна, защото докато Живков крадеше и рушеше, хора като Луканов и Младенов, ламтеха за несметни богатства.
Иначе за приватизацията- никой не купува скрап(заводи) . Никой не се пазари за скрап по два дена а с години, щото будалите са малко. А Сергей се пазареше така с купувачите,които бяха наши конкуренти,че да извлече най-вече полза за Русия, а не за България. Братската могила я шитна за 2 лева.,вместо за 500 млн.Имало дългове-ама то всяка фирма особено днешните също имат дългове. Но бензин купува почти всеки трети.Но така беше по-лесно за да можем да приберем някой долар за себе си и щерките. Било всичко скрап, та затова др. Цола купи на безценица автосервиза на фашистите, построен от Хитлер по западен образец. Истината, е че Сергей разпродаде бъл.индустрия на безценица, за да угоди на руски фирми конкуренти. През 90-те год. световната икономика беше в подем и нашите заводи спокойно работеха, докато на входа и изхода не застанаха хора на Сергей и покойния Вълко, на бивши алчни комунисти и кариеристи като Овчаров. Това са ми го казвали умерени бесепари,които мечтаеха за почивка в Куба, за който Живков им показа среден пръст. Тези умерени бесепари, не можаха да простят на Сергей за неговата анти-българска политика във всички сфери нанашия живот. Това се видя на последните избори- всички умерени бесепари гласуваха за Бойко. Опита от прехода им показа,що за човек е Сергей. Най-пресния пример е с Дончева. С плиткия Доган, Сергей по най-гадния начин унижиха Дончева. Но сега Дончева се връща на бял кон. След като провали комунизма, Сергей провали и морала. 4 год.на власт и още са му виновни СДС и ментетата, щот много пие.
цитирай
213. анонимен - 45 години внедрява мутри
20.02.2010 18:21
Ето какво е работил Сергей за 4 год.- пълнел си е гушата с куфарчета и е внедрявал мутри в тйните служби. Сергей е сложил политически чадър над баба со, сега трябва да отговори защо го е направил, какво е било скрито под този чадър - куфарчета или нещо друго. Ако се окаже, че баба му е извършвал престъпления, криейки се зад имунитета, осигурен и от МВР, то тогава самият депутат от БСП и бивш премиер трябва да се откаже от имунитета си и да стане клиент на прокуратурата.
цитирай
214. анонимен - къде са парите-истината за Сергей, скрап значи а??????
20.02.2010 18:26
В Сергей, който е долнопробен крадец, шеф на една разбойническа чета. Какво направи той? С какво ще остане в историята? С националното предателство?
Подлагането на Русия за над 30 млрд. държавно имущество.
И колко влязоха в държавата обратно - 3 млрд. Къде са останалите 27 млрд. долара? У Сергей и димитовчетата. И сега с парите си дърпа лостовете, бута. Не можа да се стигне до дело защото- Вземете "Балкан". Един самолет струва милион и половина долара. Имаше между 50 и 70 самолета, отделно имущество, бюра за продаване, линии, представителства, хотели в България. Три институции участват в продажбата му - Агенция по приватизация, Министерството на транспорта, МФ, подават си топката. Опитваме се да съберем документите, нищо не излиза. Това е факт. И за колко продаде той целия "Балкан" със милиарди дългове? За 150 000 долара, колкото струва един среден апартамент в София. Така ли е? Второ, какво направи този господин? Унищожи "Кремиковци". "Кремиковци" струва 1 млрд. долара. Той го подари на някой си Путин ли, Путкин ли, т.е. на себе си, защото парите отидоха в Русия при щерката. Сватът шеф на "Уникредито".
Когато прокуратурата започна разследване по този процес, Сергей подскочи: "Не, прокурорите не разбират, да не се месят в политиката, това са тънки неща, планова икономика, една стока струва толкова, за колкото може да се продаде. И тя може да се продаде за 1 рубъль". Няколко години след това собственикът продаде част от "Кремиковци" за 600 млн. долара, мисля, част, а целия струва 1 млрд. Значи фактите опровергаха Сергей. После имаше дългове, ама дълговете той ги опрости. 400 млн. дългове той ги опрости. И къде са парите, под масата си ги разделиха с този, който го купува. Сега разбирате, че не може един крадлив руски циганин да се представя за честен и голям политик, като Стамболов... Очевидно не му харесва, че го разобличих.
цитирай
215. анонимен - Сърп без чук
20.02.2010 18:30
Вас притискаха ли ви да обслужвате нечии интереси?

- Разбира се. Първо Сергей: На Филчев ще му образуваш дело? - Защо? - Защото е престъпник. Това няма да стане. Защо? Защото не е извършил престъпления.

А знаетели Сергей каква вила има в Донецк...

Как тормозеше този слабия, как се казваше, Жан: "Ще му образуваш дело..."

- Кой ви тормозеше за това, Сергей ли?

- Сергей най-много е ходатайствал за назначения, за повишения и за даване под съд на негови другарчета.

Спомням си веднъж морала на министър-председателя. Звъни, свързват го, при него е Захари Стоянов, шефа на Агенцията за декомузацията. Вика: "Абе, моля ти се да уредиш среща на Захари Стоянов с наблюдаващия делимбашия". Казвам: "каква среща, нали вие изпратихте материали и упражнявахте неправомерен натиск да му се образува следствие. Обаче така или иначе наблюдаващият прокурор е стигнал до този извод. За Стефан Караджа..

- Какво за Караджата?

- Ходатайстваше да се образува следствие.

- Защо? Те не бяха ли негови хора?

- Питайте го него сега, те са му се отчитали редовно.
цитирай
216. анонимен - Чук без сърп
20.02.2010 18:35
Доживяхме Иван Вазов да ме пита дали подкрепям главния прокурор. Това, разбира се, е една интересна еволюция. Никога не съм имал колебания, винаги съм подкрепял действията на вътрешното министерство, дори съм настоявал за по-голяма настойчивост. И тази активност, като се започне от предишната акция - от „Наглите", минавайки през последните действия около така наречената операция „Октопод" може да бъде оценена положително. Що се отнася до закачката на господин Сергей , аз мисля, че тук има няколко въпроса, на които ние всички, политици и държавници трябва да отговорим пред обществото", категоричен бе държавният глава.

