Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2023 16:06 - ЕДИН ДОКМЕНТ, КОЙТО СМЯТАХ ЗА ИЗГУБЕН ПОВЕЧЕ ОТ 15 ГОДИНИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3758 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Този документ смятах за изгубен. Оказа се, че когато жена ми е подреждала хола го е сложила на непривично за мен място.
Въпреки, че е на 20 години той не е загубил актуалността си.
Меко казано е странно, че сегашният Главен прокурор е запознат с този документ-не е предприел нищо друго, освен прикритието на руската военна агентурна вакханалия, която, благодарение на него и такива като него, е недокосната.                                    

 И    Н   Ф   О   Р   М    А    Ц    И    Я

Относно: Полковник Георги Цветанов Симеонов от София, ж.к. "Младост 1", бл. 6, вх. Г, офицер от Военното контраразузване, офицер от Руското военно разузнаване, главен организатор на убийството на министър-председателя на Р България Андрей Луканов чрез руското посолство в София и Руските специални служби в Москва-Русия.

Полковник Георги Цветанов Симеонов е участвал заедно с ген. Петър Недев Чергиланов-началник на ВКР на Българската армия,ген Васил Зикулов-началник на Българското военно разузнаване и съвместно с рускте съветници към ВКР и Военното разузнаване в Министерството на  отбраната в София и военния отдел на руското посолство в София, в съвместна разработка на офицер от Българската армия, обвинен в шпионаж в полза Турция, Гърция и САЩ. Разработката е от 1980 г. до 2002 г. След това към разработката на този офицер са включени още:
Ген. Ангел Кацаров-Българско военно разузнаване, полк. Господин Манолов-началник на ВКР, полк.Орлин Иванов-началник на ВКР, и ген. Пламен Студенков-началник на Военно разузнаване. Цялата разработка на този офицер се прикрива от специалните служби на БА-ген. Пламен Студенков и полк. Орлин Иванов, защото полк Георги цветанов Симеонов е участвал в тази разработка чрез руското посолство в София и руските специални служби, откъдето е било поръчано, а по-късно и извършено убийството на Андрей Луканов. Чрез руските военни специални служби Георги Цветанов Симеонов довежда в България Майкъл Чорни, който е организирал убийството На Луканов чрез руската мафия. Военното разузнаване-ген. Пламен Студенков и ВКР-полк. Орлин Иванов, както и ограничен брой офицери от тези служби разполагат с пълната информация, схемата, хората и връзката между тях, свързани с убийството. Всичко това те стрателно укриват от министър-председателя на България-Симеон Сакскобургготски. В момента зад министър Николай Свинаров стоят ген. Ангел Кацаров и Георги Симеонов и му дърпат конците като сътрудник на органите на специалните служби.
Георги Цветанов Симеонов е завършил школата на КГБ в Москва и курс във Висшата военна академия по външно разузнаване в Ленинград. Той постоянно е бил в руското посолство в София и съвместно с руските военни специални  служби след сьответната подготовка са изпращали руснаци и българи в САЩ и европейски страни-членки на НАТО. Много българи, гърци и турци били вербувани от тях в полза на руското военно разузнаване. Голямото доверие към Георги Цветанов Симеонов от страна на руското и българското военни специални служби се дължи на факта, че той е назначен да отговаря за поземните складове с ядрено оръжие в с. Гуцал, Самоковско за ракетната бригада в Самоков, поделението "Паниците" край Калофер-подземен склад за ядрено оръжие за ракетната бригада "Марино поле"-Карлово, подземен склад за ядрено оръжие "Бакаджиците"-Ямбол/до църковния параклис/ за ракетната бригада в с. Кабиле-Ямбол, за зарядите за ракетния полк в с. Телиш в базата в г. Ловеч.