„Първо, аз не съм съгласен с неговата теза за това, че било каквото било, пито-платено, няма да ровим в миналото, оттук нататък ще гледаме само в бъдещето. Последният арестуван, този нашумял случай с Храламби е свързан с неговата дейност в миналото. Ако МВР прилага такива действия спрямо човек, който е охранявал „Кремиковци", аз се питам защо ние няма да бръкнем по-дълбоко и да видим кой хариза „Кремиковци", на каква цена, кой източваше през всичките тези години „Кремиковци" - Георги Димитров. И това е само един епизод от „богатата" история на смяната на собствеността в България. Аз вземам повод от репликите на господин Живков и апелирам ние да извадим икономическите досиета на фашистите, да видим кой кой е. Защото важни са, разбира се, въпросите, свързани с това кога и кой вербува, зачислява в службите Хараламби, кой му помага да се развие от НСС до ДАНС, говоря и като министерства, говоря и за отговорността дори, ако щете, на най-високо политическо ниво. Но за мен по-важният въпрос е за срастването на политическата с икономическата власт. И това е моят отговор на репликата на господин Сергей", заяви претендентът.

Вся власт советом!

Ай венсеремос.
Като спреш да голословиш с квалификации вместо с факти се обади.

Междувременно може пак да се предадеш.

цитирай
217. анонимен - Избяга от отговора като страхливия селянин Живков от Жандармерията
20.02.2010 18:38
Като е толкова висш и проспериращ комунистическия социализъм, защо се разпадна повсеместно ?

Бесепаре???
Пише повсеместно!

Не ми развивай лъжи за България.
Отговори на въпроса.
цитирай
218. анонимен - лъчезар илиев троянов
20.02.2010 19:03
Иван Костов победи 1997 г. Имаше 70 % от депутатите през 1997-8 г. Съдебната, изпълнителната и законодателната власт. Единствената организация с морално право да клейми комунизма - СДС. После загуби изборите, на имаше там 16-17% от гласовете. След това разцепи и СДС и се отдели с групата ДСБ. Влезе с 4 % от гласовете. Още веднъж чрез преврат разцепи СДС и двете едва минаха 8 %. ДСБ е с %-ма! Злата орисия на Иван Костов - нещата ще се повторят като фарс. Политическата биография на Иван Костов е низ от кошмарно пропиляване на антикомунистическата енергия на българите. Низ от омерзителни и страхотни провали, за които са обвинявани Сульо и Пульо, но... никаква самокритика. Едно политическо самоубийство - бавно и мъчително.

цитирай
219. анонимен - Инокентий Лаврентиев Беериев
20.02.2010 20:34
Сергей победи 1897 г. Имаше 170 % от депутатите през 1897-8 г. Съдебната, изпълнителната и законодателната власт. Единствената организация с морално право да клейми комунизма - ДС. После загуби изборите, на имаше там 16-17% от гласовете. След това разцепи и БКП и се отдели с групата ДС. Влезе с 4 % от гласовете. Още веднъж чрез преврат разцепи ДС на НДСВ и БСП и двете едва минаха 8 %. БКП е с %-ма! Злата орисия на Сергей - нещата ще се повторят като фарс. Политическата биография на Сергей е низ от чупки в кръста пред Русия една чужда на България страна - кошмарно пропиляване на градивната енергия на българите чрез заробване и обвързване с доказано тоталитарна държава. Низ от омерзителни и страхотни предателства на националните интереси водещи до катастрофи, за които са обвинявани Сульо и Пульо, но... никаква самокритика. Едно убийство на българщината - бавно и мъчително.

цитирай
220. анонимен - албански реотан-айде пак да обясня
22.02.2010 00:31
Комунизма се разпадна повсеместно, защото нявсякъде цареше спокойстие и задоволство. Докато Живков строеше АЕЦ, университети,студентски градчета,стадиони,театри, видеоклубове,образоваше населението и му пълнеше хладилника, тия отдолу под него като Костов и Беров гледаха тайно порно на видеокасети,амеркански филми и др.развратени неща. Защото народа забрави за бедността и искаше повечеи повече. Това се отнася най-вече за София,където младежта се отдаде на секс развлечения. Тези секс стремежи и алчността да имат супер коли съчетани с международното положение доведоха да падането на комунизма. Но,както прозря още тогава Живков, ако народа знаеше, че Костови Филип ще му отнемат работата той никога не бил гласувал за такава фасадна демокрация. Народа искаше демокрация, но без да му затварят заводите. др.Костов се продаде за 30 сребърника на чужди конкурентни фирми,защото и понятие си нямаше как се гради пазарна икономика.
цитирай
221. анонимен - Ха-ха-ха. Ибаси и идиота.
22.02.2010 01:17
анонимен написа:
Комунизма се разпадна повсеместно, защото нявсякъде цареше спокойстие и задоволство. Докато Живков строеше АЕЦ, университети,студентски градчета,стадиони,театри, видеоклубове,образоваше населението и му пълнеше хладилника, тия отдолу под него като Костов и Беров гледаха тайно порно на видеокасети,амеркански филми и др.развратени неща. Защото народа забрави за бедността и искаше повечеи повече. Това се отнася най-вече за София,където младежта се отдаде на секс развлечения. Тези секс стремежи и алчността да имат супер коли съчетани с международното положение доведоха да падането на комунизма. Но,както прозря още тогава Живков, ако народа знаеше, че Костови Филип ще му отнемат работата той никога не бил гласувал за такава фасадна демокрация. Народа искаше демокрация, но без да му затварят заводите. др.Костов се продаде за 30 сребърника на чужди конкурентни фирми,защото и понятие си нямаше как се гради пазарна икономика.

цитирай
222. анонимен - накратко, в резюме
22.02.2010 10:42
Добре че тази тема не се чете от много хора. Колкото повече хора я прочетат, толкова излагацията на Иво Беров ще е по голяма. Слава богу за него-едва ли са я чели повече от 15-20 човека. И са пуснали по един по един два поста. Всичко останало е пуснато от неудачника Беров, и идиота Янчев. Цялата грамада от тъпотии, и идиотизми, с които са задръстили темата. А също така се подвизава и едно неизвестно лица, условно назовано "хохльо". То си прави ташаци с първите двама, и ги предизвиква да се надпреварват в писането на тъпотии и идиотизми.
Съжалявам Иво, но не ти си човека, който е в състояние да води подобен разговор, както си назовал темата си. За да водиш такъв разговор се изискват много неща, но първото е-да знаеш какво е това разговор.
цитирай
223. анонимен - Надълго
22.02.2010 14:09
Добре че тази тема се чете от много хора. Колкото повече хора я прочетат, толкова излагацията на червенотиквите ще е по голяма. Слава богу са я чели повече от 15-20 милиона човека. И са пуснали 200 поста. Всичко останало е пуснато от неудачника Хохльо. Цялата грамада от тъпотии, и идиотизми, с които са задръстили темата. А също така се подвизава и едно неизвестно лица, условно назовано "Ай Венсеремос". То се подиграва на маймунския акъль на червеноармееца Хохло и даже му измисли именцето че много анонимно го кара маймуна. Хохльо се надпреварва във себе си в писането на тъпотии и идиотизми и засега е абсолУтен шампион.
Хохленцето въобще не е в състояние да води какъвто и да е разговор с Димитровския си речников запас от времето на дедо му виден от Дарвин за сефте.

Ай венсеремос тикво.
цитирай
224. анонимен - pak povtariam
22.02.2010 14:50
Комунизма се разппадна повсеместно, защото докато трудовите хора работеха, тия новите с белите якички като Костов и Беров си качваха краката по масите, вместо да преподават и учат деца как да се борят за демокрация. Белите якички и алчността Костова доведоха да одането на комунизма.
цитирай
225. анонимен - Беров е болен човек и алкохолик
22.02.2010 15:45
Беров е псхически нестабилен. Добре, че си взима навреме лекарствата иначе досега ритуално да беше си прегризал вените.
Но дори с хапчета, Беров е много опасен за обществото.
Ако се чудите защо езика му е кафяв, това е заради перманентното лизане на задника на Костов. (поради тази причина задника на Костов е мек като на бебе).
Костов от своя страна е миризлив и мазен циганин, който мрази българите и това го показа в своето управление.
Ако Костов и Беров ни върнат заграбеното, България ще стане Швейцария на Балканите.

ЕЙ, МЕРЗАВЦИ ВЪРНЕТЕ НИ ПАРИТЕ!
АКО НЕ ГИ ВЪРНЕТЕ СЕГА ДОБРОВОЛНО, МНОГО СКОРО СЕ ЗАДАВА НАРОДЕН СЪД.
А В ДЪЛГИЯТ МИ СПИСЪК ЗА РАЗСТРЕЛ, ВИЕ СТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЧКА.
цитирай
226. анонимен - НИКОГА ВЕЧЕ
22.02.2010 17:32
никога вече комунизъм и костовизъм, фашизъм и царско управление. Костовизма си отиде спете спокойно деца. За да има мир Костов в Сибир. Костов на съд и да върне парите от Нефтохима и Неохима, Булбанк и Сибанк. Горкия не знае, че зет му имал фирма като се женел, докато беше премиер. Как лъже бе. 20 год. стигат времето е наше. Долу Костов, да живее демокрацията
цитирай
227. анонимен - истината
22.02.2010 22:19
СДС си харесва борбата с престъпността
Опозицията иска сбирка при президента заради убийствата, НС ще заседава извънредно, Тоткова провидя компроматна война
АНА КЛИСАРСКА

Доайенът на сините депутати Светослав Лучников обяви, че е доволен от работата на МВР в борбата срещу престъпността от парламентарната трибуна. Това стана, след като БСП призова да се свика Консултативният съвет при президента, за да се обсъди вътрешната сигурност.

"Синята партия изпадна в трайна зависимост от престъпни структури и корпоративни интереси", прочете декларация на ПГДЛ соцдепутатът Михаил Миков. Държавата се превърнала в заложник на мафията, страх е обхванал България, службите са заети само с политически поръчки, заявиха червените и посочиха Иван Костов като виновник.
цитирай
228. анонимен - боклук
22.02.2010 22:29
Боклук за работа не става
Правилно са решили ченгетата, че комплексар и сбърканяк като Костов не става за доносник. Но Свежарков е прав - едва ли причината е тъкмо в бъбривостта на цигането Ваньо. И все пак ми се струва, че между ДС и циганина-политикономист са съществували интимни отношения на друга плоскост. За това неведнъж намеква Добри Кожухаров. Естествено не чакам от шестака мръсник Цветков да каже истината.
цитирай
229. анонимен - Костов-идеолог на корупцията
22.02.2010 22:38
Трезорът на властта ще върти още бюджетни пари
Банката на "Олимп" пое и резерва на държавата
Хората на Славчо Христов вече обслужват НОИ, съдилища, пощенски клонове и митници

Стопанска и инвестиционна банка вече обслужва и Главно управление "Държавен резерв и военновременни запаси", съобщиха от отдел "Връзки с обществеността" на трезора. Офертата на СИБанк била предпочетена пред тези на ТБ "Биохим", Булбанк и Росексимбанк. Везните се наклонили в нейна полза заради обещанието да се изгради електронна връзка между клоновете й и Държавния резерв. Освен това СИБанк предложила да управлява паричните потоци на резерва и да освобождава стоки след внасяне на сумите.

Банката дала и екстри за служителите - дебитни карти, чрез които те могат да теглят две месечни заплати на овърдрафт, пише във факса до медиите на СИБанк.