     Отговорността на Георги Цветанов Симеонов се разпростира и над подземния град в Етроболе, с. Бойковец-основен команден пункт на Върховното военно командване до г. Елин Пелин-подземен град,запасен пункт на Върховното военно командване, подземен град Копрвщица-тилов пункт на Върховното военно командване, СЛивенски мин. бани-Сливен, с. Гаврилово-команден подземен град за  Варшавския договор, с. Едрево-Казанлъшко-подземен пункт на КСВ/командване на сухопътните войски/, с Осетеново-Казанлъшко-подземен централен склад за ракетно гориво, Витиня-прохода за Ботевград-команден подземен пункт на министъра на отбраната, кв Бояна, край София, подземен централен пункт на ВВС, Варна-Бяла Галата-подземен команден пункт на ВМС, Горна Малина-Чералица-пункт на ГЩ на БНА, София-кв. Хладилника, до НСО и НСС-подземен пункт на НСО и НСС.
В стените на язовирите от каскада "Арда-Кърджали", "студен кладенец" и "Ивайловград" са изградени шахти за ядрени минни фугаси с цел след взривяването им да се ликвидира живата сила и техниката на армиите, разположени в Северна Турция и Гърция. Същата опасност грози и мирното население.
Връзките на групировката, която уби Андрей Луканов са:
Георги Симеонов, Любен Гоцев,, Васил Божков, Ирия Павлов-"мултигруп" и неговият тъст-ген. Петър Недев Чергиланов-ВКР,, ген Ангел Кацаров, Бойко Ноев, ген. Васил Зикулов, Румен спасов-"Орион", Жан Виденов, Васил Райдовски, Николайчо Кривошиев, Александър Лилов, ген Бончо Бончев-УБО-Правец, Иван Костов, Славчо Христов, банкерът Венцислав Йосифов-ПЧБ, руският посланик Александър Авдеев, военният аташе на Русия Ломакин, Александър Иванов Кашукеев-ДСО "Металснаб-Еврометал"-офицер от НРС, Димитър Карамфилов-офицер от НРС, работил като търговски аташе в САЩ, племенник на ген. Борис Карамфилов-военен прокурор. Фирмата им се намира в София, ул. "Денкоглу" 15-А-"Годман", млекоцентралата в г. Годеч също е тяхна. В офиса идват и ген. Бриго Аспарухов, Младен Червняков от БСП, Георги Симеонов и ген. Ангел Кацаров, д.р Ценка Атанасова Василева/съветник в МС на министър Калчев, офицер от Военното разузнаване. Същата ходи и в САЩ и други страни за срещи и изпълнение на задачи. Синовете на Христо Йончев/ж. к. "Младост"2, бл. 234, вх. 3, ап. 12, дом. тел. 75-12-10/ Владимир и Васил Йончеви са изпратени на работа в посолствата ни във Великобритания и Италия от Военното разузнаване. Самият Христо Йончев е бил сътрудник на Военното разузнаване.
Край на Първа част.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Драги колега, какво става с вас?
04.02.2023 17:04
Откъде У ВАС тоя документ с данни, които само нашето разузнаване или МОЩНО ЧУЖДО разузнаване може да има като вярна информация или подвеждаща такава, която да ПОДХВЪРЛИ някому? Примерно вам.
цитирай
2. blackpredator - туй
04.02.2023 17:40
с млекоцентралата изби сички ялови говеда
липсват циците на Митрофанова..
цитирай
3. attila - ЗАДУНAЙСKИЯ КЕНЕФ Е РУСКО РАКОВО ОБРАЗУВАНИЕ НА БАЛКАНИТЕ !
04.02.2023 18:09
ДА СЕ ЗНАЕ !

ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ Е БЪЛГАРСКА !

ТАЗИ ФАЛШИВА "ДЪРЖАВА":

РУСКИ КОПЕЛЕТА Я СЪЗДАДОХА.

РУСКИ КОПЕЛЕТА Я УПРАВЛЯВАТ.

РУСКИ КОПЕЛЕТА Я ПАЗЯТ.

РУСКИ КОПЕЛЕТА И ПИСАХА ИСТОРИЯТА И ЛИТЕРАТУРАТА.

РУСКИ КОПЕЛЕТА И СТРОЯХА ПАМЕТНИЦИТЕ.

РУСКИ КОПЕЛЕТА И КРЪЩАВАХА УЛИЦИТЕ.

НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМЕ.

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 79 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/p r o v i n c e.h t m l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734157
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031