Финансовата институция на приближения до управляващите кръг "Олимп" в последно време устремно увеличава разпоредителите на бюджетни средства, чиито сметки и плащания обслужва.

Преди няколко дни стана ясно, че точно този трезор ще поеме сметките на митниците във Варна и Пловдив. Преди това тя държеше бюрата в Лом, Перник, Благоевград и Гоце Делчев.

Предлагам няколко бързи мерки, които да вземе Министерският съвет преди да сме свалили г-н Иван Костов от власт. Целта е во веки веков да се стабилизира финансовото състояние на СИБанк и нейните височайши собственици, начело със същия г-н Костов и главния му готвач г-н Славчо Христов.
1. Да се обяви търг за обслужването на целия държавен бюджет, който да бъде спечелен от СИБанк.
2. Обслужването на валутния резерв на страната да се възложи на СИБанк.
3. Поради изчерпване на функциите си БНБ да се влее в СИБанк, като държавата получи пропорционален миноритарен пакет от акциите на Супер Идеална Банка АД (СИБанк).
Да живее СДС и неговия велик Командир! Ура-а-а-а!
цитирай
230. анонимен - ле-ле
22.02.2010 22:40
След като един келнер в България може посредством Дървенишкия бей да стане такъм голям банкер, то аз спокойно мога да стана цар на тази загубена държава.Хора докога ще спите!
цитирай
231. анонимен - не позна
22.02.2010 22:45
Командира: Малко е вероятно "Симеон II" да иде на избори
"Ние сме силният фактор и ще спечелим", твърди премиерът в САЩ

"За мен е много малка вероятността Националното движение "Симеон II" да се яви на изборите." Това каза премиерът Костов по време на дискусия в Американския център за инициативи във Вашингтон.

В София Върховният касационен съд насрочи за петък, 27 април, от 10 ч. делото срещу отказа на Софийския градски съд да регистрира царската партия. Ако решението на висшите магистрати е в нейна полза и бъде обявено веднага, "Симеон II" има шанс да се яви на изборите.

В американската столица Костов пак повтори, че ако движението не бъде регистрирано, Симеон може да предложи на ОДС кандидат-депутати, на които особено държи и които са национално обединяващи личности с идеи в полза на България. На практика обаче той даде да се разбере, че не очаква царят да откликне на офертата.

Премиерът обясни на аудиторията, заинтересувала се от изборите у нас, че ако дойде на власт несръчно и непрофесионално управление, България може да загуби ролята си на стабилизиращ фактор на Балканите. "Ние сме силният фактор, реформирал държавата. Ние сме силната пронатовска, проевропейска политическа партия. Имаме своето самочувствие и смятаме, че ще спечелим изборите", обяви той.


Абе тоя текесезар не разбра ли, че не САЩ, ами народа го избира?!! Дреме му на народа за `стабилизиращия фактор`, когато умира от глад.

тига с тая 1997 година на всички с що годе някакъв интелект им е ясно, че до хипер инфлация не се стига за 10 дена и после тя не се оправя за 3 дни. Имайте поне малко морал и аз се радвам, че комунистите си отидоха само че не беше това начина.
Колкото до работливите, предприемчиви и преуспяващи, да имаше такива хора преди 5-6 години, които наистина постигнаха нещо благодарение на своята предприемчивост, а икономическите реформи през последните години ги върнаха обратно там откадето бяха започнали / говоря за хора зад които не стои никой и се опитват да работят чесно/. Явн
цитирай
232. анонимен - kak gi izigra Simeon
22.02.2010 22:47
СДС и "Гергьовден" тържествуват, че съдът поряза царското движение
БСП вини сините, че създали хаос с избирателния закон

Политическите сили си отдъхнаха, след като Софийски градски съд отряза окончателно Симеон II от участието в парламентарните избори. Шефката на фирменото отделение Таня Райковска отказа да впише движение "Симеон II" в регистъра на политическите партии заради 9 нарушения на законите.

Зам.-председателят на СДС Димитър Абаджиев заяви, че са допуснати: "елементарни, фрапиращи пропуски" в документите на движението. "Това говори и за несериозно отношение към нагласите на онези, които биха подкрепили Симеон II. И все пак законът си е закон", отбеляза Абаджиев. "Надявахме се да регистрират движението, за да чуем програмата на Симеон II", изтъкна заместникът на Костов.

"Решението на съда е политическо. Надяваме се, че царят все пак ще намери начин да участва в изборите.", представи позицията на ДПС Емел Етем.

"Не обвиняваме съда - той е намерил достатъчно основание за решението си. Но обвиняваме СДС за хаоса, който създаде с приемането на изборните закони", коментираха от БСП.

ВМРО и ЕКИП на Христо Бисеров, на когото също бе отказана регистрация, призоваха Н.В. да намери формула, по която все пак да се яви на избори. Движение Гергьовден пък обясни: "Отказът за "експресна регистрация" е достоен отговор на арогантността на Симеон II и екипа му към независимата съдебна власт".

"Негово Величество е много обиден. Обмисля да напусне България. Но все още не е взел окончателно решение", заяви вчера в ранния следобед източник от царското обкръжение.
цитирай
233. анонимен - кой даде пример и тон за кражбите
22.02.2010 22:57
Експертите на царя искат да спрат харченето на пари и приватизацията
НДСВ даде ултиматум на кабинета "Костов"

Управляващите отказват да се съобразят
Победилото на изборите движение "Симеон II" призова с ултимативен тон правителството на Иван Костов да спре безразборното харчене на пари и продажбата на държавно имущество. Експерти на царската партия пък съобщиха, че ще ревизират вече сключени приватизационни сделки.

Министерският съвет, министрите и администрацията да се въздържат от разпореждане с държавно имущество и публични финанси извън неотложните нужди, пише в декларация на икономическия екип на НДСВ. Днес обаче кабинетът ще гласува за увеличаване на държавния дял в Българска фондова борса-София и ще отпусне бюджетни кредити за покупка на софтуер.

"Декларацията сочи пълно непознаване на законите", коментира финансовият министър Муравей Радев. Според него това е апел кабинетът да не изпълнява законите. "От началото на годината това правителство е постигнало 182 млн. лв. излишък в бюджета. Фискалният резерв достига 2 млн. лв. Това е добра база за всеки следващ кабинет", отсече Радев.

От движението настояват да се спрат приватизацията на обекти с обществена значимост, даването на концесии и възлагането на големи обществени поръчки.

На днешното си заседание кабинетът ще даде концесии за плажовете в Слънчев бряг и за добив на подземни богатства.

Въпреки че хората на царя настояват да не се подписват допълнителни споразумения по вече сключени приватизационни сделки, днес министрите ще одобрят промяна в договора за приватизация на МДК-Пирдоп.
"Декларацията е по-скоро емоционална, отколкото рационална", се казва в официален коментар на Агенцията за приватизация. Нормално е да се спре разработването на стратегии за приватизацията на структуроопределящи предприятия и монополи, които ще се реализират през следващите 12-18 месеца. Стопирането на сделките например за Лагерния завод от ВМЗ, "София филм", ДЗИ, "Хемус ер", хотелите от Слънчев бряг обаче
цитирай
234. анонимен - дървени седесарски глави
22.02.2010 23:01
БСП ` и ` СДС ` нямат кой знае каква разлика , а пък броя на гласовете е почти еднакъв , но не е в това проблема, Вие г-н Михайлов не може да разберете едно,
хората вече не се обвързват партии , хората искат работа , сигурност , добро/европейско/ жизненно равнище !
Хората винаги ще подържат партия която им осигури тези неща.
Вие, видяхте моментния електорат на ` СДС ` и си спомняте как седяха нещата преди 4 години !
Съжалявам , че Ви го казвам, но в момента електората / не всички разбира се / на ` СДС ` са с `дървени` глави и лумпени ! Така е , та те са деца на ` БКП ` !
Вие малко клоните към `дървените` глави !
Поздрави !
цитирай
235. анонимен - оставка
22.02.2010 23:06
Както се очакваше, Иван Костов хвърлил оставката си в самото начало на заседанието и помолил Националния съвет да не я обсъжда и да не я гласува. За решението си той посочил 4 причини. "Лидерът трябва да олицетворява надеждата, а аз явно не мога да направя това", изтъкнал той. Втората причина била в прекъснатия вътрешнопартиен диалог. Тук Командира призовал местните лидери, които са загубили изборите, също да поемат отговорност, като подадат оставки.

Костов падна.

Снимки: Емил Иванов

"Те си знаят кои са", казал Костов, след което разяснил, че загубата на сините в София и Пловдив е "унищожителна и унижителна".

"Ако СДС е кауза - ще оцелеем, ако сме клиентелисти - няма да оцелеем", пророкувал той. После разяснил: "Ако остана на председателския пост, обществото ще ни обвини, че в СДС е надделял клиентелизмът." "СДС има друга същност, аз призовавам тази същност да победи клиентелизма. Аз вярвам, че СДС е кауза", рекъл Костов. Последната причина за оставката му била, че СДС се е разминал с обществото. "Ние искаме едно, обществото очаква друго. Ние правим едно, обществото не го разбира", казал Костов.
цитирай
236. анонимен - ето още скрап
22.02.2010 23:16
Сред по-крупните сделки, чието сключване ще се забави , са "Булгартабак холдинг", "София филм", ВМЗ-Сопот, ИПК "Родина", "Бояна филм", "Слънчев бряг", "Техноимпортекспорт", продажбата на ВЕЦ-ове и др. Да живее Живков и държавния капитализъм
цитирай
237. анонимен - образа от 2001г.
22.02.2010 23:57

От силния Командир остана мрачен водач
Образът на Командира бе обществена необходимост. През 7-те години хаос и безвластие силната ръка пожелаха не един и двама лидери на общественото мнение. Потърсена бе от избирателите през 1994 г. с надеждата това да е Виденов. След гръмкия му провал с такива очаквания през 1997 г. бе натоварен Иван Костов. Този път образът на Командира се състоя. С едно важно уточнение - дотогава, докато самият той твърдеше, че силата му е в екипността. В екипа, който го доведе на власт. Така Костов олицетворяваше най-добрите черти на хората от екипа си. А всеки негов член му даваше част от образа на Командира. Командира бе сборен политически образ. Колективен образ, в който лидерите на СДС "преливаха" добрите си качества и доверието на седесарите, които ги познаваха и подкрепяха. И затова подкрепиха Костов. Той включваше в себе си сигурния организационен тил и дълбоките политически тези на Бисеров, зрелостта и всеотдайността на Гоцев, твърдостта и спортната нахъсаност на Бакърджиев, коректността на Светлана Дянкова, непринудеността на Александър Божков, комуникативността и бързата реакция на Йордан Цонев. Излизането на тези хора от последната национална конференция до днес отнемаше от грижливо и колективно изграждания образ на Командира една по една чертите, които те самите персонализираха. Заблудата на Костов, че те са изолирани от членската маса и нямат обществено и партийно влияние, ще бъде платена с висока цена. Малка част от тази цена е, че в образа на Командира останаха само личностно присъщите на Костов политически качества. Затова се стигна до остатъчния авторитарен, мнителен, нетърпим към различното мнение и склонен към истеризиране командир - непопулярен в обществото и недолюбван в партията си.
Това остана от Командира.
цитирай
238. анонимен - Има няколко типа седесарски стр...
23.02.2010 00:00
Има няколко типа седесарски страхове. Те сами по себе си са властови ресурс. Тъй като влияят, подчиняват своите носители и позволяват тяхната манипулация. Затова е логично да бъдат разглеждани не самостойно, а като оръдие в ръцете на председателя на СДС, министър-председател и министър на държавната администрация Иван Костов. Вождът, доказал себе си чрез страха. Първият е страхът да не бъдеш наречен предател. Това е истинският кошмар на всеки искрен седесар. Да ти лепнат етикет "предател" дошлите вчера и превърнали се в твои лидери днес е толкова болезнено, че надхвърля определението "неблагонадежден" от времето на комунизма. Това чувство е толкова силно, че е необходима дълбока убеденост в собствената ти правота, за да си готов да го понесеш. В момента в СДС има хора, които усещат фалша и лицемерието в ръководството. Те чувстват систематичното обезсилване на духа на синята партия и замяната му с меркантилизъм и грандиозни далавери. Готови са да изтърпят дори и това, но не и етикета "предател". Цената е да живееш в несъгласие със себе си. Неслучайно повече от 20 членове на Националния съвет на синята партия споделяха, че са гласували за изключването на Бисеров с омерзение към себе си Вторият страх е страхът от разцепление. В личен план изгонването или излизането на доказани седесари с реален принос за добрите дни на СДС е объркващо за оставащите, защото много от тях познават превърналите се в неудобни на Вожда и приближените му. Които не само че са останали без отговор, но са и надеждно средство за идентифициране на спотаили се тук-там "неблагонадеждни".
Чрез властта "под масата" бе извършена най-голямата приватизационна сделка - приватизацията на СДС от един човек и неговите семейни приятели.Именно чрез властта бе извършена подмяна на автентичните седесари - чрез втория кабинет "Костов" и враждебно настроените към тях министри - бивши комунистически партийни секретари на БКП; чрез областни управители и всевъзможни креатури на Единоначалника, които никога не са изп
цитирай
239. анонимен - И синият комсомол бяга от Костов
23.02.2010 00:04
Зам.-шефката на младежката организация Цветанка Николова напусна, защото ръководството налага страх

Заместник-председателката на МСДС Цветанка Николова напусна синята партия вчера. 26-годишната заместничка на Велислав Величков е и шеф на Областния съвет на младежката организация във Враца. Това стана седмица след като бившият координатор на СДС за Врачанска област Асен Чолев и зам.-председателят на Областния младежки съюз Давид Георгиев напуснаха синята партия.

Инакомислещите в СДС се страхуват да споделят вижданията си, защото ще бъдат изключени от СДС. Това означава, че ще загубят работата си, заяви пред "Стандарт" Цветанка Николова.

"Отвратена съм от страха, който налага ръководството на всички нива в СДС за осъществяване на личните си интереси. За тази цел се използват държавните властови ресурси", каза Николова. Тя поясни, че тези лични интереси са в разрез с обществените очаквания, с които бе натоварен СДС. "Аз се опасявам, че младите хора изгубиха надеждите си. Те напускат страната, а СДС като че ли не забелязва тези процеси", уточни тя. "Напускам синята партия, защото в нея вече няма кауза и морал", каза Николова. "Няма да кажа лоша дума за тези, които напускат СДС. Те нямат авторитет в партията и този процес действа оздравително за структурите", заяви пред "Стандарт" местният лидер Румен Петков.
цитирай
240. анонимен - помним ние др.седесар какво направи Костов
23.02.2010 00:10
Костов тръгна по стъпките на Ленин
Критериите за издигането на сини кандидати за народни представители се заключават в правилото на 4-те "В" - "всеки винаги верен на Вожда". Борбата ще е жестока, защото неверни вече няма

Нищо ново под слънцето
Снимка борис димовски
Александър Урумов

В своята книга "Съвременността - от 20-те до 90-те години" Пол Джонсън описва изумително систематичните действия на Ленин при овладяването на властта в Русия след т. нар. Октомврийска революция и началото на 20-те години. Според Джонсън: "Целите на Ленин са четирипосочни. Първо, да унищожи цялата опозиция извън партията. Второ, да постави цялата власт, включително правителството, в ръцете на партията. Трето, да унищожи цялата опозиция вътре в партията Четвърто, да съсредоточи цялата партийна власт в свои ръце и в ръцете на тези, с които избере да се съюзява". Каква е разликата в последователността на посочените стъпки и действията на председателя на СДС, министър-председател и министър на държавната администрация Иван Костов от 1997 г. насам. Освен историческото време мащабите и последиците от подобен род упражнения. Ако няма принципна разлика, със сигурност си струва да се направи анализ на конкретния принос на г-н Костов към теорията и практиката на ленинизма. Стъпките на бившия преподавател по политикономия са три, тъй като след събитията от началото на 1997 г. той завари опозицията разбита. Има и още едно несъвпадение - нашенският Вожд постави не правителството в ръцете на партията, а партията в ръцете на правителството. Просто защото той е много по-сигурен в себе си като администратор и министър-председател, отколкото като политик и партиен лидер. По признанието на ексдепутата и виден кинжал Павел Шопов Костов никога не е разбирал и не е обичал седесарите. И никога не се е чувствал сигурен начело на СДС. Именно затова той просто използва синята идея като властови ресурс, за да стигне до премиерския стол и да премести центъра на властта, включително партийната, на "Дондуков" 2
цитирай
241. анонимен - Пак повтаряш щот ти прескача плочата.
23.02.2010 01:53
анонимен написа:
Комунизма се разппадна повсеместно, защото докато трудовите хора работеха, тия новите с белите якички като Костов и Беров си качваха краката по масите, вместо да преподават и учат деца как да се борят за демокрация. Белите якички и алчността Костова доведоха да одането на комунизма.


Казах че въпроса не е само за България бе имбецил.

Баси червената маймуна.
цитирай
242. анонимен - Червени тикви
23.02.2010 01:59
никога вече комунизъм и сифилистичен болшевишки империализъм, фашизъм и царско управление. Комунизма си отиде спете спокойно деца. За да има мир Живков в Сибир. Цергей на съд и да върне парите от Нефтохимна и Неохимна и Герба, Вабанк и ДоРеМиФаСолБанк. Горкия не знае, че зет му имал фирма като се женел, докато беше генсек. Как лъже бе. 45 год. стигат времето е наше. Долу Вапцаров, да живее демокрацията
цитирай
243. анонимен - Боклук за работа
23.02.2010 02:01
Боклук за работа не става
Правилно са решили ченгетата, че комплексар и сбърканяк като Сергей не става за доносник. Но Свежарков е прав - едва ли причината е тъкмо в бъбривостта на цигането Седефчо. И все пак ми се струва, че между БСП и сифилистика-политикономист Маркс са съществували интимни отношения на всички плоскости. За това неведнъж намеква Добри военния. Естествено не чакам от шестака мръсник Петков да каже истината.
цитирай
244. анонимен - Пак играем без коз усещаш ли
23.02.2010 02:05
БСП ` и ` БКП ` нямат кой знае каква разлика , а пък броя на гласовете е почти еднакъв , но не е в това проблема,
(нататък не се чете)

Основна мисъл:
Да го ду..... комунистите

По-здрави !
цитирай
245. анонимен - Буууу.
23.02.2010 02:09
Сред по-крупните сделки, чието сключване ще се забави , са "БулгарТъпак холдинг", "София нема филм", ВМЗ-Капот, ИПК "ОбезРодина", "Бояна нема филм", "Слънчев бряг нощем", "ТехноИмпортЕкспортЕкспресИмпексТетететекс - уплете ми са от комунистическа халтура езика", продажбата на КЕЦ-ове и др. Да живее Живков и държавния идиотизъм и неговите фенове червените маймуни.
цитирай
246. анонимен - Луд умора няма
23.02.2010 02:11
Ай венсеремос тикво.

Приличаш на оня пелтек от телевизия скат, дан сте братчеди?
цитирай
247. анонимен - защо сния комсомол бяга от Костов
23.02.2010 09:50
др.седесар защо сния комсомол бяга от Костов?
цитирай
248. анонимен - Оптимистична поезия
23.02.2010 10:04
Слънцето изгря,
Костов умря,
Беров полудя,
и техният единствен фен се насра.
цитирай
249. анонимен - Оптимистична поезия 2
23.02.2010 11:37
На баба ти маймуната фърчилото.

Ай венсеремос кенеф.
цитирай
250. анонимен - защо се разпадна повсеместно Костовизма
23.02.2010 12:34
др.седесар, защо се разпадна повсеместно Костовизма. Днес агитирам за него, но всичките колеги казват , че е харизал Балкан и Кремиковци. Това е впечатлението, което е оставил
цитирай
251. анонимен - До "Оптимистична поезия 2 "
23.02.2010 13:22
Охо, тук си имаме анималистичен герентофил - рякдо срещан изрод.

PS: Аз може да съм кенеф, но ти и за лайно не ставаш.
цитирай
252. анонимен - Разпадна се ..
23.02.2010 13:43
анонимен написа:
др.седесар, защо се разпадна повсеместно Костовизма. Днес агитирам за него, но всичките колеги казват , че е харизал Балкан и Кремиковци. Това е впечатлението, което е оставил


Единственото нещо дето се е разпаднало е съвкупността от мозъчните клетки на един комунистически шебек, дето се изживява като някъкъв източник на информация тука а всички виждат пълна липса на такава в маймунските му червенотиквеничковски писания.
цитирай
253. анонимен - :) Може я
23.02.2010 13:44
анонимен написа:
Хохльо писа.... Аз може да съм кенеф, но ти ....


Има надежда - проблясъци на самоосъзнаване.

Ай венсеремос хохленце.
цитирай
254. анонимен - агитирам но не става-Хохльо
23.02.2010 14:27
Цял ден агитирам за Костов, но всички ми се смеят като го защитавам и казвам, че е продал фалирали заводи. Те ми казаха, че приватизацията не означава разграбване и пълнене на нечии джобове.
цитирай
255. анонимен - Пичове...
23.02.2010 14:30
Пичове, що не си размените скайповете и да си пишете там, ми само мърляте по един от най-читавите блогове?
цитирай
256. анонимен - До "Пичове... "
23.02.2010 14:49
От кога станахте толкова чисти бе, насрани демократи?
цитирай
257. анонимен - До ":) Може я "
23.02.2010 14:53
Единствения проблясък, който ще ти дойде е от куршума при разстрела, отсъден на народен съд.

ПС: Не съм ти никакъв хохльо, аз съм от новата сила.
цитирай
258. анонимен - къде спа народния съд
23.02.2010 15:30
Народния съд къде спа, та не е ликвидирал всички фашисти до 9 колено. Такива като Беров още тровят живота на народа.Искат да го върнат в 15 ввек. Това е мерзост.
цитирай
259. анонимен - До "къде спа народния съд"
23.02.2010 16:16
Имаше пропуски, но много скоро ще ги поправим.
Очаквайте "Народен съд - презареждане".
цитирай
260. анонимен - пак
23.02.2010 17:16
От силния Командир остана мрачен водач
Образът на Командира бе обществена необходимост. През 7-те години хаос и безвластие силната ръка пожелаха не един и двама лидери на общественото мнение. Потърсена бе от избирателите през 1994 г. с надеждата това да е Виденов. След гръмкия му провал с такива очаквания през 1997 г. бе натоварен Иван Костов. Този път образът на Командира се състоя. С едно важно уточнение - дотогава, докато самият той твърдеше, че силата му е в екипността. В екипа, който го доведе на власт. Така Костов олицетворяваше най-добрите черти на хората от екипа си. А всеки негов член му даваше част от образа на Командира. Командира бе сборен политически образ. Колективен образ, в който лидерите на СДС "преливаха" добрите си качества и доверието на седесарите, които ги познаваха и подкрепяха. И затова подкрепиха Костов. Той включваше в себе си сигурния организационен тил и дълбоките политически тези на Бисеров, зрелостта и всеотдайността на Гоцев, твърдостта и спортната нахъсаност на Бакърджиев, коректността на Светлана Дянкова, непринудеността на Александър Божков, комуникативността и бързата реакция на Йордан Цонев. Излизането на тези хора от последната национална конференция до днес отнемаше от грижливо и колективно изграждания образ на Командира една по една чертите, които те самите персонализираха. Заблудата на Костов, че те са изолирани от членската маса и нямат обществено и партийно влияние, ще бъде платена с висока цена.
цитирай
261. анонимен - iskam seriozen otgowor
23.02.2010 19:34
др.седесар, защо се разпадна повсеместно Костовизма. Днес агитирам за него, но всичките колеги казват , че е харизал Балкан и Кремиковци. Това е впечатлението, което е оставил. Костов въведе и корупционните модели в България.
цитирай
262. анонимен - хо-хо-хо
24.02.2010 10:51
Ех, беров, ех Мунчо на прехода...
цитирай
263. анонимен - До "Пичове... "
24.02.2010 14:04
Бе ти що не си траеш като нямаш нищо за казване.

Да се беше обърнал с "господа" та да ти обърнем внимание.
... или можеш да пуснеш един sms на баща си
"Пич ти що си ми пропуснал първите 7 години възпитание, та не знам как да се обръщам към абсолютно непознати"

П.С. Блога си има автор който има пълното право да затрива каквото му се види неподходящо или неуместно, така че спести си превъзненужните акъли за в бъдеще моля.
цитирай
264. анонимен - Хохлцо
24.02.2010 14:06
Ти съвсем изчатка бе деде.

Започна сам със себе си да си говориш жълта книжко.
:)
цитирай
265. vladyyan - Поздрави Иво
24.02.2010 19:06
За да не замърсявам китните коментари, слагам моя тук :) - http://vladyyan.blog.bg/hobi/2010/02/24/.499477
цитирай
266. анонимен - чао Костов
24.02.2010 19:56
чао Костов, това ти е последния мандат в НС. С твоята пенсионерска организация ДСБ ти си бита карта. Скоро с Бойко може да предизвикамеи предсрочни избори та окончателно да се махнеш от сцената. То не бяха кражби, лъжи, изнудвания, гонежи на млади хора с повече акъл от Беров и Москов. Има КОстов има проблем. Като се позамислих, видях че прехода се провали заради твоята продажност и алчност, злоба и горделивост. Като дойдем на власт първо ще разровим твоите крадливи сделки.
цитирай
267. анонимен - лъжи
24.02.2010 20:20
10 години ни лъжеха, колко много са откраднали комунистите, докато не дойде часът на истината с управлението на крадливия Костов. Народа не само си отвори очите, той направо си ги извади, като видя грамадните гребежи на демократичния Костов. И на народа осъзна, че не Живков е краднал, а др.Костов и неговата седесарска клика.
цитирай
268. анонимен - ЬТждсьеиш-где57н
24.02.2010 22:28
Костов е открил лекарство против кихавици и колики на бебета. Като му видят сенките под циганските зъркели дечицата се стряскат и забравят да кихат, пърдят и да ги боли коремчето. Ха-ха-ха-ха===Ай вива Костов - агент на ДС!
цитирай
269. анонимен - 45 години ни лъжеха
25.02.2010 06:48
45 години ни лъжеха, колко много са откраднали фашистите, докато не дойде часът на истината с управлението на крадливия Серьожа. Народа не само си отвори очите, той направо си ги извади, като видя грамадните гребежи на антифашиста Живков. И на народа осъзна, че не Живков е краднал, а др.Серьожа и неговата бесепарска клика
се опИка.

Ай венсеремос чукундур
цитирай
270. анонимен - "Грабайте телата!" - ...
25.02.2010 10:30
"Грабайте телата!" - някой си изкряска
и трупове мъртви фръкнаха завчаска
кат демони черни над черний рояк,
катурят, струпалят като живи пак!
И турците тръпнат, друг път не видели
ведно да се бият живи и умрели,
и въздуха цепят със демонский вик.
цитирай
271. анонимен - до анонимен
25.02.2010 13:58
И аз съм анонимен, но пиша за пръв път.А тука моя колега май се е запенил да пуска коментар след коментар, много му дойде на човека крахът на крадливите комунисти начело със социалната ни министърка.
цитирай
272. анонимен - Костов вчера е ограбил едно бебе - ...
25.02.2010 21:05
Костов вчера е ограбил едно бебе - взел му е бибеЛона и насрания памперс от количката. Бебето се казва МаВтин ДимитВов... Ай вива Ваню Костич - агент на ДС!
цитирай
273. анонимен - справчица за чичо иво
25.02.2010 22:25
Брутният външен дълг на България в края на декември 2009 г. е бил 37 600.3 млн. евро (111.1% от БВП), като нараства с 626.5 млн. евро в сравнение с края на 2008 г. (36 973.7 млн. евро, 108.4% от БВП), показва статистиката на БНБ.

В сравнение с края на ноември 2009 г. (37 135.2 млн. евро) дългът нараства с 465.1 млн. евро.

В края на декември 2009 г. дългосрочните задължения са в размер на 24 595.3 млн. евро (65.4% от дълга), а краткосрочните - 13 005 млн. евро (34.6% от дълга).

През януари - декември 2009 г. са извършени плащания по обслужването на брутния външен дълг в размер на 6791.4 млн. евро (20.1% от БВП) при 7047.5 млн. евро (20.7% от БВП) за същия период на 2008 г.


цитирай
274. анонимен - Виновно удоволствие
02.03.2010 06:22
Ама много ме кефят писанията на Иво Беров, макар че спомените ми за комунизма са само от детството и после от филмите! Само дето и аз съм една от тия от въпросната "демократична общност", дето все си мълчат и чакат някой да напише нещо умно и точно и хубаво, че да прочетат и да се се възхитят и да се успокоят, че има "материал" все пак в България, и после да отидат да си вършат "по-належащата" работа с чувство за изпълнен дълг... Срамна работа, но се чудя какво точно да направи човек ако няма дар слово. Пък и дар словото явно хич не е достатъчно само по себе си...
цитирай
275. анонимен - Беров, ти си идиот
11.03.2010 11:10
И това личи от тази тема. Как можа така да я осереш бе. Ти си направо за въдворяване в психиатрията. Глупак.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivoberov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7805874
Постинги: 207
Коментари: 8911
Гласове: 15102
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031